abonnement Unibet Coolblue
  Trouwste user 2022 maandag 29 april 2024 @ 14:26:16 #1
7889 tong80
Spleenheup
pi_213362648
Gérard Depardieu (75) is maandag door de politie in Parijs gearresteerd. Eerder die dag was hij al gedagvaard en ondervraagd in verband met een onderzoek naar seksueel misbruik. Twee vrouwen beschuldigen hem van aanranding op de set van de Franse films Le magicien et les siamois en Volets verts.



De Franse acteur werd maandagochtend gedagvaard als onderdeel van een politieonderzoek naar seksueel misbruik. Na ondervraging werd de acteur ook officieel gearresteerd en vastgezet in Parijs.

Een van de vrouwen, destijds 24 jaar oud en productieassistente, beweert herhaaldelijk te zijn aangerand door de acteur. In een interview met Le Courrier de l’Ouest sprak ze ook over ongepaste opmerkingen tijdens de opnames van Le magicien et les siamois in 2014.

Een tweede vrouw, die haar verhaal deed bij Mediapart, onthulde dat de acteur ook meerdere malen obscene opmerkingen naar haar maakte. Dat was tijdens de opnames van Les volets verts in 2021 waar de vrouw interieurontwerpster voor was. Ze beweerde dat Depardieu zei dat hij ‘zijn grote parasol in haar zou steken’. Daarnaast beschreef ze hoe hij haar ‘brutaal vastgreep’ en in ‘haar taille, buik en borsten kneep’.

Meerdere klachten
Het zijn niet de enige lopende klachten tegen Depardieu. Al zeker zestien slachtoffers hebben een klacht ingediend wegens grensoverschrijdend gedrag. Hij wordt beschuldigd van grove opmerkingen, aanranding en zelfs verkrachting. De acteur blijft de beschuldigingen resoluut ontkennen.

https://www.ad.nl/show/fr(...)aanranding~ad812905/

Et toi ? Gérard ? :{

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')