abonnement Unibet Coolblue
  Redactie Sport vrijdag 27 mei 2022 @ 00:43:04 #126
274204 crew  Mexicanobakker
pi_204876937
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2022 18:42 schreef Marcoss het volgende:

[..]
Denk ook niet dat veel mensen het met hem oneens waren vooraf..
Uiteindelijk moest het van vluchters komen en dat hebben ze 2x gedaan. In de sprint en het klassement doen ze niet mee (WIJ overigens ook niet, Arensman staat in het klassement zo dicht als Theuns in de gemiddelde sprint zat)
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_204877172
quote:
0s.gif Op donderdag 26 mei 2022 23:58 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ik feliciteer @:wimderon met deze prachtige zege van Dries De Hond.
Dan feliciteer ik op mijn beurt vader Jan.

quote:
Vader De Bondt en buurman stranden op twintig kilometer van Treviso: “Finish op onze gsm gevolgd”

Woensdagavond besloten Dries De Bondts vader Jan en buurman Patrick naar Treviso te bollen. Ze hadden een voorgevoel. “We wisten het, hè. Als Dries een droom heeft...”

“Eigenlijk zijn we nog nooit naar een grote koers van hem in het buitenland gaan kijken. We dachten dat dit misschien wel hét moment kon zijn omdat hij al had aangegeven dat deze rit wel iets voor hem zou zijn”, zegt vader Jan. De twee vertrekken voor een roadtrip van 1.200 kilometer met overnachting in Colmar. “’s Ochtends had Dries nog gevraagd of we er wel zouden geraken. We moesten toegeven dat het nipt zou worden, maar we hebben ook meteen gezegd dat hij zich zeker niet moest inhouden en dat heeft hij blijkbaar niet gedaan.”

Een lange file aan de Gotthardpas en de Italiaanse verkeersdrukte maken uiteindelijk dat het tweetal Treviso niet op tijd bereikt. “Op twintig kilometer van de aankomst hebben we op onze gsm de ontknoping gevolgd. Ik denk dat het taferelen waren zoals in de ploegleiderswagen.” Uiteindelijk rijden ze alsnog naar Treviso om Dries in de armen te vallen tijdens een interview. “Op een kilometer van de finish hebben we onze wagen ergens achter gelaten en zijn we beginnen te lopen. Een vriendelijke politieman heeft ons tot aan de aankomst begeleid. We wisten het, hè. Als Dries een droom heeft, dan hoef je tegen hem echt niet te zeggen dat het moeilijk wordt of onmogelijk is. Als hij tien seconden zijn benen kan stilhouden, heeft hij een goeie spurt. Waaaw, dit gaan we toch eens duchtig vieren. Ook al hebben we de aankomst niet kunnen meemaken, we beklagen het ons zeker niet dat we de trip ondernomen hebben.”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')