* Kozzmic neemt 2 casino-witte sneetjes brood...
- smeert ze in met boter, ketchup (of tomatenpuree) en een mespuntje sambal
- gooit er nog wat cayennepeper en Italiaanse tuinkruiden over
- belegt ze met veel plakjes jong belegen kaas
- stopt er nog een plak boeren schouderham tussen
- smeert de buitenkant van de tosti in met nog wat boter
* en doet het geheel in een tosti-apparaat...
meestal doe ik alleen kaas en een plakje ham
maar soms doe ik er ook nog een fijn gesneden uitje bij door
quote:Daar wordt het zo mooi goudgeelbruin van...
Op woensdag 04 juli 2001 13:26 schreef Vivi het volgende:
waarom Boter op de buitenkant?????
quote:Je kunt ook een goed broodrooster kopen
Op woensdag 04 juli 2001 13:27 schreef Kozzmic het volgende:
Daar wordt het zo mooi goudgeelbruin van...
Ik doe altijd kaas met gekookte gelderse worst.
Voor de chocoladefreaks, reep Verkade (met nootjes) in stukjes breken,
goed tussen de sneetjes in leggen en hup in 't tostiapparaat
En inderdaad altijd boter aan de buitenkant voor een mooie goudgelebuitenkant
quote:
Op woensdag 04 juli 2001 13:33 schreef Faat het volgende:
Voor de chocoladefreaks, reep Verkade (met nootjes) in stukjes breken,
goed tussen de sneetjes in leggen en hup in 't tostiapparaat
Hmmmmzz, heb hier nog wel een Kinderei (van die surprises) in huis...
Zou het daarmee ook gaan?
quote:Onzin, heb een uitstekend tosti-apparaat
Op woensdag 04 juli 2001 13:31 schreef speknek het volgende:Je kunt ook een goed broodrooster kopen
Nog ff, bovenstaande tip met verkade reep, niet doen in een broodrooster,
Kan alleen in tosti-apparaat ivm smeltend chocolade
en wat voor apparaat of tool gebruikt de fok!'er zoal om z'n tosti's vorm te geven ?
quote:Ik had het dan ook over een goudgele buitenkant, vind ik er gewoon lekkerder uitzien,
Op woensdag 04 juli 2001 13:38 schreef hmmja het volgende:
hmmmm mijn tosti's worden ook zonder boter aan de buitenkant altijd mooi bruin ...
quote:Moulinex SandwichMaker met van die verwisselbare platen,
en wat voor apparaat of tool gebruikt de fok!'er zoal om z'n tosti's vorm te geven ?
quote:Ik vond de meeste tosti ijzers maar moeilijk schoon te maken .. en dus niet handig voor expirimenten ...
Op woensdag 04 juli 2001 13:36 schreef Faat het volgende:[..]
Onzin, heb een uitstekend tosti-apparaat
Nog ff, bovenstaande tip met verkade reep, niet doen in een broodrooster,
Kan alleen in tosti-apparaat ivm smeltend chocolade
heb nu een accident-proof tosti ijzer
quote:Gewoon proberen!
Op woensdag 04 juli 2001 13:35 schreef Kozzmic het volgende:[..]
![]()
![]()
![]()
![]()
Hmmmmzz, heb hier nog wel een Kinderei (van die surprises) in huis...
Zou het daarmee ook gaan?
quote:hmmm vet mijn tosti ijzer altijd wel wat in met olijfolie .. maar das om te zorgen dat tie netjes anti-aanbak is
Op woensdag 04 juli 2001 13:47 schreef Faat het volgende:[..]
Ik had het dan ook over een goudgele buitenkant, vind ik er gewoon lekkerder uitzien,
maakt verder voor de smaak niets uit, zonder boter is die idd gewoon bruin
[..]
[qoute]
Moulinex SandwichMaker met van die verwisselbare platen,
kun je ook belgische wafels mee maken, heerlijk met kersen en slagroom
[/quote]
hmmm klinkt ook wel lekker ja ..
ik bezit gewoon thingie voor op gas ... kun je zo onder de kraan gooien .. en schrobben als het moet .. (en ja totaal verkoolde tosti's zijn al aan de orde geweest ... nog na rokend in de vuilnisbak )
En bedankt
Nu hebbik honger
quote:* smartie gaat zo ff een paar tosti's maken
Op woensdag 04 juli 2001 13:55 schreef EelCapone het volgende:
En voor de tosti's gebruik ik bijv, gerookte coebergerham en komijnekaas
Of de kaas met mosterd besmerenmaar dan natuurlijk wel echte groningse mosterd, niet van die slappe fabrieksrommel
Opeten met lekkere mayo+curry, of knoflooksaus
quote:
Op woensdag 04 juli 2001 13:12 schreef Kozzmic het volgende:
...oftewel wat pleur jij op je geroosterde boterham?* Kozzmic neemt 2 casino-witte sneetjes brood...
- smeert ze in met boter, ketchup (of tomatenpuree) en een mespuntje sambal
- gooit er nog wat cayennepeper en Italiaanse tuinkruiden over
- belegt ze met veel plakjes jong belegen kaas
- stopt er nog een plak boeren schouderham tussen
- smeert de buitenkant van de tosti in met nog wat boter* en doet het geheel in een tosti-apparaat...
![]()
![]()
- Kernhemtosti met boerenham en peer
- Chocoladetosti met hazelnoot
- Hotdogtosti met zuurkool en cantenaar
- Driekazentosti (mozzarella, gormas en parmezaanse)
- Tonijntosti met ansjovis, paprika, kappertjes en maaslander
- Brietosti met walnoot en ontbijtspek
- Appeltosti met amandelspijs en kaneel
- Satétosti met rauwkost (maak je met kipsatésalade)
- Hawaïtosti de luxe (cobergerham/kaas/ananas/mosterd/curry)
Nou ik stop er maar eens mee, ik kan nog uren doorgaan.
Tja, je bent chefkok of je bent het niet hè?!
gewoon 2 plakkies ham en 2 plakkies kaas tussen 2 plakjes witbrood...
ik stop ze in de grill... gaan d'r 4 tegelijk in...
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |