Mijn moeder komt bij me eten
![]()
nu heb ik een menu in elkaar geflanst en ik wilde van te voren wat zelfgebakken broodjes op tafel zetten met wat sausjes enzo.
Maar nu moet ik plotseling langer werken die dag, waardoor ik minder voorbereidingstijd heb in de keuken. Nu zal ze dus vrij kort nadat ik thuis kom er al zijn. Ik wil het liefst de broodjes uit de oven halen als ze er net is, zodat ze nog lekker warm zijn. Vervolgens de oven gebruiken voor de rest van het eten, wat ook al voorbereid is zodat ik niet de hele tijd in de keuken ben.
Mijn vraag is nu, of ik het deeg voor de broodjes die ochtend al kan maken, zodat ik het 's avonds alleen nog maar hoef af te bakken? En of het dan ook gewoon bij kamertemperatuur op het aanrecht mag blijven wachten, of dat het dan toch in de koelkast zou moeten? Of kan ik toch beter 's avonds deeg maken of afbakbroodjes uit plastic gebruiken