abonnement Unibet Coolblue
pi_48048656
Hier gaat het nog steeds goed... Word een beetje saai om jullie up to date te houden

Ik ben zopas jarig geweest, en het was een cleane verjaardag! Da's een supergevoel dat ik jullie ook allemaal toewens! Gisteren heb ik ook nog complimenten gekregen dat men hele gezicht lijkt verandert te zijn!

En ik heb gisteren een of andere nieuwe labello gebruikt. Speciaal voor mannen... Zonder smaak en zonder glans. Perfect eigenlijk

En gisteren en vandaag geen bloedneus gehad!
pi_48049069
ik heb ineens soort van eczeem op mn rechter arm :S vaag
pi_48059557
quote:
Op donderdag 5 april 2007 17:07 schreef Senne het volgende:
Hier gaat het nog steeds goed... Word een beetje saai om jullie up to date te houden

Ik ben zopas jarig geweest, en het was een cleane verjaardag! Da's een supergevoel dat ik jullie ook allemaal toewens! Gisteren heb ik ook nog complimenten gekregen dat men hele gezicht lijkt verandert te zijn!

En ik heb gisteren een of andere nieuwe labello gebruikt. Speciaal voor mannen... Zonder smaak en zonder glans. Perfect eigenlijk

En gisteren en vandaag geen bloedneus gehad!
Super hahaha ik kan niet w8 totdat mijn verjaardag is maja welke labbelo was dat trouwens?
  donderdag 5 april 2007 @ 23:26:16 #154
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_48062891
Hier gaat het ook goed! Eigenlijk merk ik geen enkel verschil tussen 40 of 50 mg per dag. Mijn huid lijkt iets gevoeliger maar dat is zo'n beetje alles. Mijn huid ziet er goed uit, geen nieuwe pukkels en hij voelt lekker zacht en gaaf aan. Jammer van die vlekjes, want daardoor lijkt het dus nog best wel aanwezig. Maar zo glad als hij nu is is hij al in tijden niet geweest, ben echt blij! EINDELIJK

Laatst had ik me trouwens een keertje vergist met innemen en en had ik per ongeluk teveel (60 mg) ingeslikt ipv 50. Ik neem altijd 's ochtends 20 en 's avonds 30, maar nu had ik 's ochtends 30 genomen en bedacht ik me dat eigenlijk pas weer nadat ik die avond ook weer 30 had genomen. Maargoed, ook daarvan heb ik niets gemerkt. Ik hoop niet dat dat heel slecht is geweest. Weten jullie of 1 mg per kilo echt het absolute maximum is dat je mag slikken of maar een richtlijn?

En dan nog iets, ik weet dat enkelen van jullie als je een avondje wat meer drinkt, wat minder Roa tot je neemt die dag. Zou dat nou echt uitmaken? Want a.s. zaterdag heb ik ook een feestje en heb ik eerlijk gezegd de bedoeling om eens flink los te gaan Zou ik die dag dan echt geen Roa moeten nemen of zou dat eigenlijk niets uitmaken (er zit immers al zoveel in je lichaam toch)... Ik dacht altijd dat laatste, maar als ik nou zeker weet dat die eerste theorie klopt, dan neem ik die dag idd maar wat minder.
pi_48063160
@Jeltos: Hij heeft de originele naam: Labello For Men

@Ladysusy: Dat vergissen kan geen kwaad hoor. Die ene keer merkt je lichaam niet zo fel.

Over dat drinken... In mijn ogen lijkt het overbodig om dan 1 keer wat minder in te nemen. Je lever kan 1 avondje losgaan wel aan hoor.
pi_48064491
Bij een Roa kuur heb ik het idee dat de huidaandoening toch weer terugkomt?
Ik heb er zelf geen ervaringen mee maar kan mij gewoon niet voorstellen dat dit acne voor altijd laat verdwijnen.
ervaringen?
pi_48068136
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 00:12 schreef enter het volgende:
Bij een Roa kuur heb ik het idee dat de huidaandoening toch weer terugkomt?
Ik heb er zelf geen ervaringen mee maar kan mij gewoon niet voorstellen dat dit acne voor altijd laat verdwijnen.
ervaringen?
De mensen die clean zijn door de Roa en niet meer slikken posten hier zelden tot nooit (al loop ik nog maar 2 topics mee). Het beste kun je dan kijken in de gallery's van www.acne.org. Daar vind je de succesverhalen met foto's en al. Of je er helemaal van af komt of niet hangt af van persoon tot persoon.

_____________________________________________________________________

Met mij gaat het overigens wel ok. Met mijn gezicht gaat het enorm goed. Best wel een droge kop 's morgens, maar met cetaphil kan ik er een hele dag tegenaan. Ook weinig last van de droge lippen door blistex. Alleen die droge ogen zijn echt str*ntvervelend. Dan doe ik mijn ogen maar dicht en dat voelt stukken beter, maar omdat ik nog niet moe ben, doe ik ze maar weer open, waardoor het prikken weer begint. En daarnaast de jeuk op mijn rug, heel irritant.
Met borst en rug gaat het wat minder. Ik zat vandaag op dag 70 geloof ik en in vergelijking met dag 1 is mijn borst toch wel achteruit gegaan. Ik heb er de afgelopen dagen weer een aantal onderhuidse bulten bijgekregen die best pijn doen. Mijn rug is lichtelijk vooruit gegaan, ook al genezen die korstjes verdraaid langzaam en gaan ze de hele tijd kapot. Ik hoop dat ik deze zomer nog met ontbloot bovenlijf kan lopen, maar ik ben heel bang dat deze zomer nog te vroeg komt. Dat wordt zwemmen met t-shirt aan ofzo.
Maar dat het met mijn gezicht zo goed gaat, vind ik nog het belangrijkste. Mijn zelfvertrouwen is flink toegenomen en dat weerkaatst zich op de mensen om je heen, dat merk je echt.

Alleen heb ik wel een probleem. Ik was bijna vergeten voor een herhalingsrecept te bellen. Dus had ik vanmiddag op de valreep ff gebeld, maar ik kreeg wel gezeur. Vanaf morgen tot maandag zijn ze dicht en ik heb maar pillen t/m zondag. Dus die vrouw ging voor mij op zoek naar een arts om het briefje uit te schrijven en ze zou het daarna faxen naar de apotheek. Alleen heeft ze nog niets gefaxed. Hopelijk doet ze dat nog. Kan het kwaad om 1 dag over te slaan? Merk je dat direct? Dat lijkt me toch niet.
Ik heb wel gevraagd om Roa van Roche, puur uit nieuwsgierigheid. Ik verwacht geen verschil, maar ik heb toch al 3 merken geslikt, dus een 4e kan er ook nog wel bij.
Morgen nog eens bellen dus.
Venco Dropmakers
pi_48068150
Oja, wat ben ik blij zeg, dat bijwerkingen als concentratieproblemen, depressies, etc allemaal achterwege blijven. Ik voel me eigenlijk kiplekker. De afgelopen 3 tentamens met Roa heb ik alle 3 gehaald. Ook heb ik nog geen last gehad van bloedneuzen en ook niet van pijnlijke gewrichten. Heb afgelopen maandag voor het eerst sinds máááánden weer wat hardgelopen. 5 minuten lopen, rekoefeningen, 10 minuten lopen, rekoefeningen, 15 minuten lopen, rekoefeningen. Dus in totaal 30 minuten. Volgende dag wat gezonde spierpijn, maar verder geen problemen. Ik ga denk ik aan mijn conditie blijven werken en wat gezonder leven. Het heeft vast een positieve invloed op de genezing.
Venco Dropmakers
  vrijdag 6 april 2007 @ 13:24:44 #159
124789 superhero87
Playin my game
pi_48077759
Slik al een week Roaccutane (ben 1,5 jaar geleden gestopt na een geslaagde Roaccutane kuur, maar nu is alles weer terug) maar tot nu toe heb ik nog geen last van bijwerkingen.. Wel een beetje last van mijn maag, maar dat is normaal. Mijn lippen zijn nog lekker sappig en ik hoop dat dat zo blijft
pi_48079422
Ik ben nu twee weken gestopt en het resultaat is nog steeds Vandaag alleen wel een paar witte puntjes ontdekt op mijn kin, maar dat komt waarschijnlijk door het scheren. Mijn huid is ook nog steeds totaal niet vet en dat is toch wel het voornaamste.

Heb geen vlekken, plekken of littekens dus dat is ook wel lekker! Nog wel steeds droge lippen en na het douchen een droge huid, maar daar hebben we creme's voor, dus daar zit ik ook verder niet over in. Ben nog steeds bang dat het terug komt of dat ik weer een hele vette huid krijg, maar goed dan heb ik hier nog een recept Differin Gel. Kan niet wachten tot mijn huid weer dikker is, elke creme glimt.
pi_48088821
Het is gelukt om vandaag weer voor 4 weken Roa te halen. En dit keer ook de originele van Roche. Ik ben benieuwd of het voor mij ook beter werkt. De generieke merken werkten al, dus als dit nog beter gaat, kan ik mijn lol niet op. Hopelijk zijn rug en borst dan binnenkort in ieder geval vrij van nieuwe rampgevallen. Die vlekken komen later wel.
Venco Dropmakers
pi_48089174
hallo mensen,

Ik vraag me eigenlijk het volgende af: Hoe erg moet het ervoor staan met je huid voordat je een roaccutane kuur moet gaan overwegen? Ikzelf heb namelijk wel flink last van puistjes, maar niet echt grote onderhuidse bulten etc. Wel heb ik veel last van puistjes op mijn kin, kaak en voorhoofd. Soms heb ik wat grotere bultjes rond mn slaap. Lekker verspreid over mn gezicht dus , erg veel rode plekken over mn gezicht zijn het gevolg. alleen mn wangen zien dr eigenlijk in tegenstelling tot de rest van mn gezicht opvallend goed uit.
Ik heb er nu al zo'n 3 a 4 jaar last van en vind het nu echt genoeg geweest. Ik merk ook dat ik de afgelopen tijd op sociaal gebied erg achteruit ben gegaan. Weinig uitgaan, moeilijk met mensen communiceren, schaamtegevoel etc(vroeger kon ik met iedereen goed overweg, nu heb ik veel minder contacten). het komt de meeste van jullie vast wel bekend voor Zijn er echter nog dingen die ik zou moeten proberen voordat ik aan roaccutane begin, of is roaccutane dé oplossing? IK moet er echt vanaf

alvast bedankt!

Timmie
pi_48089392
ik zou wel roaccutane vragen bij de dermatoloog. waarschijnlijk (die van mij althans) geeft ie je niet een hele hoge dosis en dan merk je weinig van de bijverschijnselen (ik heb alleen droge lippen) wat het opleverd is het zeker waard.
pi_48092468
Ik zou ook roaccutane aanvragen blacktimothy12 ik had ongeveer hetzelfde als jouw ook schaamtegevoel ectra, Je moet gewoon na de huidarts gaan en vertellen dat je echt aan de rao wil dat is gewoon het beste en zoals pattie het al zij het is het inderdaad egt allemaal waar.
pi_48092980
hmmm moeilijk. Ik heb net ff de bijsluiter gelezen van roaccutane en ik vind de bijwerkingen toch niet mis, ook al krijg je natuurlijk lang niet last van alle bijwerkingen. Maar stel je voor dat je last krijgt van haaruitval. Ik weet niet wat ik dan erger vind acne of haaruitval. Naja ik zal er nog is goed over nadenken. Het is ook wel een probleempje om nu met de kuur te beginnen terwijl de zomer voor de deur staat, ofniet?
  vrijdag 6 april 2007 @ 22:54:37 #166
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_48095669
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 21:35 schreef blacktimothy12 het volgende:
hmmm moeilijk. Ik heb net ff de bijsluiter gelezen van roaccutane en ik vind de bijwerkingen toch niet mis, ook al krijg je natuurlijk lang niet last van alle bijwerkingen. Maar stel je voor dat je last krijgt van haaruitval. Ik weet niet wat ik dan erger vind acne of haaruitval. Naja ik zal er nog is goed over nadenken. Het is ook wel een probleempje om nu met de kuur te beginnen terwijl de zomer voor de deur staat, ofniet?
Ja ik denk dat dat laatste meer aan de orde is dan dat je misschien haaruitval zal krijgen. Ik heb nog nooit iemand gehoord die er ook echt haaruitval door heeft gekregen, die bijwerking komt echt heel zelden maar voor. Maar zon + Roa is niet zo'n goede combi (kan wel, maar goed smeren etc.) dus ik zou dan in het najaar beginnen als ik jou was.

Overigens vind ik het zelf ook wel meevallen met de bijwerkingen hoor. Ze zijn er wel (en ik kan ze ook stuk voor stuk benoemen) maar allemaal zijn ze eigenlijk wel aardig te 'handelen' (met hier en daar de nodige hulpmiddeltjes, zoals o.a. lippencreme, oogdruppels, goede gezichtscreme en een sunblock voor in de zon). Ik slik voor mijn doen een best hoge dosis (1 mg per kilo lichaamsgewicht) maar ik trek het prima. Ook in het verleden meerdere kuren gedaan en nooit noemenswaardig last erdoor gehad. Tuurlijk, de bijwerkingen waren irritant maar niet onoverkomelijk. Hoewel de bijsluiter mij ook heeft afgeschrikt. Je zult al die dingen maar krijgen. Maar de praktijk wijst uit dat dat bijna altijd wel meevalt. Beter op het ergste voorbereid zijn, dan kan het alleen maar meevallen
pi_48096087
Tja, die bijwerkingen... Ze zijn angstaanjagend! Ook ik was er toch wat bang voor.

Ik heb/had veel bijwerkingen zoals bloedneuzen (dagelijks), gewrichtspijn, droge lippen uiteraard, uitslag op armen/nek/handen,... MAAR ze wegen niet op tegen het resultaat!
En die vreemde bijwerkingen zoals haaruitval en depressie komen echt bijna nooit voor hoor.

Maar die zon zou inderdaad wel vervelend kunnen zijn... Misschien kan je best eerst een antibioticakuur ofzo proberen? En als die niet aanslagen kan je na de zomer gewoon met roa beginnen!
pi_48096117
dank je voor de geruststelling ladysusy . Wel balen dat ik dan nog tot het najaar moet wachten, wil dr eigenlijk zsm vanaf. Wie weet wordt het wel de slechtste zomer in jaren , maar ik heb het ook wel 100% gehad met die rotkou. Ik ga dan denk ik maar vichy normaderm producten gebruiken, miischien dat dat nog enigszins werkt en zogauw het najaar is dan maar aan de accutane.
  vrijdag 6 april 2007 @ 23:07:41 #169
168006 Ladysusy
2B continued...
pi_48096166
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 03:33 schreef Dropmix het volgende:
knip

Alleen die droge ogen zijn echt str*ntvervelend. Dan doe ik mijn ogen maar dicht en dat voelt stukken beter, maar omdat ik nog niet moe ben, doe ik ze maar weer open, waardoor het prikken weer begint. En daarnaast de jeuk op mijn rug, heel irritant.

Met borst en rug gaat het wat minder. Ik zat vandaag op dag 70 geloof ik en in vergelijking met dag 1 is mijn borst toch wel achteruit gegaan. Ik heb er de afgelopen dagen weer een aantal onderhuidse bulten bijgekregen die best pijn doen. Mijn rug is lichtelijk vooruit gegaan, ook al genezen die korstjes verdraaid langzaam en gaan ze de hele tijd kapot.

knip
Dropmix, heb jij geen druppels of gel voor je ogen dan? Dat helpt echt! Ik heb Vidisic Carbogel EDO, dat zijn kunsttranen (wel op recept) in van die kleine buisjes, goed voor 1 keer gebruik en dan meteen weggeooien. Zonder conserveringsmiddelen. Ik heb een week of 2 last gehad van mijn ogen en in die periode regelmatig die gel erin gedaan en het is weer over gegaan! Dus het werkt verlichtend maar ook genezend. Misschien is het ook wat voor jou?

Wat vervelend van je borst en rug. Wat hardnekkig kan het toch zijn he, dat het nu na 70 dagen nog steeds slechter is dan op dag 1 Ik hoop voor je dat er snel verbetering in komt nu je ook de echte Roa hebt gekregen. Theoretisch zou het niet uit moeten maken, maar je weet maar nooit. Ben benieuwd!

Groetjes
pi_48096284
quote:
Ik heb/had veel bijwerkingen zoals bloedneuzen (dagelijks), gewrichtspijn, droge lippen uiteraard, uitslag op armen/nek/handen,... MAAR ze wegen niet op tegen het resultaat!
Idd een compleet acne vrij gezicht is mij ook heel veel waard. De bijwerkingen die jiuj hebt gehad zou ik ook zeker wel voor overhebben
pi_48096748
zijn hier ook mensen die 80 mg pe dag slikken? UIk slik nu 60 terwijl ik 85 weeg.. dat is 0.72 mg per kg lichaamsgewicht... En ik twijfel of ik miss wel hoger wil sikken! ik wil er na deze kuur gewoon VANAF zijn... en hoe hogere dosis (ook in totaal) hoe meer kans...

maar hoe verdeel je 't dan? Ik dus 't nu om de 8 uur.. maar als je 4 pillen per dag slikt zit alles erg dicht op elkaar... lijkt me niet echt goed...
Haleloeja
pi_48101930
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 23:07 schreef Ladysusy het volgende:

[..]

Dropmix, heb jij geen druppels of gel voor je ogen dan? Dat helpt echt! Ik heb Vidisic Carbogel EDO, dat zijn kunsttranen (wel op recept) in van die kleine buisjes, goed voor 1 keer gebruik en dan meteen weggeooien. Zonder conserveringsmiddelen. Ik heb een week of 2 last gehad van mijn ogen en in die periode regelmatig die gel erin gedaan en het is weer over gegaan! Dus het werkt verlichtend maar ook genezend. Misschien is het ook wat voor jou?

Wat vervelend van je borst en rug. Wat hardnekkig kan het toch zijn he, dat het nu na 70 dagen nog steeds slechter is dan op dag 1 Ik hoop voor je dat er snel verbetering in komt nu je ook de echte Roa hebt gekregen. Theoretisch zou het niet uit moeten maken, maar je weet maar nooit. Ben benieuwd!

Groetjes
Ik had wel druppels. Dat waren van die losse ampullen. Ze werkten wel voor een uurtje of wat, maar daarna niet meer. Nu heb ik een flesje dat heet Ogentroost (hahaha ) van Weleda. Het prikt wat bij het gebruik, maar daarna helpt het toch en langer dan die ampullen. Voordeel is dat je maar 1 druppel per oog nodig hebt, terwijl in die ampullen wel 5 druppels per oog in zaten en je had maar 15 ampullen per pakje. De helft lekte er toch weer uit. Nu kan ik gewoon af en toe een druppel in doen en het flesje is een maand houdbaar.

Tja en met mijn borst en rug: mijn borst is dan erger geworden, mijn rug is wel verbeterd. Maar het was zo erg, dat ook een verbetering na een tijdje niet meer opvalt. Vervelend is het zeker, maar ik heb goede hoop. Mijn vriendinnetje ziet mijn rug bijvoorbeeld hooguit eens per week en het valt haar wel op dat het verbetert. Terwijl ik zelf het gevoel heb dat het erg langzaam gaat. In ieder geval bedankt. Dankzij deze topicreeks staat niemand er alleen voor.
Venco Dropmakers
pi_48102890
quote:
Op vrijdag 6 april 2007 23:22 schreef Gelderland het volgende:
zijn hier ook mensen die 80 mg pe dag slikken? UIk slik nu 60 terwijl ik 85 weeg..

maar hoe verdeel je 't dan?
Ik slik geen 80mg, maar ik ben er zeker van dat jij dat wel aankan eigenlijk... Ik weeg zelf 60kg, en heb een maand 60mg geslokken (de maximum voor mij dus). Het is zeker mogelijk! Het lijkt enkel een hoge dosis omdat de meeste op 40mg ofzo zitten...

En als verdeling zou ik denken aan 's morgens 40 en 's avonds 40... Of misschien 30 - 20 - 30 ofzo.
pi_48103878
Geslokken
pi_48104324
Ow, mijn excuses... Hier in België zeggen ze dat zo, dus ik heb er niet bij nagedacht dat dat niet echt beschaafd nederlands is
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')