abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_48535859
quote:
Op donderdag 19 april 2007 22:14 schreef lowietje30 het volgende:
PS vond de reply van de vorige pagina wel grappig: stel je eens voor, student én roa! (en mijn lever doet het nog prima na een half jaar)
Hahha, ja dat heb ik ook, maar ik ben dan ook gewoon minder bier gaan drinken. Maar soms uitschieten mag best.


Ik ben gisteren bij de derm geweest. De 4e alweer, dit keer was het een vent met een lieftallige co-assistente met blonde krullen die me tijdens het gesprek met de derm de hele tijd zat aan te gapen en uiteindelijk zei dat mijn gezicht er erg goed uit zag.

Derm heeft me gecontroleerd en zei dat de activiteit aan het afnemen was, maar dat er toch nog wel actieve ontstekingen aanwezig waren. Dat kon ik hem ook nog wel vertellen. Maar ik heb wel voor elkaar gekregen dat ik nu 60 mg/dag mag proberen en over 2 maanden heb ik de volgende afspraak. Hij zei dat een verhoging van de dosis geen problemen geeft wat betreft verergering van de acné, maar de bijwerkingen worden waarschijnlijk wel erger en daar was hij nog niet zo enthousiast over. Ik had hem verteld dat ik wel last heb van droge lippen, huid en ogen en jeuk, maar ook al bestrijd ik die succesvol met mijn smeerseltjes, hij zat toch een beetje te twijfelen aan de verhoging. Maar goed, ik mag het toch proberen. Nu kan ik zelf een apotheek beginnen met 10 doosjes medicijnen, oogdruppels en labello's en daarnaast nog mijn standaard doosjes paracetamol en potjes vitamine. C

Fijn weekend allen.

En Ladysusy, misschien kun je om de dag extra slikken om een verhoging op te bouwen. Scheelt wellicht toch een paar dagen.
Venco Dropmakers
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')