Ik ben op dit moment 63 kilo bij een lengte van 161 cm. Ik ben niet erg dik maar heb wel een buikje.
Nou heb ik een enorm jeugdsentiment met wat ik als kind "glaspudding" noemde.
Dat spul heb ik de laatste jaren weer herontdekt na jaaaaren vegetarier te zijn geweest. Dan is gelatine uit den boze want daar zitten botten in, en soms ook huid. Lekker he
![]()
Maar ten eerste is dat spul er maar in 2 smaken. Dat zijn er veels te weinig.
Ten tweede zit er suiker in...getsie suiker...
![]()
Ten derde vind mijn culinaire kant het een uitdaging echt iets te doen met de bewering "there's nothing in it"
Ten vierde lijkt het me heerlijk meermaal daags ongestraft deze lekkere puddinkjes te eten.
Deze uitdaging om pudding te maken "met niets erin" is gewoon leuk en lekker. Waarom wordt daar zo moeilijk over gedaan?
Dus... Ik wil geen lucht eten
Ik wil geen andere toetjes.
Ik wil gelatine puddinkjes "met niets erin"!!