FOK!forum / Culinesse à gogo / Hoe champagne 's ochtends drinkbaar maken?
outcast_withinmaandag 5 maart 2007 @ 23:37
voor een ontbijt. word wss zo'n klein half flesje. brut bubbel ladieda.

Lijkt me dat het niet echt lekker is, maar voor de vorm wel leuk.
Kun je er iets bijmikken dat het lekkerder word en nog steeds vormtechnisch leuk?
kahaarinmaandag 5 maart 2007 @ 23:51
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:37 schreef outcast_within het volgende:
voor een ontbijt. word wss zo'n klein half flesje. brut bubbel ladieda.

Lijkt me dat het niet echt lekker is, maar voor de vorm wel leuk.
Kun je er iets bijmikken dat het lekkerder word en nog steeds vormtechnisch leuk?
Een mimosa, half champagne half verse sinaasappelsap. Zoiets?
Lucillemaandag 5 maart 2007 @ 23:54
Champagne niet lekker? Of snap ik de post niet?
outcast_withinmaandag 5 maart 2007 @ 23:58
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:51 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Een mimosa, half champagne half verse sinaasappelsap. Zoiets?
outcast_withinmaandag 5 maart 2007 @ 23:59
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:54 schreef Lucille het volgende:
Champagne niet lekker? Of snap ik de post niet?
nou ja zo'n half flesje brut van 10e zal niet echt briljant smaken gok ik zo.
kahaarindinsdag 6 maart 2007 @ 00:02
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:58 schreef outcast_within het volgende:

[..]

Verse croissants met echte boter, een zachtgekookt eitje en een rode roos erbij.
Daar zou je mij wel voor wakker kunnen maken!
Lucilledinsdag 6 maart 2007 @ 00:04
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:59 schreef outcast_within het volgende:

[..]

nou ja zo'n half flesje brut van 10e zal niet echt briljant smaken gok ik zo.
Dan zou ik toch liever wat meer geld uitgeven aan iets wat gewoon echt lekker is.
outcast_withindinsdag 6 maart 2007 @ 00:07
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:02 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Verse croissants met echte boter, een zachtgekookt eitje en een rode roos erbij.
Daar zou je mij wel voor wakker kunnen maken!
ik dacht aan die blik croisantjes, kun je ze fjin samen maken en er ham kaas tussen proppen.
En rode roos zal wel meevallen. Tis natuurlijk wel gewoon vriendelijk samen ontbijten he
outcast_withindinsdag 6 maart 2007 @ 00:08
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:04 schreef Lucille het volgende:

[..]

Dan zou ik toch liever wat meer geld uitgeven aan iets wat gewoon echt lekker is.
*geen eens punten voor de moeite?
kahaarindinsdag 6 maart 2007 @ 00:09
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:07 schreef outcast_within het volgende:

[..]

ik dacht aan die blik croisantjes, kun je ze fjin samen maken en er ham kaas tussen proppen.
En rode roos zal wel meevallen. Tis natuurlijk wel gewoon vriendelijk samen ontbijten he
Dannerolle is goed, misschien stiekem wegsluipen en zelf maken?
Dan haar langzaam wakker maken en samen in bed ontbijten, mimosa erbij.......
kahaarindinsdag 6 maart 2007 @ 00:10
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:08 schreef outcast_within het volgende:

[..]

*geen eens punten voor de moeite?
Absoluut wel, het gaat om het idee en een champagne ontbijt is erg lief.
outcast_withindinsdag 6 maart 2007 @ 00:13
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:09 schreef kahaarin het volgende:

[..]

Dannerolle is goed, misschien stiekem wegsluipen en zelf maken?
Dan haar langzaam wakker maken en samen in bed ontbijten, mimosa erbij.......
muahaha is het ook goed als ik er soches naar toe fiets?
kahaarindinsdag 6 maart 2007 @ 00:29
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 00:13 schreef outcast_within het volgende:

[..]

muahaha is het ook goed als ik er soches naar toe fiets?
Alleen naar toe fietsen?
golferdinsdag 6 maart 2007 @ 01:08
Wat is soches?
Is dat een soort drank?
kahaarindinsdag 6 maart 2007 @ 01:10
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 01:08 schreef golfer het volgende:
Wat is soches?
Is dat een soort drank?
Strakkies....straks....temet, zoiets.
CodeCasterdinsdag 6 maart 2007 @ 01:11
soches sachiez belle
savez nie belle
senu patient

Ik denk dat je 's ochtends bedoelt?
golferdinsdag 6 maart 2007 @ 02:46
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 01:11 schreef CodeCaster het volgende:
soches sachiez belle
savez nie belle
senu patient

Ik denk dat je 's ochtends bedoelt?
Oh... ik snap hem nu, net zoals ie Champagne in de TT al verkeerd schreef.
Beetje taalgestoorde user dus?
outcast_withindinsdag 6 maart 2007 @ 06:48
dat ik uit brabant kom betekent niet dat ik minder rechten heb als jullie!

En champagne, toen ik het schreef wist ik dat ik het fout had geschreven, alleen kon het niet 1,2,3 plaatsen en toen was ik het weer vergeten
Pregodinsdag 6 maart 2007 @ 13:59
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:37 schreef outcast_within het volgende:
voor een ontbijt. word wss zo'n klein half flesje. brut bubbel ladieda.

Lijkt me dat het niet echt lekker is, maar voor de vorm wel leuk.
Kun je er iets bijmikken dat het lekkerder word en nog steeds vormtechnisch leuk?
doe er een framboos of een aardbei in. staat leuk en het is lekker om ide op te eten wanneer het glas leeg is.
Sjeendinsdag 6 maart 2007 @ 14:33
Zoiets dan... qua TT
Martijn_77dinsdag 6 maart 2007 @ 19:20
Betere champagne kopen?

Of Creme de cassis er in gooien
Morwenwoensdag 7 maart 2007 @ 03:19
Lekkere champagne kopen, de avond ervoor koel zetten. Hoe moeilijk kan het zijn soms
Sailmakerwoensdag 7 maart 2007 @ 19:25
quote:
Op dinsdag 6 maart 2007 06:48 schreef outcast_within het volgende:
dat ik uit brabant kom betekent niet dat ik minder rechten heb als jullie!

En champagne, toen ik het schreef wist ik dat ik het fout had geschreven, alleen kon het niet 1,2,3 plaatsen en toen was ik het weer vergeten
minder dan
zwartedooswoensdag 7 maart 2007 @ 19:32
romantisch
sannivrijdag 9 maart 2007 @ 10:09
quote:
Op maandag 5 maart 2007 23:37 schreef outcast_within het volgende:
voor een ontbijt. word wss zo'n klein half flesje. brut bubbel ladieda.

Lijkt me dat het niet echt lekker is, maar voor de vorm wel leuk.
Kun je er iets bijmikken dat het lekkerder word en nog steeds vormtechnisch leuk?
Champagne bij je ontbijt is heel lekker tenzij je een of andere drocht hebt zoals Frexineit o.i.d.
Tis maar wat je gewend bent. Dus om je vraag te beantwoorden: Nee, je moet er niets bij flikkeren
want je verpest anders de hele champagne smaak. Kun je netzo goed gewoon een kop thee of
als je dan toch iets met koolzuur wilt een flesje Sparood inschenken en een bolletje citroenijs er
in flikkeren. Heb je ook hezelfde 'champagne'effect.
outcast_withinvrijdag 9 maart 2007 @ 10:58
Keuze was uit
0.35cl Dat ene standaard echte champagne merk. 20E
0.35cl brut, met moeilijke franse letters (behalve champagne dan) a 9E
en nog een of andere henkel trocknen

Twas de middel geworden. En er is niet veel opgegaan eigenlijk.
Samen 1/3 van de fles ofzo gemengd met Verse Jus
Het zag er mooi uit iig, alleen de smaak was de eerste slokjes even wennen. Daarna wel lekker

En toen kwam er een olifant en blies het sprookje uit ^_^