noudstar | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:19 |
hallo ik ga vandaag bij mijn moeder eten en der word wortelen stamppot met hasche gekookt en rookworst nu is mij gevraagd om die worst te gaan halen ik heb twee zakken gelderse rookworst van de appie hein gehaald samen 700 gram is dat voldoende voor 3 personen mamma pappa en ik?? | |
ikwilookwatzeggen | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:19 |
Ja | |
noudstar | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:20 |
ik denk er zelf aan om een 3e worst te gaan halen | |
timmeeeh | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:23 |
de regel is 1 worst per persoon je hebt dus te weinig | |
cora4034 | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:23 |
Welnee joh das veel te veel. | |
veldmuis | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:24 |
Kijk uit voor het vuur, dat is warm! | |
Daffodil31LE | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:29 |
Gelderse rookworst is niet meer wat het geweest is. Vroeger, toen de dieren nog spraken, de kippen nog tanden hadden en de guldens nog van hou waren, kon je nog rookworst vinden die "knakte" als je erin prikte of beet. Niet van die slappe zooi van tegenwoordig. Of je moet even bij de Super de Boer binnenlopen en een slagersrookworst meepakken. Die smaken ook nog eens een stuk beter. | |
veldmuis | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:32 |
quote:Of je gaat naar een echte slager! ![]() Is inderdaad stukken beter ![]() | |
Gappie | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:38 |
quote:die zijn er nog steeds maar dan alleen bij de Hema ![]() | |
veldmuis | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:39 |
quote:Dat benne Unox-worsten. | |
Mirjam | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:40 |
wij hadden 'vroeger' gewoon 1 worst, daar moesten we met zijn vieren van eten hoor | |
Gappie | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:41 |
quote:waar komt dat verschil dan vandaan als je ze eet? die worsten van de Hema zijn altijd zo sappig (misschien omdat ze de hele dag in het vocht liggen) en die van unox , daar proef ik het dan niet zo. | |
Kwezel | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:45 |
quote:De voedselbank is ook niet meer wat het geweest is natuurlijk. | |
klappernoot2000 | dinsdag 20 februari 2007 @ 17:47 |
Hema worst.. ![]() | |
#ANONIEM | dinsdag 20 februari 2007 @ 18:10 |
Meer dan genoeg aangezien er ook hachee bij is | |
Pikkebaas | dinsdag 20 februari 2007 @ 18:12 |
1 worst voor twee personen is een normale portie. | |
IBAZ | dinsdag 20 februari 2007 @ 18:36 |
quote:Nee, ze zijn van ZWAN | |
Blues | dinsdag 20 februari 2007 @ 18:55 |
quote:En dan het liefst een Hema ![]() | |
gday | dinsdag 20 februari 2007 @ 19:48 |
Wat denk je zelf, noudstar? ![]() 700 gram voor 3 personen is ongeveer 233 gram worst per persoon, en dan hebben jullie daar ook nog eens hachee erbij. RUIM voldoende vlees dus. Veel teveel zelfs, aangezien men in Nederland gemiddeld 100 gram vlees per dag eet. | |
Daffodil31LE | dinsdag 20 februari 2007 @ 20:05 |
quote:Je bent in je berekening vergeten het alsmaar groeiende deel vegetarische guppenkoppen mee te tellen. Alsof het besmettelijk is; het worden er steeds meer. Dan moet je als fatsoenlijk carnivoor even een inspanning leveren en minstens een halve kilo vlees naar binnen werken om toch aan het landelijk gemiddelde van 100 gram per persoon te komen! | |
gday | dinsdag 20 februari 2007 @ 20:14 |
quote:Ik zou zeggen: mail het Voedingscentrum! quote:bron |