Of je gaat naar een echte slager!quote:Op dinsdag 20 februari 2007 17:29 schreef Daffodil31LE het volgende:
Gelderse rookworst is niet meer wat het geweest is. Vroeger, toen de dieren nog spraken, de kippen nog tanden hadden en de guldens nog van hou waren, kon je nog rookworst vinden die "knakte" als je erin prikte of beet. Niet van die slappe zooi van tegenwoordig.
Of je moet even bij de Super de Boer binnenlopen en een slagersrookworst meepakken. Die smaken ook nog eens een stuk beter.
die zijn er nog steeds maar dan alleen bij de Hemaquote:Op dinsdag 20 februari 2007 17:29 schreef Daffodil31LE het volgende:
Vroeger, toen de dieren nog spraken, de kippen nog tanden hadden en de guldens nog van hou waren, kon je nog rookworst vinden die "knakte" als je erin prikte of beet.
Dat benne Unox-worsten.quote:Op dinsdag 20 februari 2007 17:38 schreef Gappie het volgende:
[..]
die zijn er nog steeds maar dan alleen bij de Hema![]()
waar komt dat verschil dan vandaan als je ze eet? die worsten van de Hema zijn altijd zo sappig (misschien omdat ze de hele dag in het vocht liggen) en die van unox , daar proef ik het dan niet zo.quote:
De voedselbank is ook niet meer wat het geweest is natuurlijk.quote:Op dinsdag 20 februari 2007 17:40 schreef MissyMirjaM het volgende:
wij hadden 'vroeger' gewoon 1 worst, daar moesten we met zijn vieren van eten hoor
En dan het liefst een Hemaquote:Op dinsdag 20 februari 2007 18:12 schreef Pikkebaas het volgende:
1 worst voor twee personen is een normale portie.
Je bent in je berekening vergeten het alsmaar groeiende deel vegetarische guppenkoppen mee te tellen. Alsof het besmettelijk is; het worden er steeds meer.quote:Op dinsdag 20 februari 2007 19:48 schreef gday het volgende:
Wat denk je zelf, noudstar?
700 gram voor 3 personen is ongeveer 233 gram worst per persoon, en dan hebben jullie daar ook nog eens hachee erbij. RUIM voldoende vlees dus. Veel teveel zelfs, aangezien men in Nederland gemiddeld 100 gram vlees per dag eet.
Ik zou zeggen: mail het Voedingscentrum!quote:Op dinsdag 20 februari 2007 20:05 schreef Daffodil31LE het volgende:
[..]
Je bent in je berekening vergeten het alsmaar groeiende deel vegetarische guppenkoppen mee te tellen. Alsof het besmettelijk is; het worden er steeds meer.
Dan moet je als fatsoenlijk carnivoor even een inspanning leveren en minstens een halve kilo vlees naar binnen werken om toch aan het landelijk gemiddelde van 100 gram per persoon te komen!
bronquote:De gebruikelijke (totale) vleesconsumptie ligt in Nederland op zo’n 100 gram per dag.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |