OFfSprngr | zondag 18 februari 2007 @ 15:09 |
bij het bereiden van mensen? En hoeveel caloriënen zitten er in zo'n stukje vlees? | |
Erosjuhhh | zondag 18 februari 2007 @ 15:22 |
cocktailsaus ![]() ribbetjes op de bbq >> kraft thick'n spicy erop ![]() | |
Knoflook | zondag 18 februari 2007 @ 15:26 |
KNOFLOOOK !!! | |
zoalshetis | zondag 18 februari 2007 @ 15:28 |
ik denk dat sauce andalouse het lekkerst is met het relatief vette mensenvlees. | |
OFfSprngr | zondag 18 februari 2007 @ 15:28 |
quote:Bij alles. | |
zoalshetis | zondag 18 februari 2007 @ 16:17 |
ik denk dat het verschilt of je een mager rimboemensje uit de indonesische archipel vreet of het een dikke amerikaan is. ik zou de dikke amerikaan eerst aanbraden en marineren en dan op de grill. de dunne rijstvreter zou ik ook marineren en eerst op 100 graden koken alvorens te eten, je zou er wormen van kunnen krijgen. |