FOK!forum / Culinesse à gogo / Worstenbroodjes in de magnetron?
roooosjewoensdag 7 februari 2007 @ 14:39
Ik heb voorgebakken worstenbroodjes van Euroshopper en er staat op de verpakking dat ik ze moet afbakken in de oven. Maar mijn oven is stuk Is het heel erg verkeerd om ze gewoon in de magnetron op te warmen?
Never-Breakwoensdag 7 februari 2007 @ 14:40
als je van slappe worst houd wel..
Bellahwoensdag 7 februari 2007 @ 14:42
Ga naar je buurman en leen zijn oven- de magnetron is echt not done, zeker niet voor iets als een worstenbroodje
crossoverwoensdag 7 februari 2007 @ 14:42
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 14:42 schreef Bellah het volgende:
Ga naar je buurman en leen zijn oven- de magnetron is echt not done, zeker niet voor iets als een worstenbroodje :Q
Die van Beckers doe ik altijd in de magnetron, anders moet ik zo lang wachten.. En verder vind ik ze dan ook best te eten.
roooosjewoensdag 7 februari 2007 @ 14:46
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 14:42 schreef Bellah het volgende:
Ga naar je buurman en leen zijn oven- de magnetron is echt not done, zeker niet voor iets als een worstenbroodje
roooosjewoensdag 7 februari 2007 @ 14:47
Maar je wordt er niet ziek van ofzo?
Elefeswoensdag 7 februari 2007 @ 14:59
Ik doe ze meestal in de magnetron. Ik hou niet zo van dat knapperige, dus vind het meestal wel lekker .

Oh en ik leef nog steeds na al die jaren, dus schadelijk zal het niet zijn . Kan het me in ieder geval niet voorstellen.
DropjesLoverwoensdag 7 februari 2007 @ 15:01
k denk t niet, maar lijkt me bijzonder ranzig.
iets met pizza's eten uit de magnetron in n centre-parks huisje, terwijl k zei dat dat niet kon. k was de enige die ze wel extreem hard, ongaar en echt heet vond trouwens, maar dat terzijde
PeRiwoensdag 7 februari 2007 @ 15:01
Stop ze anders even in een koekenpan en warm ze op, op zacht vuur.
BlaZwoensdag 7 februari 2007 @ 15:03
Juist lekker uit de magnetron! Uit de oven vind ik maar niks mja smaken verschillen hé
roooosjewoensdag 7 februari 2007 @ 15:09
Haha, ja pizza's zou ik ook niet in de magnetron doen. Die laat ik wel bezorgen
En zo ranzig vond ik ze niet, tja wel wat slapper, maar dat geeft niet
nexhilwoensdag 7 februari 2007 @ 15:11
De aldi heeft echt super lekkere broodjes voor in de magnetron een dikke worst en ook nog eens een soort mosterd saus erbij zitten, 30 seconden erin en pling!! HEEEERLIJK!
BazPwoensdag 7 februari 2007 @ 15:15
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 15:11 schreef nexhil het volgende:
De aldi heeft echt super lekkere broodjes voor in de magnetron een dikke worst en ook nog eens een soort mosterd saus erbij zitten, 30 seconden erin en pling!! HEEEERLIJK!
Klopt die heten "broodje rookworst" inderdaag erg lekker, maar volgens mij wel een cholesterol bom
nexhilwoensdag 7 februari 2007 @ 15:27
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 15:15 schreef BazP het volgende:

[..]

Klopt die heten "broodje rookworst" inderdaag erg lekker, maar volgens mij wel een cholesterol bom
Die ja...
205_Lacostewoensdag 7 februari 2007 @ 15:29
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 15:01 schreef PeRi het volgende:
Stop ze anders even in een koekenpan en warm ze op, op zacht vuur.
Dit is absoluut de beste tip in het topic! Die broodjes zijn al gaar, het gaat er alleen om dat ze op een goede manier warm worden.
Martijn_77woensdag 7 februari 2007 @ 21:51
quote:
Op woensdag 7 februari 2007 15:29 schreef 205_Lacoste het volgende:

[..]

Dit is absoluut de beste tip in het topic! Die broodjes zijn al gaar, het gaat er alleen om dat ze op een goede manier warm worden.
Idd, werkt perfect zo doe ik het ook altijd
Innocencedonderdag 8 februari 2007 @ 18:09
Oe, heerlijk in de magnetron, maar alleen als je van zachte slappe broodjes houdt
thijsltcdonderdag 8 februari 2007 @ 19:59
doe ze in de broodrooster, is echt veel lekkerder dan oven of magnetron
205_Lacostedonderdag 8 februari 2007 @ 21:55
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 19:59 schreef thijsltc het volgende:
doe ze in de broodrooster, is echt veel lekkerder dan oven of magnetron
Ook een goede optie wellicht, en een stuk energiezuiniger.
Pipo_de_Clowndonderdag 8 februari 2007 @ 22:21
yo yo yo even de truuc van de dag
heb het hele topic nog niet helemaal doorgelezeen, dus het kan zijn dat het er al tussenstaat.

je moet je worstenbroodje op / in een stuk keukenrol oid leggen.. dan worden ze niet zo slap tijdens het warm maken in uwe magnetron!! werkt echt TE perfect (lees.. gebeurt te vaak na het stappen...)
onderjasvrijdag 9 februari 2007 @ 07:39
quote:
Op donderdag 8 februari 2007 22:21 schreef Pipo_de_Clown het volgende:
yo yo yo even de truuc van de dag
heb het hele topic nog niet helemaal doorgelezeen, dus het kan zijn dat het er al tussenstaat.

je moet je worstenbroodje op / in een stuk keukenrol oid leggen.. dan worden ze niet zo slap tijdens het warm maken in uwe magnetron!! werkt echt TE perfect (lees.. gebeurt te vaak na het stappen...)
Dan gaat dat toch vastplakken?
Sportbackvrijdag 9 februari 2007 @ 11:44
In koekepan op laag vuur geeft hetzelfde effect. Binnen 10 minuten kan je eten.
Pipo_de_Clownmaandag 12 februari 2007 @ 18:36
quote:
Op vrijdag 9 februari 2007 07:39 schreef onderjas het volgende:

[..]

Dan gaat dat toch vastplakken?
neen, nog nooit gehad eigenlijk!