roooosje | woensdag 7 februari 2007 @ 14:39 |
Ik heb voorgebakken worstenbroodjes van Euroshopper en er staat op de verpakking dat ik ze moet afbakken in de oven. Maar mijn oven is stuk ![]() | |
Never-Break | woensdag 7 februari 2007 @ 14:40 |
als je van slappe worst houd wel.. | |
Bellah | woensdag 7 februari 2007 @ 14:42 |
Ga naar je buurman en leen zijn oven- de magnetron is echt not done, zeker niet voor iets als een worstenbroodje ![]() | |
crossover | woensdag 7 februari 2007 @ 14:42 |
quote:Die van Beckers doe ik altijd in de magnetron, anders moet ik zo lang wachten.. En verder vind ik ze dan ook best te eten. | |
roooosje | woensdag 7 februari 2007 @ 14:46 |
quote: ![]() | |
roooosje | woensdag 7 februari 2007 @ 14:47 |
Maar je wordt er niet ziek van ofzo? | |
Elefes | woensdag 7 februari 2007 @ 14:59 |
Ik doe ze meestal in de magnetron. Ik hou niet zo van dat knapperige, dus vind het meestal wel lekker ![]() Oh en ik leef nog steeds na al die jaren, dus schadelijk zal het niet zijn ![]() | |
DropjesLover | woensdag 7 februari 2007 @ 15:01 |
k denk t niet, maar lijkt me bijzonder ranzig. iets met pizza's eten uit de magnetron in n centre-parks huisje, terwijl k zei dat dat niet kon. k was de enige die ze wel extreem hard, ongaar en echt heet vond trouwens, maar dat terzijde | |
PeRi | woensdag 7 februari 2007 @ 15:01 |
Stop ze anders even in een koekenpan en warm ze op, op zacht vuur. | |
BlaZ | woensdag 7 februari 2007 @ 15:03 |
Juist lekker uit de magnetron! Uit de oven vind ik maar niks mja smaken verschillen hé | |
roooosje | woensdag 7 februari 2007 @ 15:09 |
Haha, ja pizza's zou ik ook niet in de magnetron doen. Die laat ik wel bezorgen ![]() En zo ranzig vond ik ze niet, tja wel wat slapper, maar dat geeft niet ![]() | |
nexhil | woensdag 7 februari 2007 @ 15:11 |
De aldi heeft echt super lekkere broodjes voor in de magnetron een dikke worst en ook nog eens een soort mosterd saus erbij zitten, 30 seconden erin en pling!! HEEEERLIJK! | |
BazP | woensdag 7 februari 2007 @ 15:15 |
quote:Klopt die heten "broodje rookworst" ![]() ![]() | |
nexhil | woensdag 7 februari 2007 @ 15:27 |
quote:Die ja... ![]() | |
205_Lacoste | woensdag 7 februari 2007 @ 15:29 |
quote:Dit is absoluut de beste tip in het topic! Die broodjes zijn al gaar, het gaat er alleen om dat ze op een goede manier warm worden. | |
Martijn_77 | woensdag 7 februari 2007 @ 21:51 |
quote:Idd, werkt perfect zo doe ik het ook altijd ![]() | |
Innocence | donderdag 8 februari 2007 @ 18:09 |
Oe, heerlijk in de magnetron, maar alleen als je van zachte slappe broodjes houdt ![]() | |
thijsltc | donderdag 8 februari 2007 @ 19:59 |
doe ze in de broodrooster, is echt veel lekkerder dan oven of magnetron | |
205_Lacoste | donderdag 8 februari 2007 @ 21:55 |
quote:Ook een goede optie wellicht, en een stuk energiezuiniger. | |
Pipo_de_Clown | donderdag 8 februari 2007 @ 22:21 |
yo yo yo ![]() ![]() heb het hele topic nog niet helemaal doorgelezeen, dus het kan zijn dat het er al tussenstaat. je moet je worstenbroodje op / in een stuk keukenrol oid leggen.. dan worden ze niet zo slap tijdens het warm maken in uwe magnetron!! werkt echt TE perfect (lees.. gebeurt te vaak na het stappen...) | |
onderjas | vrijdag 9 februari 2007 @ 07:39 |
quote:Dan gaat dat toch vastplakken? | |
Sportback | vrijdag 9 februari 2007 @ 11:44 |
In koekepan op laag vuur geeft hetzelfde effect. Binnen 10 minuten kan je eten. | |
Pipo_de_Clown | maandag 12 februari 2007 @ 18:36 |
quote:neen, nog nooit gehad eigenlijk! |