| __Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
| Wat kan ik hier van maken Kipfiletblokjes Veldsla Pijnboompitten Naturel sla saus Alvast bedankt | |
| Lienekien | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
| Kipsalade. | |
| Biancavia | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
| Kipsalade! | |
| Nouk | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
| Kipsalade? | |
| pierce | maandag 5 februari 2007 @ 13:11 |
| what's the f*cking problem? flikker alles in een grote bak ff roeren en klaar. | |
| The_stranger | maandag 5 februari 2007 @ 13:14 |
| je kunt het natuurlijk ook over een totaal andere boeg gooien en gaan voor kip met salade... | |
| __Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 13:15 |
| Ik bedoelde hoe ik die kip het best kan klaarmaken | |
| Troel | maandag 5 februari 2007 @ 13:16 |
| Lichtbruin bakken | |
| The_stranger | maandag 5 februari 2007 @ 13:22 |
| Op laag vuur aanbakken, na wat gekruid te hebben met wat je hebt/wilt. Pijnboompitten ook even roosteren in een droge pan, alles bij elkaar donderen, mond open en eten maar.... | |
| kleinvogelijn | maandag 5 februari 2007 @ 13:23 |
| Kip bestrooien met zout/peper en wat kerrie of paprikapoeder. Kip bakken, alles in een kom bij mekaar gooien en gooi er als extraatje nog wat galia-meloenbolletjes bij . Erg smakelijk! | |
| Jordy-B | maandag 5 februari 2007 @ 13:25 |
quote:eventueel wat gebakken ui erbij (gewoon in partjes... bij voorkeur rode ui, want die is wat milder) en besprenkelen met wat balsamico. | |
| mAst3rb33r | maandag 5 februari 2007 @ 13:41 |
| Of krokante kip salade maken. Kipfilet kruiden, even door bloem, ei en paneermeel halen. Daarna bakken in olie. Als de krokant gebakken kip gaar is in reepjes snijden en door/bij de sla doen. | |
| Jordy-B | maandag 5 februari 2007 @ 14:05 |
| Ik heb het idee dat de kipfilet al gaar is... | |
| __Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 14:36 |
| Nee is nog niet gaar | |
| MissHobje | maandag 5 februari 2007 @ 14:47 |
| Op verzoek van Ts gesloten |