__Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
Wat kan ik hier van maken Kipfiletblokjes Veldsla Pijnboompitten Naturel sla saus Alvast bedankt ![]() | |
Lienekien | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
Kipsalade. | |
Biancavia | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
Kipsalade! | |
Nouk | maandag 5 februari 2007 @ 13:10 |
Kipsalade? | |
pierce | maandag 5 februari 2007 @ 13:11 |
what's the f*cking problem? flikker alles in een grote bak ff roeren en klaar. ![]() | |
The_stranger | maandag 5 februari 2007 @ 13:14 |
je kunt het natuurlijk ook over een totaal andere boeg gooien en gaan voor kip met salade... | |
__Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 13:15 |
Ik bedoelde hoe ik die kip het best kan klaarmaken ![]() | |
Troel | maandag 5 februari 2007 @ 13:16 |
Lichtbruin bakken | |
The_stranger | maandag 5 februari 2007 @ 13:22 |
Op laag vuur aanbakken, na wat gekruid te hebben met wat je hebt/wilt. Pijnboompitten ook even roosteren in een droge pan, alles bij elkaar donderen, mond open en eten maar.... | |
kleinvogelijn | maandag 5 februari 2007 @ 13:23 |
Kip bestrooien met zout/peper en wat kerrie of paprikapoeder. Kip bakken, alles in een kom bij mekaar gooien en gooi er als extraatje nog wat galia-meloenbolletjes bij . Erg smakelijk! | |
Jordy-B | maandag 5 februari 2007 @ 13:25 |
quote:eventueel wat gebakken ui erbij (gewoon in partjes... bij voorkeur rode ui, want die is wat milder) en besprenkelen met wat balsamico. | |
mAst3rb33r | maandag 5 februari 2007 @ 13:41 |
Of krokante kip salade maken. Kipfilet kruiden, even door bloem, ei en paneermeel halen. Daarna bakken in olie. Als de krokant gebakken kip gaar is in reepjes snijden en door/bij de sla doen. ![]() | |
Jordy-B | maandag 5 februari 2007 @ 14:05 |
Ik heb het idee dat de kipfilet al gaar is... | |
__Kirstenn | maandag 5 februari 2007 @ 14:36 |
Nee is nog niet gaar ![]() | |
MissHobje | maandag 5 februari 2007 @ 14:47 |
Op verzoek van Ts gesloten |