abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  woensdag 20 mei 2009 @ 17:02:14 #151
139677 Curiosity
In the devil's playground
pi_69231563
quote:
Op woensdag 20 mei 2009 16:42 schreef styliste het volgende:
oehh spannend! Mijn blikje staat nu op! 2 uur laten koken toch?
Hoe lang moet het afkoelen straks?
Voor het veilige morgen pas openen.
“Gentlemen, you had my curiosity… but now you have my attention.”
  donderdag 21 mei 2009 @ 01:16:15 #152
14509 reem
Correspondent in Buenos Aires
pi_69249317
Hmm, ben vrijdag weer in Buenos Aires. Zal in de supermarkt eens flink inslaan en daarna een vergelijkend warenonderzoek houden om de lekkerste dulce de leche te vinden
[b]@RemiLehmann[/b]
pi_69271685
http://www.unidexholland.(...)caramel_397_gram.jpg

binnen een paar seconden caramel uit een blikje..
pi_69421293
Blikje is gekocht tvp --> komend weekend es proberen! Thanx voor de goede ideeen!
  dinsdag 26 mei 2009 @ 16:22:48 #156
58560 Oksel
Gezellig.
pi_69421410
Je laat het blik dus DICHT? Die zet je in een pan met water.. en kook je 1,5 uur..?!
pi_69421441
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 16:22 schreef Oksel het volgende:
Je laat het blik dus DICHT? Die zet je in een pan met water.. en kook je 1,5 uur..?!
Uhuh Als je het blikje eerst openmaakt en dan in een pan water zet, wordt het zo'n smeerboel
  dinsdag 26 mei 2009 @ 16:49:13 #158
58560 Oksel
Gezellig.
pi_69422251
Je kan ook een BEETJE water in de pan doen, spuit 11.
pi_69422574
quote:
Op dinsdag 26 mei 2009 16:49 schreef Oksel het volgende:
Je kan ook een BEETJE water in de pan doen, spuit 11.
Maar dan wel tot bovenaan het blikje, anders verwarm je het niet gelijkmatig. Dus dan moet je er anderhalf uur bij blijven staan om te kijken of er geen water in het blikje bubbelt, of dat het waterpeil niet daalt. Wat jij leuk vindt
Volgens mij begrijp je de uitdrukking 'spuit elf geeft ook modder' niet helemaal
  dinsdag 26 mei 2009 @ 17:02:33 #160
58560 Oksel
Gezellig.
pi_69422743
Grin. Het is mogelijk dus..
pi_69498204
Heb het net gemaakt Blikje van Friesche vlag in een pan gemikt en 2uur zachtjes laten koken... toen even laten afkoelen op een metalen plaat zodat het wat sneller gaat en daarna openmaken

Had ook geen flauw idee wat ik moest verwachten maar vindt het zeker geslaagd
Wel als tip om het goedje even goed door te roeren, bij mij zaten er allemaal 'blokken' in zeg maar, maar na goed roeren wordt het een mooie smeuïge substantie

Kun je dit nu het beste in de koelkast bewaren of gewoon buiten de koelkast? (het zit in een Jam-potje)
Bram! Boterham!
  donderdag 28 mei 2009 @ 22:18:19 #162
156451 nexus-pilot
Slapend horror
pi_69507183
quote:
Op maandag 23 februari 2009 14:19 schreef diamant het volgende:
Feitjes:

Dulce de leche komt niet uit Argentinie maar uit Frankrijk. (Het is echter wel zo dat het in Argentinie ontzettend populair is omdat het ontzettend goedkoop en makkelijk te vervaardigen is.)

Ik hoop dat het aanslaat en dat Campina het begint te vervaardigen aangezien we in Nederland Melk zat hebben. Het is natuurlijk van de zotte dat een melkproducent als nederland dit goedje moet gaan importeren.
Waarom is het dan een spaanse naam ipv frans
Ik zie daar 2 dwergen staan en ze zijn dronken ;[.
pi_69587026
Hij staat op hoor.........ben onwijs benieuwd waar het naar smaakt! Morgenochtend kom ik erachter.....ik moet gewoon ff geduld hebben!
pi_69595328
Het is supergoed gelukt!!! Het hele blikje is dezelfde substantie, en het is lekker spul zeg! Wel erg zoet lol! Maar zeker lekker voor vanavond op de pannenkoeken

Thanx voor alle inspiratie
  zondag 7 juli 2013 @ 18:50:27 #165
67379 Mirjam
ermahgerd
pi_128693780
Kick.
Net een blikje in de pan gezet geïnspireerd door Renren. Heb het gek genoeg nooit eerder gemaakt.
Waar eten jullie het graag bij? :9
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')