abonnement Unibet Coolblue
pi_3289581
LOL, Hij was zelf zeker nog maagd, Nerd, haha.
  Milf zondag 24 februari 2002 @ 23:33:46 #102
16000 nikky
Paars is het nieuwe rood!
pi_3289873
toen ik een jaar of 12 was had ik een mooie mountainbike, jongens model. wij gingen toen altijd naar appelscha toe om in het bos te crossen. beetje over die zandweggetjes heen.

op een gegeven moment scheurde wij met onze fietsen naar beneden over zo'n zandpaadje met boomstronken die blootlagen. en aangezien dat heel hobblig is ga je automatisch staan op je pedalen.
toen kwam ik een boomwortel tegen die wel heel hoog lag en werd een beetje gelanceerd. mijn voeten kwamen los van de pendalen de fiets kwam weer op de grond ..... maar mijn voeten miste de pendalen.

ik heb alle vogels van dat moment verjaagd denk ik

👍Wanneer krijg ik de FA rechten terug?
Op maandag 11 juli 2011 17:38 schreef Bart het volgende:
Je bent echt een unieke verschijning, vind ik altijd wel grappig als ik jou ergens zie posten :D.
pi_3289912
Ooit es met zaalvoetbal richting de eigen achterlijn lopen en dan de bal via de muur over me heen willen spelen, omdraaien en verder. Als dat lukt is het een mooie actie. Als het niet lukt krijg je die bal vol in je zaak Ook m'n gezicht heb ik zo wel eens geraakt.

Met een springplank (nee geen trampoline, maar zo'n ander geval) over een bok heen springen, kan niet moeilijk zijn, jawel hoor, eerst dat ding tussen m'n benen opvangen en vervolgens voel op m'n smoel tegen de grond aan.

Minder erg, toch lachwekkend was een klasgenootje die achter haar rug mijn handen wilde vastpakken. Ze greep behoorlijk mis/raak

pi_3295595
quote:
Op donderdag 14 februari 2002 15:33 schreef Fok! het volgende:
Tsja, zelf heb ik nog geen kinderen, dus ook dit wordt een verhaaltje over 'een kennis'.

Een kennis van mij is papa van een zoontje dat nu een jaar of 3, 4 is. Ten tijde dat het jochie net kon praten en ook eigenlijk alles een beetje begon te ontdekken en aan te raken enzow, ging zoonlief samen met papa onder douche.
Voel je hem al aankomen?

Wijzend en grijpend naar het klokkenspel van paps: "Wat is dat papa??" En voordat papa ook maar een woord had kunnen zeggen, hing het ventje met z'n volle gewicht aan papa's liaan.....

TAAAAAARZAAAAAAAAAN!!!!!!


LOL
#geen
pi_3295625
quote:
Op woensdag 20 februari 2002 15:07 schreef tonja het volgende:
...voel ik opeens een stekend branderig gevoel in mijn doos; jawel, ik zat op een bosje brandnetels te piesen.
2 dagen last van gehad

#geen
pi_3308940
#1:duw eens heel lang een ijsklontje in je broek, tege je zak aan, dan snap je dat je een ijsklontje in een glas met zafte mot duwe niet in je broek
B: een vriend van me op de basis school, ging met ze l33t3 BMX-je van een heuveltje af, komt verkeerd op de grond knalt ie met ze klote op de stang schiet een kloot naar bove! 5 hechtingen aan ze zak, 4 net bove ze heup OUCH
pi_3338079
mensen mensen dit forum schopt toch aardig kont hoor! Ik las net van die keepster die zonder tok een bal tegen dur kruis aankreeg! Ik heb ook zoiets gehad. D'r brak er eentje uit, dus 1 tegen 1. Ik denk, ik maak een dwarse duik zodat ie er niet langskomt. Maar zijn stick bleef op een ongelukkig punt haken. RATS! AUWAUW. Met zun stok in mijn zaakje. Gelukkig had ik wel een tok om, maar die verdomde stick bleef nog eens lekker erachter hangen terwijl die gast over me heen struikeld... Dus die stick nam het een en ander mee... WEER AUWAUW.. Toch maar was ijs op gedaan. Was een belangrijke wedstrijd dus loads of people stonden te kijken. En een M-A1 team ook nog eens... Vet voor schut, daar moet ik nog zowat elke dag aan herinnert worden
pi_3339037
Oei...een MA-1 team...weg imago!
Mie luf joe long taim
pi_3344989
Een schoolgenoot van me was ooit op een doel geklommen. Nadat hij zijn evenwicht verloren was en van het doel afviel bleef ie met z'n zak aan zo'n haak hangen waar de netten mee vast zitten. Gevolg: zak opengescheurd. Hij vertelde dat ie met zijn handen zijn ballen moest vasthouden omdat ze er anders uit zouden vallen.

BTW, hij vertelde ook dat ballen wit zijn

  vrijdag 1 maart 2002 @ 13:44:41 #110
1129 buzzer
Jeu de buzzer
pi_3349467
quote:
Op vrijdag 01 maart 2002 00:38 schreef deepthroat het volgende:
Een schoolgenoot van me was ooit op een doel geklommen. Nadat hij zijn evenwicht verloren was en van het doel afviel bleef ie met z'n zak aan zo'n haak hangen waar de netten mee vast zitten. Gevolg: zak opengescheurd. Hij vertelde dat ie met zijn handen zijn ballen moest vasthouden omdat ze er anders uit zouden vallen.

BTW, hij vertelde ook dat ballen wit zijn


en vertelde hij ook dat ie onderweg was naar tafeltennis ?
Toch vreemd hoor.. Dat men het over een boek heeft en daarbij de vraag stelt of het ook offline te bekijken is
pi_3350456
Deze verhalen zijn geweldig, alleen wekken ze een herinnering op die minder leuk is.

Wat ik zelf heb meegemaakt is het volgende;
We waren een jaar of 10 en gingen met een polsstok het land in te slootje springen.
Op een gegeven moment moest er wat afvalwater geloosd worden en de andere jongens stonden ook meteen met het water pistool in de handen.
Een slimmerik kwam op het idee om een wedstrijdje te doen, wie het verste kon pissen.
Wij met zijn allen op een rij en of het nou bewust of per ongeluk was, dat weet ik niet, maar we stonden ongeveer een meter van een schrikkeldraad af .
(voor de stadjes, dat zijn draden in een weiland waar stroomstoten door heen gaan om de koeien in het weiland te houden)
Je voelt hem al aan komen natuurlijk, want deze jongen won de wedstrijd en piste over de draad (die onder stroom stond) heen
Maar als de meeste druk er af is gaat de straal minder ver en gaat ie tegen de draad aan.
Ik kan je met de hand op mijn hart zeggen dat is beslist geen pretje,en ik heb er dagen last van gehad.
Nu nog steeds maar dan meer van mijn vrienden die het elke verjaardag weer zo nodig moeten vertellen

. X X X X X L
pi_3350720
Ik heb ook heel af en toe zo´n waardeloze ruime boxershort aan. Deze zomer ook, wil ik ff soepel over de railing van een schip glijden (van de ene naar de andere kant) zit er precies een bal tussen de railing en m´n lichaam. Ook ff een kleine knieval van de pijn gemaakt.

Een keer een neefje van mij (3 jaar ofzo) denkt grappig te zijn door met mij beginnen te ´boxen´. Poeff ineens in m´n kruis, je lacht wel omdat er familie bij is, maar doet toch wel auw.

I got soul, but I'm not a soldier
  zaterdag 2 maart 2002 @ 22:03:33 #113
12851 Buggle
The saga continues...
pi_3364489
quote:
Op donderdag 14 februari 2002 22:29 schreef marno het volgende:
we zouden gaan honkballen met de gym, ik was samen met een vriend van me alvast aan het ingooien, en we stonden zo ver mogelijk van elkaar af (proberen zo ver mogelijk te gooien dus...) hij haalt het niet helemaal en ik ren naar voren om de bal te vangen. ik mis hem net, hij schiet door en komt echt VOL op m'n klokkenspel!! AUW
heb je weleens met je hand ergens heel hard opgeslagen dat hij helemaal begon te kloppen zegmaar? nou dat gevoel had ik dus in m'n pik.
verschrikkelijk gevoel. eerst zak je door je benen. dan zit je op je knieen en val je naar een kant om op je zij om vervolgens een beetje jammerend te liggen kronkelen. dan ga je een paar minuutjes kruipen daarna kom je heel langzaam overeind om een beetje te staan springen om maar van dat ongelooflijke kutgevoel onder in je maag af te komen. (waar je dus alsnog een halve dag last van hebt)
dat, hoop ik NOOIT meer mee te maken
Zat jij toen toevallig in Hilversum op school? Ken namelijk nog iemand die dat ook is overkomen. En die is ook uit 1984
"There is no much you can do about being an idiot, but about being an ignorant you have an option."
  zaterdag 2 maart 2002 @ 22:21:26 #114
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_3364700
quote:
stonden ongeveer een meter van een schrikkeldraad af
ik ben een stadje... maar heet dat niet gewoon schrikdraad?

*begint te twijfelen

Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_3365621
aiaiai
gister gegymd, doen we soort van aftikken met de bal...
krijg ik gewoon keihard (en met opzet) die bal in mn zaakje )
heb nog een uurtje ofsow zo'n raar gevoel in mijn buik gehad... (jongetjes herkennen dit vast wel)
maar gelukkig merkte ik daar savonds nix meer van toen mijn vriendin er was...
[████████████████████]100% Finished loading....
baggeraccount, slotje!
pi_3366644
quote:
Op zondag 24 februari 2002 23:08 schreef CyberRat het volgende:
Op een avondje stappen in de disco met een stel vrienden...
Die tent had een bar op de eerste verdieping, hier was geen licht aan (afgesloten) omdat het niet zo druk was die avond. Werd handig gebruikt door verliefde stelletjes...

Eentje uit onze groep wist een leuk grietje te versieren, en hij vertelde later dat tie "het" had gedaan boven in die bar. Aangezien hij best dronken was en wel vaker met sterke verhalen komt aanzetten, geloofden we het niet.

We kregen de kans dat grietje te spreken...
Ze vertelde:

"nou goed, als je het echt wil weten.... hij was allemaal aan het klooien en het wilde niet lukken.
Na een poosje gaf hij op en vroeg hij of ik maagd was...
Nee joh, sukkel... je zit tegen mijn panty aan te rammen!"

Dit heeft tie nog maanden aan moeten horen

Rat.


mannetje en vrouwtje komen na een avondje stappen thuis en hebben vreselijke zin in een vluggertje. Na de daad zegt het mannetje "als ik wist dat je nog maagd was had ik wel wat rustiger aan gedaan". Zegt het vrouwtje "Als ik wist dat je zo snel wou doen ahd ik geen panty aangetrokken".
Vroegah was alles beter, zelfs fok O-)
pi_3370448
quote:
Op woensdag 20 februari 2002 15:07 schreef tonja het volgende:

branderig gevoel in mijn doos; jawel, ik zat op een bosje brandnetels te piesen.
2 dagen last van gehad


ROFLOL
Dressed in midnight black. He speeds through the rush hour traffic like the hauling wind. Driving the authorities mad with rage. And so far all attempts to stop him have failed. Those who have heard know his name.
pi_3371153
na weer eens fijn verder gelezen te hebben schoot mij ook weer een minder plezierig moment te binnen

#1 vorig jaar tijdens een tenniswedstrijd
lekker veel publiek langs de kant (mooi weer en speelden op 1 van de hoofdbanen )

nu had ik iemand tegenover me die wel wist wat hard serveren is (schat rond de 160 kmh ofzo)

en ja hoor, meneer serveert voluit en toen ik wou retourneren (=terugslaan) kwam ie op mn frame van mijn racket zo vol in mn bullseye. Kan je mededelen dat je dan door de grond zakt van zowel de pijn alswel schaamte (als veel mensen lekker pilsje drinken langs de baan)

#2 ook met tennis tijdens gewoon een wedstrijd
was een dubbelpartij en ik stond bij het net
alles ging prima, goede partij totdat maat serveert, tegenstanders ramt bal vol op mij af
normaal is dat geen probleem alleen deze keer kwam ie op de netband en je raad het al, net boven mn racket en toen was mn klokkenspel opeens het rakcet

heb toen ook ff 10min moeten luchthappen terwijl rest buikpijn kreeg van lachen

tennis kan soms gevaarlijk zijn

i dont drive fast, i only fly low!!
pi_3371238
quote:
Op zaterdag 02 maart 2002 22:21 schreef LadyS het volgende:

[..]

ik ben een stadje... maar heet dat niet gewoon schrikdraad?

*begint te twijfelen


Komt omdat het gevoel verschrikkelijk was
. X X X X X L
  zondag 3 maart 2002 @ 17:59:38 #120
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_3371994
quote:
Op zondag 03 maart 2002 16:57 schreef thefreezeman het volgende:

[..]

Komt omdat het gevoel verschrikkelijk was


Maar ik heb wel medelijden met je, hoor!
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
pi_3384536
Ik had nooit verwacht dat er weer zoveel mensen zouden reageren....

Ik zou zeggen ga vooral zo door.

Greetz Q

(_/)
(O.o)
(> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
pi_3384683
quote:
Op maandag 04 maart 2002 18:50 schreef Quarentine het volgende:

Greetz Q


Lees de faq je doet iets FOUT!
Dressed in midnight black. He speeds through the rush hour traffic like the hauling wind. Driving the authorities mad with rage. And so far all attempts to stop him have failed. Those who have heard know his name.
  woensdag 6 maart 2002 @ 10:38:30 #123
19376 LadyS
Help Liam --> SMA2
pi_3401617
schopje...
ik wil meer lezen
Help, deel en doneer! Steun Liam in de strijd tegen SMA2! De tijd dringt!
https://steunliamtegensma2.nl/doneer/
  woensdag 6 maart 2002 @ 12:12:30 #124
22719 Siets
Pure Phantasy
pi_3402511
quote:
Op zaterdag 02 maart 2002 22:21 schreef LadyS het volgende:

[..]

ik ben een stadje... maar heet dat niet gewoon schrikdraad?

*begint te twijfelen


schikkeldraad == combinatie van prikkeldraad en schrikdraad ??
pi_3403030
Deze ervaring heeft niks te maken met een geslachtsdeel. Maar het is wel een hele vieze ervaring met mijn ex-vriendje.

We waren aan het zoenen, voel ik iets zachts en zoet tussen mijn tanden. Bleek het een stuk snot te zijn van mijn ex. Want hij had daarvoor nog net ff uit zijn neus zitten vreten. En hij vond het raar dat ik daarna niet zoveel zin meer had in zoenen.

I'm not paranoid! Which of my enemies told you this?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')