ow in Belgie?quote:Op woensdag 17 januari 2007 18:31 schreef timpie82 het volgende:
Ik heb de indruk dat ze in de gemiddelde pizzeria er ook jonge gouda op doen (hier in België toch)
quote:Op woensdag 17 januari 2007 18:48 schreef Flashwin het volgende:
[..]
ow in Belgie?
dan zijn het waarschijnlijk 4 plakken van dezelfde kaas
Heeft een zeer noterige smaak, je kunt dus wat chique zwitserse kaasjes proberen, Moine oid. Ik geloof dat dat er wel op lijkt... Ga gewoon naar je kaasboer en vraag om een nootachtige kaas, en proef ze allemaal ffquote:Op vrijdag 19 januari 2007 12:34 schreef Serendips het volgende:
Nog nooit van tallegio gehoord!
[afbeelding]
Tallegio is a cheese that generally found in 8-inch squares with a washed, pale-orange rind. It is slightly yellow and very soft. It gains flavor with age, and the best Tallegio is buttery and nutty. It comes from the northern Italian region of Lombardy, near the Swiss border.
Een roodschimmelkaasje dus. Op welke kaas lijkt deze qua smaak?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |