Agorias | maandag 18 december 2006 @ 22:05 |
Beste koks en kokinnen, Ik weet dat dit misschien best wel vies, pervers en raar klinkt, maar je moet het een keer proberen voordat je oordeelt! Soms, als ik gasten krijg, probeer ik de lekkerste gerechten te fabriceren, en probeer daar dan zoveel mogelijk 'liefde' in te steken. Letterlijk dus. Wat ik al een keer heb gedaan (zonder de gasten te vertellen): - Spaghetti Carbonara met een vleugje sperma - Oesters gevuld met smegma - Tortelini's met een topping van lichaamssappen van mijn vrouw I:k weet dat het misschien vies klinkt, maar al mijn gasten zijn tot dusver erg tevreden Probeer het eens! | |
Matness | maandag 18 december 2006 @ 22:06 |
Koken met lichaamssappen kan je hulp wel gebruiken ![]() | |
Bevestigingsmail | maandag 18 december 2006 @ 22:06 |
Gatverdamme! | |
Bevestigingsmail | maandag 18 december 2006 @ 22:07 |
quote: ![]() | |
fvivif | maandag 18 december 2006 @ 22:08 |
Zoals matness al zegt Hoe bereid je een goed gerecht met sperma ? | |
Djarum | maandag 18 december 2006 @ 22:08 |
gheghe.. dit is geen kutlemming.. maar een verbeterlemming van een kuttopic! | |
Bevestigingsmail | maandag 18 december 2006 @ 22:09 |
quote:Eensch. | |
Laton | maandag 18 december 2006 @ 22:09 |
![]() | |
fvivif | maandag 18 december 2006 @ 22:09 |
quote:Helemaal mee eens ! | |
boem-dikkie | maandag 18 december 2006 @ 22:10 |
![]() | |
fvivif | maandag 18 december 2006 @ 22:10 |
Mijne was nog wel serieus nu zal ik nooit meer normale reacties krijgen ![]() | |
Agorias | maandag 18 december 2006 @ 22:11 |
willen jullie me nu aanraken ![]() | |
Bevestigingsmail | maandag 18 december 2006 @ 22:12 |
quote:Nee. ![]() | |
Djarum | maandag 18 december 2006 @ 22:19 |
quote:*FLATS.. dat waren mijn lichaamssappen die nu op je voorhoofd zitten.. ![]() verder wil ik je niet aanraken.. sorry. ![]() goed topic btw ![]() | |
dWc_RuffRyder | maandag 18 december 2006 @ 22:24 |
Dus die champignonnensoep.. ![]() ![]() | |
ParanoidEv | maandag 18 december 2006 @ 22:30 |
quote:Ach, als ze kutschimmel had was het vast niet zo verschillend van gesmolten kaas. | |
MissHobje | maandag 18 december 2006 @ 22:52 |
--> toch maar naar onzin dan ![]() | |
remlof | maandag 18 december 2006 @ 22:54 |
quote:bedankt ![]() | |
boem-dikkie | maandag 18 december 2006 @ 22:55 |
Iemand nog belang bij een Italiaanse Smegma schotel ![]() | |
L.Mo | maandag 18 december 2006 @ 22:59 |
Tarreltaart, is dat met mokka of chocolade vulling? ![]() | |
fvivif | maandag 18 december 2006 @ 23:01 |
Met een stel vrienen op een koekje klaar komen is ook geil ![]() en wie het laatst klaarkomt mag hem opeten !! | |
fvivif | maandag 18 december 2006 @ 23:01 |
Dat doe ik altijd met familiedag ![]() | |
Agorias | maandag 18 december 2006 @ 23:03 |
quote:Ik doe het meestal met ontbijtkoek, daar past wat meer kwak op. | |
RealZeus | dinsdag 19 december 2006 @ 00:48 |
Maikuuulpuree met gepwnde groenters. Men neme: 1 Maikuuul. 1 vrachtwagen. Alle soorten groenters ,uiteraard van de Loller1000. Neem 1 Maikuuul,leg hem op de grond en maak met de vrachtwagen sjiek hendige slips op Maikuuuls Lollerlijf,tot hij goed gepureerd is. Kook Maikuuul tot hij roflsgaar is. Verwarm de rofloven voor op 225 gradens . Vet een bakblikker in en stop de Maikuuulpuree sjiek hendig in het bakblikker. Bestrijk Maikuuuls puree met boter,zo ontstaat er een knapperig korstje. Zet Maikuuul een uurtje in de oven todat er een goudkleurig StyL0w korstje opkomt. Pwn intussen de groenters. Als Maikuuul zijn Lollerkorstje heeft haal je hem uit de oven en lazer je de gepwnde groeters er totally n00b er overheen. Serveer dit alles met een BrEeZaH. (on)Smakelijk eten. ![]() Dit lijkt me vreemd genoeg. | |
Agorias | dinsdag 19 december 2006 @ 16:18 |
quote:Misschien moet je die gozer maar geen aandacht meer geven, hij is niet grappig meer. | |
Agorias | dinsdag 19 december 2006 @ 16:18 |
quote:ik bedoel, hij is zoooo passé ![]() | |
master_X | dinsdag 19 december 2006 @ 16:20 |
quote:en dan op kauwen, vervolgens op elkaar spugen en op likken ![]() ![]() ![]() ![]() |