SiGNe | woensdag 13 december 2006 @ 12:32 |
Eerste kerstdag wordt het waarschijnlijk gourmetten voor mij en m'n vriendin, we nodigen een paar vrienden uit die meedoen. Tweede kerstdag wordt het waarschijnlijk wat luxer koken voor ons tweeën, garnalencoctail vooraf, kangoeroebiefstuk met portsaus als hoofdgerecht en de 3 italiaanse deserts van AH axelent als dessert. En daarna nog een espressootje met chocoladeslagroom en een likeurtje toe ![]() | |
MrTorture | woensdag 13 december 2006 @ 12:42 |
Eerste kerstdag gourmetten. Tweede kerstdag warm buffet in een feestzaaltje ![]() Ik heb nog naar alternatieven gezocht, maar alle flappies zitten binnenshuis tegenwoordig ![]() | |
dialMforMonkey | woensdag 13 december 2006 @ 12:45 |
Kangoeroebiefstuk omdat je het echt lekker vind of omdat het zo duur ende exotisch klinkt? | |
Bioman_1 | woensdag 13 december 2006 @ 12:48 |
Eerste kerstdag gourmetten (duidelijk favoriet zo te zien ![]() | |
dabadbass | woensdag 13 december 2006 @ 12:53 |
quote:Kangoeroebiefstuk is ![]() | |
SterkStaaltje | woensdag 13 december 2006 @ 12:56 |
Ik weet het nog niet, maar hoop toch op een lekker stukje wild. Hazerug, wildzwijn of misschien een stukje ree (hert). | |
blrrrt | woensdag 13 december 2006 @ 12:57 |
Kangoeroemedaillon klinkt nog mooier. ![]() En is gewoon bij de Appie te krijgen. ![]() | |
SiGNe | woensdag 13 december 2006 @ 14:51 |
quote:Omdat het lekkerder is dan biefstuk van de koe, veel malser. Prijs maakt me meestal niet veel uit bij een goed stuk vleesch. |