Met uitzondering van gehakt en vis trouwens en de cotelettes.quote:Op woensdag 17 januari 2007 09:24 schreef kabouter.muts het volgende:
[..]
Dit geld ook voor al het andere bevroren "vlees"
Biefstuk, varkenshaas enz.
Het mag het woord vlees niet meer hebben.
Weet niet hoe ze t doen maar het is ze in iedergeval gelukt om het oneetbaar te maken.
Ja t is zacht en mals maar smaakt zoooooo(sorry)
Ja maar ja ik vraag het maar even want ik kan me voorstellen dat iemand die voor het eerst schaap krijgt ook over z'n nek gaat.quote:Op woensdag 17 januari 2007 08:17 schreef Leef het volgende:
Ik ben gek op lamsvlees/schapenvlees, lekker zacht laten worden in een marinade met veel rozemarijn, en dan eten met iets met veel knof. No offense taken, maar bij mij hoef je niet te komen om wat de meeste Nederlanders gewoon vinden, ik heb over de hele wereld gewoond.. ook in het midden oosten dus ik weet best hoe schapenvlees hoort te smaken.
Maar dit was echt vreselijk![]()
Wat een onzin, voor 't eerst gehad op m'n 16e en vind 't best te etenquote:Op woensdag 17 januari 2007 11:26 schreef Sessy het volgende:
[..]
Ja maar ja ik vraag het maar even want ik kan me voorstellen dat iemand die voor het eerst schaap krijgt ook over z'n nek gaat.
Waar zit de Lidl bij ons in de buurt dan?quote:Op dinsdag 16 januari 2007 07:30 schreef Rewimo het volgende:
Ben erg tevreden over de broodbakmixen van de LidlGisteren een ciabatta gebakken en hij smaakt weer prima
![]()
8/10
naar duitsland?quote:Op woensdag 17 januari 2007 14:50 schreef skiczukie het volgende:
Ik las vandaag in de Spits dat de Aldi vakanties gaat verkopen.
Nee naar de VS, daar hebben ze ook aldi'squote:
Wat is dat nou weer voor een achterlijke opmerking...quote:Op dinsdag 16 januari 2007 01:27 schreef HostiMeister het volgende:
Mensen die houdbare melk zeggen verdienen sowieso geen mening over culinaire onderwerpen
quote:Op vrijdag 19 januari 2007 12:43 schreef Serendips het volgende:
[..]
Wat is dat nou weer voor een achterlijke opmerking...
Ik koop alleen houdbare melk, omdat ik er maar weinig van gebruik. Ik drink het niet, gebruik het alleen in combinatie met andere ingrediėnten. Ik ga toch zeker niet een liter melk kopen om er uiteindelijk 950 cc van weg te flikkeren.![]()
En ik kan heeeel aardig koken btw!
Er zit er eentje in Parkwijk (Prof. Donderslaan als ik het goed heb) en eentje in IJmuiden. Niet heel dichtbij maar dichtbij genoeg om eens in de paar weken heen te gaanquote:Op woensdag 17 januari 2007 15:32 schreef Bluezz het volgende:
Waar zit de Lidl bij ons in de buurt dan?
Aldi heeft ook (afbak-)ciabatta met walnoten. Dit is echt verrassend lekker!quote:Op woensdag 17 januari 2007 15:32 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waar zit de Lidl bij ons in de buurt dan?
*onthoudt*quote:Op vrijdag 19 januari 2007 13:23 schreef Tezz het volgende:
[..]
Aldi heeft ook (afbak-)ciabatta met walnoten. Dit is echt verrassend lekker!
Heerlijk om er plakjes van te snijden (ongebakken), beleggen met wat rucola, plakje brie en honing erover en dan een minuut of zes onder de grill. Jummie!
Zie antwoord Rewimo.quote:Op woensdag 17 januari 2007 15:32 schreef Bluezz het volgende:
[..]
Waar zit de Lidl bij ons in de buurt dan?
Over welke winkel heb je het precies?quote:Op vrijdag 19 januari 2007 23:27 schreef Ou-Tannu het volgende:
brood
melk
Vla
Yogurt
en dat is het ook welmaar ik ga liever naar de jumbo dr naast,
snellere kassamiepen, en 4 wachtenden en kassa nog vrij? gratis schootbappen!
aldi, maar tis al redelijk beschreven die producten,quote:Op zaterdag 20 januari 2007 10:03 schreef Serendips het volgende:
[..]
Over welke winkel heb je het precies?
Welke producten koop je specifiek? (Degenen die je beschrijft, zijn er in diverse soorten).
Wat vind je van deze producten?
Tis een reviewtopic, he...![]()
Klinkt heel goed dit!quote:Op vrijdag 19 januari 2007 13:23 schreef Tezz het volgende:
[..]
Aldi heeft ook (afbak-)ciabatta met walnoten. Dit is echt verrassend lekker!
Heerlijk om er plakjes van te snijden (ongebakken), beleggen met wat rucola, plakje brie en honing erover en dan een minuut of zes onder de grill. Jummie!
Dan kun jij me vast wel vertellen hoelang je die houdbare melk nog kunt houden als hij opengemaakt is.quote:Op vrijdag 19 januari 2007 12:43 schreef Serendips het volgende:
[..]
Wat is dat nou weer voor een achterlijke opmerking...
Ik koop alleen houdbare melk, omdat ik er maar weinig van gebruik. Ik drink het niet, gebruik het alleen in combinatie met andere ingrediėnten. Ik ga toch zeker niet een liter melk kopen om er uiteindelijk 950 cc van weg te flikkeren.![]()
En ik kan heeeel aardig koken btw!
Dat kan ik.quote:Op zaterdag 20 januari 2007 12:37 schreef De_Hertog het volgende:
Dan kun jij me vast wel vertellen hoelang je die houdbare melk nog kunt houden als hij opengemaakt is.
Yepquote:Op zaterdag 20 januari 2007 12:55 schreef Serendips het volgende:
[..]
Dat kan ik.
Volgens mij blijft het minstens 5-7 dagen goed. Dan is het pak bij mij ook meestal wel leeg.
Daarna vooral op je reuk- en smaakzin vertrouwen!![]()
![]()
Handig dat de verpakking afgesloten kan worden, dan weet je tenminste dat de koelkastbacterieen niet helemaal vrij spel hebben...
Dank uquote:
Helemaal mee eens.quote:Op zaterdag 20 januari 2007 16:09 schreef De_Hertog het volgende:
[..]
Dank u
Overigens neem ik het de Aldi nog steeds kwalijk dat ze de pittige kimonootjes vervangen hebben door 'oriental', die een stuk minder lekker zijn
De kaaspizza hebben ze ook veranderd. Nu is ie zo pittig dat ie niet meer weg te krijgen is. En waarom? Voor de Chinese doelgroep ofzo?quote:Op zaterdag 20 januari 2007 16:09 schreef De_Hertog het volgende:
[..]
Dank u
Overigens neem ik het de Aldi nog steeds kwalijk dat ze de pittige kimonootjes vervangen hebben door 'oriental', die een stuk minder lekker zijn, en ook de smaak van hun eerst heerlijk pikante Salami 'steenovenpizza' hebben aangepast in iets minder pittig en iets meer druipend vet.
binnenkort eens een keer gaan zoeken dan, wij eten thuis zelden appelmoes en voor die ene keer dat we appelmoes eten is zelfs een klein potje te veel en gaat na een tijdje schimmelen en dat is toch zonde om dan weer bijna een heel potje weg te moeten gooien en misschien is appel- met aardbeien moes ook wel lekker als vervanger voor appelmoes.. kan het altijd testen natuurlijk..quote:Op zaterdag 20 januari 2007 20:33 schreef bloempje-moi het volgende:
Bij de Aldi heb ik een aantal weken geleden een soort appelmoes/aardbeienmoes toetje ontdekt. Het is te vinden bij de appelmoes. Het zijn 8 bakjes voor 89 cent. Heerlijk, hoewel het er niet uitziet als je het papiertje eraf trekt. Het is appelmoes met een vleugje aardbeien. De bakjes zijn ten grootte van een danoontje dus precies een goede hoeveelheid, met potten eet ik altijd te veel. En het bevat 68 calorieen per bakje. Een heerlijk toetje.
Een 8.
Nee, dat is voor de Duitse doelgroep. Echt wat die Duitsers aan peperdingen naar binnenwerken is niet normaal meer. Oriental chips in Duitsland kopen moet je alleen doen als je eeeeeeeeecht sadomasochistisch bent.quote:Op zaterdag 20 januari 2007 21:36 schreef Mwanatabu het volgende:
[..]
De kaaspizza hebben ze ook veranderd. Nu is ie zo pittig dat ie niet meer weg te krijgen is. En waarom? Voor de Chinese doelgroep ofzo?Was een 8, nu een 4.
Gehakt: 7
Citroen-ijsthee: 9. Geen enkele ijsthee van welke winkel ook komt erbij in de buurt.
Lasagne: 7
Koekjes met pure chocola erop: 8.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |