VreemdeWezen | donderdag 23 november 2006 @ 20:22 |
Hey, Ik heb ongeschilde aardappels, maar er groeien van die kleine witte dingen (stengels?) aan. Zijn ze nog eetbaar wanneer ze geschild worden? Ik geloof dat het niks uitmaakt, maar een kennis van me zegt dat het wordt afgeraden om het alsnog te eten. Hopelijk weten jullie meer. ![]() Zoiets als dit, maar dan net iets minder extreem: ![]() [ Bericht 25% gewijzigd door VreemdeWezen op 23-11-2006 20:25:38 (plaatje toegevoegd) ] | |
Ultrawuft | donderdag 23 november 2006 @ 20:25 |
Het maakt helemaal niets uit. Zijn gewoon uitlopers. | |
Foo_niks | donderdag 23 november 2006 @ 20:25 |
Worden een beetje sponzig als de wortels te lang worden,kan je ze beter opbakken of een puree van maken. Voor de rest niks mis mee volgens mij ![]() | |
VreemdeWezen | donderdag 23 november 2006 @ 20:27 |
Ok, zoals ik al vermoed had, bedankt ![]() Ik ga koken dan, en die dingen opeten ![]() | |
TheFreshPrince | donderdag 23 november 2006 @ 20:27 |
Niks mis mee. Als dat kwaad zou kunnen zou ik al dood moeten zijn. Ik zou die spijkers trouwens niet opeten. | |
Dovenwereld | donderdag 23 november 2006 @ 20:32 |
Dit aardappalen heeft twee wgen: kweek je aardappelen tot meerdere nieuwe aardappalen of eet gekookte aardappelen op.! | |
The_S | donderdag 23 november 2006 @ 23:43 |
dat zijn gewoon nieuwe kiemen heur. | |
Spacehamster | vrijdag 24 november 2006 @ 01:09 |
Officieel zijn alle groene delen van de aardappel niet zo gezond, er zit de gif solanine in. Ze worden niet voor niets verwijderd net zoals eventuele groene plekken. Zie o.a. http://www.paradijsvogel.nl/aardappel.htm voor een enge uitleg hierover. Mocht de TS ze al gegeten hebben, dan sterkte! | |
ParanoidEv | vrijdag 24 november 2006 @ 07:32 |
De hoeveelste keer was dit dat je aardappels zag? |