ABundy | vrijdag 11 januari 2002 @ 22:57 |
Weet iemand nog lekkere varrianten van boerenkool? Dus wat kan ik bij het normale recept (aardappels+boerenkool+rookworst)gooien om het NOG lekkerder te maken? | |
Moonah | vrijdag 11 januari 2002 @ 23:14 |
Ik doe er altijd azijn (veel) en suiker (ook veel) bij. Jammmmmiiiieeeee! ![]() | |
hmmja | vrijdag 11 januari 2002 @ 23:28 |
grove mosterd, gebakken spekjes, (gefruit) uitje, beetje kerrie peper en nootmuskaat ...![]() | |
Reintje | zaterdag 12 januari 2002 @ 00:04 |
Met rozijntjes!!! | |
Lotjeb | zaterdag 12 januari 2002 @ 00:06 |
whahaha, dit doet mij goed op de late avond: een boerenkooltopic ![]() zelf vind ik de originele bereidingswijze t beste trouwens | |
thaduck | zaterdag 12 januari 2002 @ 00:29 |
Jus met veel uien!!! ![]() | |
The_killing_Guide | zaterdag 12 januari 2002 @ 00:51 |
mij ook ... de orig. | |
Catootje | zaterdag 12 januari 2002 @ 18:17 |
een uitje, wat wijn door de spekjes... Of: gehaktbaleltjes met nasikruiden van Conimex maken (half zakje) andere helft van het zakje in de jus, met wat gepelde tomaten uit blik...geen spekkies en geen worst dus, maar wel kuiltjesjus! | |
Max | maandag 14 januari 2002 @ 02:30 |
Veel mosterd erdoor, geraspte Parmezaanse kaar erop en gratineren. | |
texelonia | maandag 14 januari 2002 @ 02:52 |
Wij eten het altijd met pittige lamsworstjes van Turkse (?) slager, veeel lekkerder dan rookworst ![]() ![]() |