| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 01:48 |
| Zojuist een potje pistachecreme gehaald. Iemand lekkere receptjes om het in te gebruiken? Ik lust geen vis | |
| golfer | zaterdag 18 november 2006 @ 02:20 |
quote:En wat is het recept van pistachecreme? | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 02:23 |
| Suiker, plantaardige olie, pistachenoten 20%, melkpoeder, lactose, weipoeder, emulgator(sojalecithine), smaakstoffen, kleurstof(E141) en zout. | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 02:27 |
| Grappig genoeg ruilkt het naar pindakaas en doet de smaak me denken aan Bebogeen... | |
| Neleos | zaterdag 18 november 2006 @ 02:37 |
| Mag ik hier een tvp plaatsen om ook op de hoogte te blijven, TS? | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 02:42 |
| Uiteraard Je hebt het ook gekocht? | |
| Neleos | zaterdag 18 november 2006 @ 03:11 |
quote:Nog niet | |
| Stereotomy | zaterdag 18 november 2006 @ 03:24 |
| Is dit niet iets meer om op je gezicht te smeren, als een masker enzo? | |
| klabbakus | zaterdag 18 november 2006 @ 03:46 |
quote:ja zoiets, of op iemands bovenlip die allergisch is voor noten, rechtstreeks uit de fopwinkel kweet het ook niet | |
| vats | zaterdag 18 november 2006 @ 10:45 |
quote:20% noten en 80% rotzooi dus... beetje jammer | |
| Martijn_77 | zaterdag 18 november 2006 @ 19:16 |
| Pistache op vis? Ken wel mierikswordtel op vis maar Pistache niet | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 19:18 |
quote:Lijkt me ook niets..maar ik wilde gewoon even iedereen voor zijn die wellicht een recept met vis neerzet...want dat lust ik toch niet [ Bericht 1% gewijzigd door Nembrionic op 18-11-2006 19:31:43 ] | |
| Thorical | zaterdag 18 november 2006 @ 21:16 |
| Waarom moet ik denken aan een groene satesaus? | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 21:17 |
| Waarom moet ik denken aan een hoop domme mensen die hier niets te zoeken hebben? | |
| Matness | zaterdag 18 november 2006 @ 21:22 |
| moet je dat niet gewoon op je brood doen? | |
| Nembrionic | zaterdag 18 november 2006 @ 21:27 |
quote:Dat kan waarschijnlijk ook Maar wellicht dat mensen het vaker gebruikt hebben bij bepaalde recepten. | |
| Thorical | zaterdag 18 november 2006 @ 21:32 |
quote:Je hebt reflectie. | |
| Pilootje | zondag 19 november 2006 @ 03:17 |
| Hoe moet ik die creme zien ? Hoe geconsentreerd is het ? Kun je het zo eten ? Anders kunje er lekker parfait, bav, ijs, creme brulee van maken. | |
| Thorical | zondag 19 november 2006 @ 20:03 |
quote:Pilootje, kan je me dat van die creme brule uitleggen? |