FOK!forum / Culinesse à gogo / Pistachecreme
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 01:48
Zojuist een potje pistachecreme gehaald.
Iemand lekkere receptjes om het in te gebruiken?

Ik lust geen vis
golferzaterdag 18 november 2006 @ 02:20
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 01:48 schreef Nembrionic het volgende:
Zojuist een potje pistachecreme gehaald.
Iemand lekkere receptjes om het in te gebruiken?

Ik lust geen vis
En wat is het recept van pistachecreme?
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 02:23
Suiker, plantaardige olie, pistachenoten 20%, melkpoeder, lactose, weipoeder, emulgator(sojalecithine), smaakstoffen, kleurstof(E141) en zout.

Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 02:27
Grappig genoeg ruilkt het naar pindakaas en doet de smaak me denken aan Bebogeen...
Neleoszaterdag 18 november 2006 @ 02:37
Mag ik hier een tvp plaatsen om ook op de hoogte te blijven, TS?
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 02:42
Uiteraard
Je hebt het ook gekocht?
Neleoszaterdag 18 november 2006 @ 03:11
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 02:42 schreef Nembrionic het volgende:
Uiteraard
Je hebt het ook gekocht?
Nog niet
Stereotomyzaterdag 18 november 2006 @ 03:24
Is dit niet iets meer om op je gezicht te smeren, als een masker enzo?
klabbakuszaterdag 18 november 2006 @ 03:46
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 03:24 schreef Stereotomy het volgende:
Is dit niet iets meer om op je gezicht te smeren, als een masker enzo?
ja zoiets,
of op iemands bovenlip die allergisch is voor noten, rechtstreeks uit de fopwinkel

kweet het ook niet
vatszaterdag 18 november 2006 @ 10:45
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 02:23 schreef Nembrionic het volgende:
Suiker, plantaardige olie, pistachenoten 20%, melkpoeder, lactose, weipoeder, emulgator(sojalecithine), smaakstoffen, kleurstof(E141) en zout.

20% noten en 80% rotzooi dus... beetje jammer
Martijn_77zaterdag 18 november 2006 @ 19:16
Pistache op vis?

Ken wel mierikswordtel op vis maar Pistache niet
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 19:18
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 19:16 schreef Martijn_77 het volgende:
Pistache op vis?

Ken wel mierikswordtel op vis maar Pistache niet
Lijkt me ook niets..maar ik wilde gewoon even iedereen voor zijn die wellicht een recept met vis neerzet...want dat lust ik toch niet

[ Bericht 1% gewijzigd door Nembrionic op 18-11-2006 19:31:43 ]
Thoricalzaterdag 18 november 2006 @ 21:16
Waarom moet ik denken aan een groene satesaus?
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 21:17
Waarom moet ik denken aan een hoop domme mensen die hier niets te zoeken hebben?
Matnesszaterdag 18 november 2006 @ 21:22
moet je dat niet gewoon op je brood doen?
Nembrioniczaterdag 18 november 2006 @ 21:27
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 21:22 schreef Matness het volgende:
moet je dat niet gewoon op je brood doen?
Dat kan waarschijnlijk ook
Maar wellicht dat mensen het vaker gebruikt hebben bij bepaalde recepten.
Thoricalzaterdag 18 november 2006 @ 21:32
quote:
Op zaterdag 18 november 2006 21:17 schreef Nembrionic het volgende:
Waarom moet ik denken aan een hoop domme mensen die hier niets te zoeken hebben?
Je hebt reflectie.
Pilootjezondag 19 november 2006 @ 03:17
Hoe moet ik die creme zien ?
Hoe geconsentreerd is het ?
Kun je het zo eten ?
Anders kunje er lekker parfait, bav, ijs, creme brulee van maken.
Thoricalzondag 19 november 2006 @ 20:03
quote:
Op zondag 19 november 2006 03:17 schreef Pilootje het volgende:
Hoe moet ik die creme zien ?
Hoe geconsentreerd is het ?
Kun je het zo eten ?
Anders kunje er lekker parfait, bav, ijs, creme brulee van maken.
Pilootje, kan je me dat van die creme brule uitleggen?