BliksemSchigt | woensdag 25 oktober 2006 @ 10:45 |
quote:Ben benieuwd wat hij in petto zal hebben ![]() | |
Martijn_77 | woensdag 25 oktober 2006 @ 21:03 |
Ben wel benieuwd wat ie gaat maken ![]() | |
golfer | dinsdag 5 december 2006 @ 17:52 |
Vanavond dus. 21:30 RTL5 quote: | |
BliksemSchigt | dinsdag 5 december 2006 @ 18:59 |
Vis ![]() Rendiervlees lijkt me ook wel lekker! | |
Brentmeister | dinsdag 5 december 2006 @ 19:02 |
Oh goeie tip, wist ik niet. Maar even kijken ![]() | |
Thorical | dinsdag 5 december 2006 @ 19:15 |
Ik heb een paar keer een de achterste helft van rendieren en elanden op mijn balkon gehad. Ik vond het toen droog vlees. Niet te vergelijken met een biefstukje.En qua smaak alles was extreem. Maar dit vlees niet. | |
Lief-visje | dinsdag 5 december 2006 @ 19:45 |
Vanavond maar eens kijken inspiratie op doen | |
reclamedoos | dinsdag 5 december 2006 @ 20:57 |
Ik heb in Zweden eens een lapje (20 bij 30 cm) rendier vlees op de BBQ (met hout van dennenbomen) mogen leggen. Dat was om en nabij goddelijk. Maar er zaten wel redelijk wat kruiden op, dus ik kan niet oordelen over de basissmaak van het vlees. | |
golfer | woensdag 6 december 2006 @ 01:01 |
Video bekeken. Best wel grappig programma. Zonder IJsbrand zou ie natuurlijk niets zijn, want die maakt het natuurlijk allemaal klaar. ![]() De continuiteit klopt zo af-en-toe ook niet: gaat ie buiten 3 afgekoelde pannetjes uit de sneeuw ophalen, komt ie bij het volgende shot binnen met 1 pan in zijn handen. ![]() Oh, en zijn: makkelijk in Nederland te maken Lapse maaltijd is natuurlijk ook bull-shit, want waar vind je versgevangen ijsvis en vers rendiervlees hier? | |
golfer | woensdag 6 december 2006 @ 01:13 |
Overigens staan de recepten straks in de loop van de dag online. | |
kabouter.muts | woensdag 6 december 2006 @ 11:13 |
die terrine leek me wel wat. Ja ik vond het ook vrij leuk programma om naar te kijken. | |
Brentmeister | woensdag 6 december 2006 @ 12:25 |
Bout, alsnog gemist ![]() ![]() | |
miss_dynastie | woensdag 6 december 2006 @ 14:46 |
Ik viel zo'n beetje binnen bij de soufflé, zag er wel lekker uit. Viel me wel op dat den Blijker echt ongelooflijk zat te hijgen, de hele tijd... | |
golfer | woensdag 6 december 2006 @ 14:46 |
quote:We waren dus niet de enige die dat opviel. ![]() | |
Blues | woensdag 6 december 2006 @ 14:51 |
Hij hijgt als een hijgend ![]() | |
Piles | woensdag 6 december 2006 @ 20:27 |
Nog 3 minuten, dan begint het ![]() | |
dubidub | woensdag 6 december 2006 @ 20:40 |
Die sigaar ![]() ![]() | |
golfer | woensdag 6 december 2006 @ 20:57 |
De recepten staan nu online: http://www.rtl.nl/huistui(...)recepten_lapland.xml | |
pmponer | donderdag 7 december 2006 @ 10:02 |
volgens mij vond hij het ook wel koud | |
golfer | dinsdag 12 december 2006 @ 17:02 |
Vanavond weer. Als ik het mij goed herinner vanuit Schotland. ![]() | |
Lief-visje | dinsdag 12 december 2006 @ 17:31 |
quote:Dan is de laatste aflevering in New York ![]() | |
FloggingMolly | dinsdag 12 december 2006 @ 18:10 |
quote:Kersthaggis ![]() | |
FloggingMolly | dinsdag 12 december 2006 @ 21:04 |
Over een half uurtje begint het he, niet vergeten! | |
MissHobje | dinsdag 12 december 2006 @ 21:10 |
quote:oe goed dat je het even aangeeft. Was het al zowat vergeten.. Ik hoop dat hij een leuke uitzending heeft. | |
Badmintonner | dinsdag 12 december 2006 @ 22:43 |
Dr zit wel een zootje wijn in zijn gerechten zeg..pfff. Wel leuk stukje met de zalm en de soep..dat was wel gaaf om te zien. In de outback ... | |
Brentmeister | dinsdag 12 december 2006 @ 22:49 |
Erg leuke aflevering en mooie gerechten ![]() | |
golfer | woensdag 13 december 2006 @ 14:42 |
Ik ben niet zo gek op hazenpeper, maar verder wel leuk om hem eindelijk eens zelf te zien koken zonder hulp van IJsbrand. En Schotland blijft natuurlijk prachtig. ![]() | |
Stansfield | woensdag 13 december 2006 @ 19:02 |
Hij doet idd erg veel wijn in zijn gerechten maar wel leuk om te zien hoe hij dat allemaal maakt. En lekker ook volgens mij. | |
Martijn_77 | woensdag 13 december 2006 @ 22:16 |
quote:Idd, hij had trouwens wel een beetje moeite die jagers bij te houden volgens mij | |
BliksemSchigt | zondag 17 december 2006 @ 19:04 |
Gisteren gekeken, maar de hoeveelheid wijn hij gebruikt ![]() Het was me wel eens eerder opgevallen, maar gisteren gewoon drie hele flessen rode wijn in een gerecht ![]() ![]() ![]() | |
golfer | woensdag 20 december 2006 @ 00:35 |
Video van vanavond bekeken. New York. Big City, big portions, big people, big cooks. Behalve de voorgerechten vond ik de rest er niet echt lekker uit zien. Maar gelukkig had ie IJsbrand weer bij zich om alles voor hem te koken en kon hij weer de grote: "Ik,Ik,Ik"-show opvoeren. Het blijft een showmannetje en helaas geen beste kok. | |
MissHobje | woensdag 20 december 2006 @ 01:18 |
Ik heb hem half gezien... op zich wel leuk vond ik hem deze keer. Geen idee hoe het afgelopen was.. de stroom viel uit ![]() Morgen herhaling toch? | |
golfer | woensdag 20 december 2006 @ 01:22 |
quote: ![]() Veel succes met het fietsen om de generator aan te houden. ![]() | |
dubidub | woensdag 20 december 2006 @ 22:40 |
'Goffedomme Héét!!' ![]() ![]() ![]() | |
_Henry_ | donderdag 21 december 2006 @ 00:09 |
quote:Wat is dat nou weer voor onzin? Hij presenteert het programma toch en niet die andere gozer! Logisch dat hij de hele tijd aan het woord is. | |
Brentmeister | donderdag 21 december 2006 @ 11:42 |
Ik vond dat vegetarische gerect wel een beetje jammer trouwens: "Blabla is vegetariër. Zij krijgt avocado met wat tuinkruiden" ![]() Ik vond de rest van de gerechten wel weer leuk om te zien trouwens, hoewel ik de aflevering in Schotland toch het mooiste vond. Ik vind eigenlijk dat Herman juist in deze kerstafleveringen veel meer (zichtbaar) zelf aan het koken is. Dat zag ik voorheen eigenlijk heel weinig, dan liet ie idd meestal IJsbrand optrommelen. [ Bericht 12% gewijzigd door Brentmeister op 21-12-2006 15:01:04 ] | |
Martijn_77 | donderdag 21 december 2006 @ 18:41 |
quote:Maar ze at wel oester ![]() | |
_Henry_ | vrijdag 22 december 2006 @ 14:57 |
In New York maakte hij een "garnalencocktail" alleen gaat daar kreeft in en geen garnaal ![]() Zou het met gamba's ook lekker zijn, want ik het lijkt me wel een leuk gerechtje maar ik heb geen zin om een kreeft te koken. Recept van de website: quote: | |
glremme | vrijdag 22 december 2006 @ 22:46 |
Dit is zeker niet online terug te kijken? | |
_Henry_ | zaterdag 23 december 2006 @ 15:41 |
quote:Alleen de eerste aflevering: http://www.rtl.nl/huistuinkeuken/kerstzonderherrie/ | |
glremme | zondag 24 december 2006 @ 01:57 |
Thanks |