FOK!forum / Culinesse ā gogo / Fles kookt noodles.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 18:26
Maar voordat er foto's komen...

Hoeveel? EN hoe lang? Ik eet er zo'n diepvries visschotel van de Iglo bij, zo'n hele, voor 2 personen dus. Verder niks. Is 200 gram teveel? En 10 minuten genoeg? Ze moeten niet helemaal snotgaar zijn eigenlijk

Ik ga eerst de oven aanzetten want die vis moet drie kwartier
Lienekienzondag 22 oktober 2006 @ 18:27
Lees eens wat er op de verpakking staat.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 18:42
Daar staat 8 minuten

En ik denk dat ik het bij 100 gram laat
Lienekienzondag 22 oktober 2006 @ 18:43
Voor hoeveel personen maak je het?
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 18:44
1

Vrijgezel zijn is okee
Lienekienzondag 22 oktober 2006 @ 18:45
Ja, dan is 100 gram zat.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 18:48
Okee, dank je Straks de foto's
Chowizondag 22 oktober 2006 @ 18:51
T-ik wacht met-V-spanning af-P.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:04
Geduld is een schone zaak, die visschotel moet 3 kwartier in de oven

Maar ik ben vast begonnen

De visschotel (die onderwaterwereld-actie is niet meer geldig):



De visschotel en de zak noodles:



Detail van het etiket van de zak noodles, die ik overigens kado gekregen heb van het hotel in Konstanz (D) waar ik recentelijk een weekje vakantie gehouden heb, als dank voor het reserveren bij hen:



De oven staat nog een beetje voor te verwarmen, maar ik kon niet langer wachten:



De visschotel in de oven:



Later meer dusch
nixxxzondag 22 oktober 2006 @ 19:12
eetse alvast
Dickbridezondag 22 oktober 2006 @ 19:17
WTF. Dat zijn Noodles?
Tinkepinkzondag 22 oktober 2006 @ 19:19
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:17 schreef Dickbride het volgende:
WTF. Dat zijn Noodles?
nudeln = pasta (alle soorten, ook bami)
Auticiazondag 22 oktober 2006 @ 19:21
Smakelijk, Fles!
Tinkepinkzondag 22 oktober 2006 @ 19:22
Knödl zijn daarentegen gemaakt van o.a. aardappels en lijken op ballen.

Noodles is volgens mij de engelstalige term voor aziatische pasta.
wycciezondag 22 oktober 2006 @ 19:22
Hee, ik heb dezelfde oven! Weet jij waar die drie rechter knopjes voor zijn?
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:23
De visschotel heeft de helft van de tijd erop zitten (dit is na 23 minuten). Zoals we kunnen zien is de hele zaak mooi ontdooid en een beetje zacht. Langs de zijkant is nog juist een sliertje gesmolten roomboter te zien. Nu nog even 20 minuten door gratineren zodat er een lekker knapperig korstje op komt. Over een minuutje of 10 ga ik maar eens water voor de noodles opzetten

Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:23
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:22 schreef wyccie het volgende:
Hee, ik heb dezelfde oven! Weet jij waar die drie rechter knopjes voor zijn?
Nee, misschien voor grillen of zo? We hebben er geen braadspit bij f zo, niemand gebruikt die dingen ooit
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:24
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:22 schreef Tinkepink het volgende:
Knödl zijn daarentegen gemaakt van o.a. aardappels en lijken op ballen.
Die zijn bovendien onwaarschijnlijk goor ende smerig. Daar gaat dit topic dan ook NIET over
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:25
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:21 schreef Auticia het volgende:
Smakelijk, Fles!
Dat zou best eens kunnen lukken

Tieske!


kwartet
nixxxzondag 22 oktober 2006 @ 19:25
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:24 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Die zijn bovendien onwaarschijnlijk goor ende smerig. Daar gaat dit topic dan ook NIET over
knedlicky! tsjechisch lekker man!
Tinkepinkzondag 22 oktober 2006 @ 19:26
[zeurmode]Ik dacht dat je misschien Knödl bedoelde toen je het over noodles had. Vandaar. Zeg dan gewoon Nudeln[/zeurmode]

Eet smakelijk zo direct.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:29
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:26 schreef Tinkepink het volgende:
[zeurmode]Ik dacht dat je misschien Knödl bedoelde toen je het over noodles had. Vandaar. Zeg dan gewoon Nudeln[/zeurmode]

Eet smakelijk zo direct.
Oh okee Kusje
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 19:47
Timing is een beetje vernaggeld

De Nudeln van dichtbij:



De Nudeln in de pan:



Maar de vis is al klaar

Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 20:01
Alsjeblieft Nudeln uit Konstanz, Visschotel uit Bretagne en bier uit Groenlo

nixxxzondag 22 oktober 2006 @ 20:03
bier eeuh Grolsch bedoel ik!
Bepzondag 22 oktober 2006 @ 20:05
En je groenten dan , he?
bonkezondag 22 oktober 2006 @ 20:06
en dat eet je met je vingers ?
PsyChazondag 22 oktober 2006 @ 20:08
die noodles zien er echt ranzig uit.
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 20:10
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:05 schreef Bep het volgende:
En je groenten dan , he?
Die zitten in dat korstje op de vis

toch?
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 20:10
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:08 schreef PsyCha het volgende:
die noodles zien er echt ranzig uit.
Smaakt ook naar niks, maar dat is altijd met noodles
Bepzondag 22 oktober 2006 @ 20:12
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:10 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Die zitten in dat korstje op de vis

toch?


Ik heb nog nooit die vis op , is het lekker?
Tinkepinkzondag 22 oktober 2006 @ 20:13
Ziet er best eetbaar uit. Eventueel nog wat pesto door de pasta (of olie, peper en knoflook ofzo) en een appeltje toe, krijg je toch nog wat vitamines binnen.
PsyChazondag 22 oktober 2006 @ 20:13
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:10 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Smaakt ook naar niks, maar dat is altijd met noodles
beetje bakken in sojasaus
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 20:14
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:13 schreef Tinkepink het volgende:
Ziet er best eetbaar uit. Eventueel nog wat pesto door de pasta (of olie, peper en knoflook ofzo)
Goed idee, dit was pas de halve zak
Aartizondag 22 oktober 2006 @ 20:16
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 19:22 schreef wyccie het volgende:
Hee, ik heb dezelfde oven! Weet jij waar die drie rechter knopjes voor zijn?
rechts helemaal is boven en onder grillen
die daarnaast is alleen van boven grillen
die plus is om het gasfornuis aan te steken
Ik heb die oven ook


Het eten ziet er lekker uit, die visschotel tenminste
Blueszondag 22 oktober 2006 @ 20:19
Flessie, eet smakelijk
Leuk topic
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 20:39
Zo, dat was lekker

De visschotel toch minstens En dat biertje ging er ook wel in
Martijn_77zondag 22 oktober 2006 @ 21:55
Ziet er goed uit Maar eet je het ook wel eens met groenten er bij?

Zo, ja wat voor groenten dan?
Dr_Flashzondag 22 oktober 2006 @ 22:04
Groenten eet ik alleen in de context van een stoommaaltijd Ook lekker hoor, met aardappeltjes en jus en stukjes kipfilet en zo
Stereotomymaandag 23 oktober 2006 @ 03:10
Fles

Misschien moet je volgende keer - van Iglo - het vispannetje proberen. Die heeft vis, en groente, en saus, en kun je lekker door je noodles mixen zodat je noodles ook wat smaak krijgen.
Dr_Flashmaandag 23 oktober 2006 @ 10:15
Ik heb ook weleens Iglo stoomvis, zo'n zakje met een moot vis en groente erin. Of heet dat stoomgroente? Nou ja whatever, het schijnt gezond te zijn en het is best redelijk binnen te houden
Bepmaandag 23 oktober 2006 @ 10:21
Je leeft nog
Grippermaandag 23 oktober 2006 @ 10:24
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 20:01 schreef Dr_Flash het volgende:
Alsjeblieft Nudeln uit Konstanz, Visschotel uit Bretagne en bier uit Groenlo

[afbeelding]
Een echte vrijgezel he, eten bij de PC
Dan moet ik wel eerst ruimte op m'n bureau maken..
Dr_Flashmaandag 23 oktober 2006 @ 10:29
quote:
Op maandag 23 oktober 2006 10:24 schreef Gripper het volgende:

[..]

Een echte vrijgezel he, eten bij de PC
Dan moet ik wel eerst ruimte op m'n bureau maken..
Precies

Het duurde al zo lang
PeRimaandag 23 oktober 2006 @ 10:59
Viscuisine van Iglo doet het altijd goed. .
JaFFewoensdag 25 oktober 2006 @ 14:40
Grolsch maken ze niet in Groenlo maar in Boekelo tegenwoordig..
Erosjuhhhwoensdag 25 oktober 2006 @ 14:46
maar t heet nog steeds naar grolle