zovty | dinsdag 17 oktober 2006 @ 17:18 |
Hoe maak je buiklappen nou zo klaar dat ze lekker krokant en niet vet meer zijn? | |
Matness | dinsdag 17 oktober 2006 @ 17:20 |
in de anti aanbak koekenpan mikken zonder boter of vet, en net zolang blijven aanbraden tot ze mooi bruin en krokant zijn. tussendoor af en toe het vrijgekomen vet afgieten. het vuur niet te hoog, anders verbranden ze. | |
deeduk | dinsdag 17 oktober 2006 @ 17:41 |
buiklappen? klinkt meer als zwembandjes | |
SHE | dinsdag 17 oktober 2006 @ 17:51 |
op de grill flikkeren..maar buiklappen ga je never ever vetarm maken. Daar zijn het buiklappen voor...geniet ervan! | |
Thorical | dinsdag 17 oktober 2006 @ 18:09 |
Buikspek moet je eerst insnijden op de swoerdkant in een ruitpatroon daarna marineren een nacht. Daarna in de oven met de swoerdzijde boven in de oven en het laatste halfuur de oven hoger zetten. Ik maak het niet meer omdat de laatse keer dat ik het deed 3 kg buikspek er binnen 1 dag doorheen was en dat met z'n 2en. Das niet gezond. ![]() | |
SHE | dinsdag 17 oktober 2006 @ 18:29 |
quote:Het is maar hoe je het bekijkt. Atkins zou je bejubeld hebben ![]() Maar ik maak het ook niet hoor; ik heb absoluut een probleem met maat houden en dat probleem is ongeneeselijk. | |
zovty | dinsdag 17 oktober 2006 @ 19:24 |
quote:Da's dus lappen aan een stuk? Klinkt overigens goed. Volgende keer vraag ik zo'n stuk aan de slager. | |
zovty | dinsdag 17 oktober 2006 @ 19:25 |
quote:Thanks. Was goed! |