abonnement Unibet Coolblue
pi_42904950
Al die interviews en opnamen, super bedankt .

Elke keer sta ik er toch weer verbaasd van als je bij een concert bent of op het podium staat te spelen, en het later terug gaat luisteren, hoe vals het dan eigenlijk was. Nu ook bij deze filmpjes, zelfs al zijn ze van niet de beste geluidskwaliteit, je kan goed horen dat Johnny niet altijd zuiver zingt.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg, want ervaring leert is dat het live veel moeilijker is om live te zingen, vanwege allerlei afleidingen en niet genoeg geluid naar jou toe etc
pi_42905004
waarom heeft niemand no such thing op video jammer jammer !!!
pi_42905070
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 23:55 schreef DTmaster het volgende:
waarom heeft niemand no such thing op video jammer jammer !!!
Vond de melkweg-versie erg veel op die van de Webster Hall lijken hoor, dus die is goed vergelijkbaar.
pi_42910195
quote:
Op zondag 22 oktober 2006 23:53 schreef fjboere het volgende:
Al die interviews en opnamen, super bedankt .

Elke keer sta ik er toch weer verbaasd van als je bij een concert bent of op het podium staat te spelen, en het later terug gaat luisteren, hoe vals het dan eigenlijk was. Nu ook bij deze filmpjes, zelfs al zijn ze van niet de beste geluidskwaliteit, je kan goed horen dat Johnny niet altijd zuiver zingt.

Dit is natuurlijk helemaal niet erg, want ervaring leert is dat het live veel moeilijker is om live te zingen, vanwege allerlei afleidingen en niet genoeg geluid naar jou toe etc
Ligt dat niet aan de opname? Ik heb ook vaak dat bv een gitaaraanslag op het ene filmpje valser klinkt dan de andere terwijl ze van hetzelfde optreden zijn. Afgelopen dinsdag vond ik em erg goed en zuiver zingen iig.
pi_42913172
En Numbie staat nu gewoon voor de 2e keer binnen een week John te bekijken en beluisteren.

Ik ben niet jaloers, ik vind John niet fijn, ik ben niet jaloers... ik ben NIET jaloers.

Alhoewel, in London ist pas half 10, misschien komt ie pas over een half uur op.

Had ik al gezegd dat ik niet jaloers was?
pi_42914691
Jongens, het was fucking amazing. Heb al wat foto's op m'n hyves gezet (elaine-r.hyves.nl); meer volgt...
pi_42915074
Meer foto's!!













pi_42938378
Eigenlijk L-83 nieuws stuff, maar vooruit...
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_42938923
Krijgen we nog een uitgebreid reisverslag?

pi_42938975
Uiteraard; maar ben nu echt te kapot gewoon. Lekker naar bedje eerst. Morgen de hele dag de tijd
pi_42942395
Ik heb hem dit weekend leren kennen.
CD ged/l (betaald ja ) en ik vind het prachtig!!

* Bluezz topicje door gaat lezen.
pi_42944605
Volgens interview in de Metro komt ie in de lente weer terug.
pi_42947758
Metro van vandaag?!
pi_42949492
quote:
Op donderdag 26 oktober 2006 11:39 schreef Numbie het volgende:
Metro van vandaag?!
Uhuh
I'm an assassin and I had a job to do
pi_42949699
Even opzoeken dan maar. Hij is wel hot in Nederland de laatste tijd.

Er staat waarschijnlijk achter, dus even afwachten maar. Wel een grotere zaal dus. En als hij terug is in NY gaat hij nieuwe nummers maken voor een nieuwe plaat...

[ Bericht 57% gewijzigd door JeroenV op 26-10-2006 12:52:49 ]
pi_42950737
Waaaah ik zie mezelf
http://www.johnmayer.com/blog/scotty
De achterste twee personen in de rij (want meer kan ik er niet van maken) zijn Marlou en ik... lol

Dan hierbij ook maar meteen mijn verslagje..

Maandagnacht twee uur werden Mar en ik opgehaald met de taxi om naar A'dam CS te worden gebracht. Om iets voor drie ging de trein (we wilden niet te laat zijn, dus maar een dik half uur te vroeg, lol.), naar Rotterdam. Onze treinreis naar Londen bestond feitelijk uit drie delen; nachttrein naar Rotterdam, eerste IC naar Brussel Zuid-Midi, Eurostar naar Londen. In Brussel kwam een belgisch vriendinnetje bij ons zitten, Om half tien lokale tijd kwamen we in Londen aan.
Eerste halte: Starbucks!! Ff bijtanken met een grande cappucino. Heerlijk gewoon. Vervolgens zijn we naar het hotel gegaan, spullen gedumpd, en door naar Oxford Circus. Als je de H&M's in A'dam al druk vind, dan heb je die op Oxford street nog niet meegemaakt. Je kon er letterlijk over de hoofden lopen. Om twee uur zijn we naar het Forum gegaan in Kentish Town, vlak bij Camden voor diegene die Londen een beetje kennen.
Toen we aankwamen zagen we al een man of 15 staan; viel dus nog wel mee. Het viel me op dat er maar een paar meiden waren, en voor de rest allemaal jongens. Eentje zelfs met een trio shirt aan; heel tof. Hier en daar een praatje gemaakt, we moesten toch nog drie uur wachten tot de soundcheck. Rond vieren begon een meisje ineens keihard naar de zijkant van het gebouw te rennen waar de artiesteningang was. Ik draaide me om, en zag ineens Scotty voorbij komen rijden in een dikke mercedes. Ik erachter aan, en ja hoor, John springt uit de auto, en wordt door Scotty onmiddelijk naar binnen geduwd. Geen tijd, zei hij, ze waren al laat. 'Shoot!!' dacht ik, maar ja, John tenminste wel gespot
Tegen vijf uur verzamelde een groep van ong. 25 man zich bij de achterdeur. Allemaal L-83 members die toegang ook hadden tot de soundcheck. Mar en ik stonden vooraan bij de deur uiteraard zodat we als eerste naar binnen konden. Tegen tien over vijf hoorde we van Scotty dat het nog wel 20min. kon duren; maakte toch niet uit. Want buiten konden we ook alles horen wat er binnen werd gespeeld. Om half zes was het dus zover, Scotty legde uit dat we geen flits mochten gebruiken, en dat we achteraan tegen het geluidgedeelte moesten staan. M'n naam werd afgevinkt op zijn lijst, en we mochten naar binnen. We kregen zowaar een mini-showtje voorgeschoteld. In totaal zijn we zo'n 25 min. binnen geweest, en hebben Vultures/Belief/WG/SDIABR en een intermezzo van een jaren tachtig nummer, waarvan ik nu zo ff niet meer op de naam kom. John zei nog hi vanaf het podium en vroeg hoeveel mensen er eigenlijk Brits waren. Toen 75% de hand opstak, was hij tevree, want hij legde uit dat de vorige keren driekwart Amerikaans was geweest.. lol Na afloop wees Scotty ons vanaf het podium naar de uitgang; en terwijl ik naar buiten liep zei ik 'thanks Scot!' en stak een dikke duim op. Hij maakte een handgebaar zo van 'no prob' en we stonden weer buiten.
Weer terug in de rij moesten we nog een uur wachten totdat de deuren op zouden gaan. So we kept on waiting, and waiting. Gelukkig stonden we tegen die tijd vooraan, want we moesten de tickets nog ophalen bij de box office. Toen de deuren eindelijk open gingen, snelden we de hoek om waar we de tickets op moesten halen. En wat bleek; ze lagen er niet!! Moesten ze eerst een bevestiging krijgen van Ticketmaster. En dat duurde en duurde: volgens mij was het maar drie minuten of zo, maar toch. Ondertussen liepen er namelijk wel allerlei mensen achter ons langs met tickets de zaal in! Eindelijk kregen we de tickets en toestemming om naar binnen te gaan. We renden naar voren, amar het mocht niet baten; er stonden al drie dikke rijen vooraan. We vroegen nog vriendelijk aan mensen of ze wat ruimte willen maken, aangezien wij er al sinds twee uur vanmiddag stonden, maar nee hoor, ze bewogen voor geen meter. Zelfs met drukken en murwen gingen ze geen centimeter aan de kant. Gevolg; ik stond achter een kerel die precies even lang was als ik. En ik ben al lang!! Maar goed, ik was binnen, en het zou wel loslopen tijdens de show.
Om acht uur opende Iain Archer de show. Best lekkere muziek, maar net als met Scott Matthews een kerel met een gitaar. En dat was het. Moet wel zeggen dat Iain's muziek toegankelijker klonk dan Scott's.
Om half negen was hij klaar; en begonnen ze met het instellen van de laatste paar microfoons. Tien minuten later waren ze al klaar, maar John was in geen velden of wegen te bekennen. Mijn vermoeden is dat hij nog opgehaald van ergens moest worden. Pas om vijf over negen kwam hij op, en de zaal ging uit z'n dak!
Belief was wederom de opener; de rest van de playlist staat in Scotty's blog BTMB was wel een verassing voor me. Dit was het nummer waardoor ik John heb leren kennen, dus het had voor mij echt een heel speciale waarde dat ik die hoorde. Gedurende Clarity had ik toch echt nog ff oogcontact, want ik ging helemaal uit m'n dak. Hij keek me aan, moest dik lachen en ging door De show was korter dan in Amsterdam, maar de nummers die hij speelde was helemaal super. Hierbij een stukje SDIABR...

http://www.youtube.com/v/0vvyU23Wb_8

Toen de show ten einde was, gooide hij nog wat picks het publiek in. Marlou vond er al gauw eentje Dus ik zei tegen haar 'de volgende die je vind is voor mij!'. En wat denk je?? Ja hoor, ze vond er nog eentje, en ik kreeg hem als dankje voor het regelen van de tickets etc. Een Trio-pick met afb. van Steve Jordan
Toen zsm naar buiten gegaan (er was weer geen merch). Naar de artiesteningang, waar inmiddels al wat mensen stonden. Ik zag dat de busjes zo opgesteld stonden dat hij er meteen in kon. Maar de auto waarmee hij aankwam stond er ook nog, alleen over dwars stond deze als het ware. Marlou, Fien en ik, stonden daar weer precies tussen uiteraard. Niet veel later kwam Scotty naar buiten met een grote koffer, dus ik vroeg aan hem, 'are you guys going back to the US?', hij witty als hij is 'like ever?' lol... Ok dan. Opeens beginnen er een aantal mensen heel hard 'Pino!!' te roepen; ik draai me om, en ja hoor, staat Pino Palladino aan het hek achter me. Dus ik stoofde zo'n beetje op hem af en vroeg om een handtekening; ik bedoel, hallo, hij heeft alle baspartijen ingespeeld op Continuum!! Ff klein praatje gemaakt, en toen kwamen er meer mensen aan die een handtekening wilden. Al gauw ging hij echter door het hek naar binnen en was hij weg.
Zo'n vijf minuten later kwamen de bodyguards naar buiten, hij had er maar liefst zes mee, en die zeiden dat wij naar achter moesten gaan, en dat John zo wat zou komen signeren. Dus wij naar achter toe. En ja hoor, daar kwam hij aan, en liep recht op ons af. Hij zag dat ik al een handtekening van Pino had en zei iets in de trant van 'thats so cool' Hij tekende m'n boekje en ging zo door met meer krabbels te zetten. We konden niet op de foto, want daar had hij geen tijd voor zei hij.. Vlak voordat hij de auto instapte heb ik nog een krabbel gekregen op een ander boekje voor mijn ouders. De arm die op het laatst door beeld gaat is van mij, je hoort me nog 'thanks!' zeggen

http://www.youtube.com/watch?v=kw-se8743ek

Iedereen werd weggestuurd door de bodygaurds, onder het motto 'hij is weg, dus jullie ook wegwezen'. Maar Mar, Fien en ik bleven nog heel ff hangen. En dat beloonde zich, want ineens spotte we Dela!! Even een handtekening aan gevraagd, praatje gemaakt (ze komen volgend jaar weer naar A'dam!), foto gemaakt (zie elaine-r.hyves.nl) en toen zijn we doorgelopen

Heb de volgende dag zelfs nog de dualdisc van RFS kunnen scoren bij HMV

Al met al een zeer geslaagde trip; en ik zou zo weer terug willen. Londen is en blijft een heerlijke stad, en dan icm John kan het gewoon niet beter haast

[ Bericht 1% gewijzigd door Numbie op 26-10-2006 13:20:10 (weer verkeerd..) ]
pi_42960309
you lucky bastard
you might aswell do the white line
pi_42964331
Ja goed verhaal, leuk om te horen dat ze nog weer terug naar A'dam gaan!
pi_42966820
Leuk verhaal Numbie. Zal ik de "niet fijn" en "niet jaloers" mantra's er nog eens ingooien? :p

En LMAO @ die Marianne Weber opmerking in de Metro Hij komt terug in de lente? Het wordt steeds later... December, januari, de lente
pi_42976821
Ja die Marianne Weber opmerking was briljant idd. Alsof hij van de poster kon aflezen wat voor een soort muziek ze maakt...
pi_42985072
Waarschijnlijk al langer bij jullie bekend: The Village Sessions EP komt half december uit. Een fijn klein kerstcadeautje

http://www.awarestore.com/item15653
  vrijdag 27 oktober 2006 @ 18:31:17 #197
132411 Mr_Booze
Mollenklem leggen met Jantien
pi_42991491
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 09:27 schreef Numbie het volgende:
Ja die Marianne Weber opmerking was briljant idd. Alsof hij van de poster kon aflezen wat voor een soort muziek ze maakt...
Wat zei hij dan percies ben nu wel nieuwsgierig.
This signature was placed by Mr_Booze, and not FA ;)
pi_42992667
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 14:47 schreef Numbie het volgende:
Waarschijnlijk al langer bij jullie bekend: The Village Sessions EP komt half december uit. Een fijn klein kerstcadeautje

http://www.awarestore.com/item15653
Tof, allemaal acoustic zut Weer een must-have me dunkt! Bedankt voor het melden

Tevens TVP Ik draai John Mayer tegenwoordig weer helemaal grijs, hoewel ik hem al jaren ken.
pi_42996067
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 18:31 schreef Mr_Booze het volgende:

[..]

Wat zei hij dan percies ben nu wel nieuwsgierig.
Ik citeer:
quote:
Dan lijkt Mayer afgeleid door de veelvoud aan posters van artiesten als Shakira, Christina Aguilera en hemzelf die aan de muur van het kantoortje bij platenmaatschappij Sony hangen.

"Wie is Merriejen Wieber?"
Een Nederlandse zangeres.
"Zij zingt in het Nederlands?"
Ja.
"Waarover?"
Over regenbogen en bossen rode rozen.
"Is ze beroemd in Nederland?"
Er zijn veel mensen die het goed vinden.
"Dus ze verkoopt veel platen?"
Iedere plaat is minstens goud.
"Fascinerend volk, de Nederlanders."

Even terug naar Continuum....
pi_42997132
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 21:42 schreef Numbie het volgende:

[..]

Ik citeer:
[..]

Haha prachtig . Daar zou ik wel een audio opname van willen horen hehe. Zou me niets verbazen als we binnekort een cd hoes van marianne weber op zn blog terugvinden .
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')