Is met vlees al een tijdje bekend dat dat heel lang bevroren ligt volgens mijquote:Op vrijdag 28 september 2007 10:26 schreef Hooghoudt het volgende:
Ze hadden toch eerder ook al zoiets over 'vers' gehakt dat maanden ingevroren in pakhuizen lag? Het gehakt kwam uit Botswana, als ik het me goed herinner.
Ik wist het eerlijk gezegd pas na de aflevering van de keuringsdienst van waarde. Het was iig wel een openbaring dat het vlees uit Afrika komt.quote:Op vrijdag 28 september 2007 14:19 schreef Piles het volgende:
[..]
Is met vlees al een tijdje bekend dat dat heel lang bevroren ligt volgens mij
Jammer gemist. Waarom naar 10 uur? Kijk wel ff op uitzending gemist.quote:Op donderdag 27 september 2007 19:06 schreef golfer het volgende:
De nieuwe serie uitzendingen begint vanavond weer om 21:59 op Nederland 3.
Vanavond:
IJskoude verse vis van zo ver weg dat het geen vis van gisteren kan zijn.
Hoe doet u dat, visboer en kruidenier? Het grote geheim van heel veel kakelvers is het vrieshuis. Het verschil tussen vries en vers wordt verdonkeremaand. De Keuringsdienst van Waarde ontdooit een vis.
Fuck dat was dus vanavond?quote:Op donderdag 18 oktober 2007 22:27 schreef k_man het volgende:
"Ik heb hier abdijham. Van welke abdij komt ie?"
- "Da's van de dij van het varken."
"De dij van het varken? Wat doet die ab er dan voor?"
- "Ja misschien van degene die het gemaakt heeft ofzo, weet ik veel."
"Aha. Van de dij van het varken en degene die het gemaakt heeft heet Ab."
- "Ja, zoiets."
Dat was echt de mop van de dag! Die vrouw aan de telefoon bleek nu eens niet zo'n klantenservice-miep die alleen maar zouteloze antwoorden kon geven, maar ging vrolijk mee in deze flauwekulvraag. Die man van het monnikenbier had ook al zo'n prettige ik-belazer-de-kluit-maar-daar-wil-ik-ook best-voor-uitkomen-houding. "Dit is geen monnik, dit is een middeleeuws raadsman'," precies op de juiste tongue-in-cheektoon...quote:Op donderdag 18 oktober 2007 22:27 schreef k_man het volgende:
"Ik heb hier abdijham. Van welke abdij komt ie?"
- "Da's van de dij van het varken."
"De dij van het varken? Wat doet die ab er dan voor?"
- "Ja misschien van degene die het gemaakt heeft ofzo, weet ik veel."
"Aha. Van de dij van het varken en degene die het gemaakt heeft heet Ab."
- "Ja, zoiets."
quote:Je neemt wat bloem, eieren, melk en een snufje zout. Even kloppen en je kunt een pannenkoek bakken. Maar supermarkten liggen tegenwoordig vol met tientallen pannenkoekmixen, pannenkoekenshakers en kant-en-klare smulpannenkoeken met gaatjes. De Keuringsdienst gaat langs bij de grootste pannenkoekenfabriek van Nederland en vind in Limburg de uitvinder van de knuffelpannenkoek. Pannenkoeken bakken, hoe moeilijk is dat ook al weer? De Keuringsdienst van Waarde bakt een pannenkoek.
Bedankt voor de herrinering Zet tv aanquote:Op donderdag 22 november 2007 22:04 schreef Piles het volgende:
Begint altijd goed met die hulplijnen
Ja, ik had ook wel zin even de koekenpan aan te slingeren.quote:Op donderdag 22 november 2007 22:29 schreef Piles het volgende:
Die kant-en-klaar-dingen zijn zeker eetbaar, en vooral heel makkelijk. Maar niets kan op tegen een goede pannenkoek
Ik krijg er honger van
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |