eet smakelijk!quote:Op zaterdag 7 oktober 2006 15:07 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Bedankt voor de info
* Naar Febo gaat
Kutquote:Op zaterdag 7 oktober 2006 15:08 schreef Lienekien het volgende:
[..]
Maar dan word je wel te dik en zal je cholesterol ongezond hoog worden. Dat zei de huisarts er wel bij.
Daar kan ik 'm idd ook niet meer vinden. Toen hij er nog wel stond, weigerde hij af te spelen. Hij staat ook niet op de site van KvW. Ik ga ze mailen.quote:Op maandag 9 oktober 2006 13:57 schreef Zwansen het volgende:
Waafr kan ik dit terugzien? Niet op uitzendinggemist volgens mij.
Heerlijk hè, die telefoongesprekken?quote:Op maandag 9 oktober 2006 15:15 schreef KWAKje het volgende:
ze hoefden niet eens hun best te doen om deze vitaminenluchtballon als je met mij scrabbel speelt reken ik 'm goed door te prikken; doet de industrie helemaal (van)zelf al.
ik vind dat gegiegel aan de telefoon altijd zooooo grappig: "klantenservicemuts doet haar best om zo veel mogelijk nonsens in 1 zin te proppen". en dan de KvW: "hmm, jaja" met een serieuze toon ondertussen de tranen van zn wang vegend.
kortom, is het al vrijdag?
Ik heb ze gemaild en tevens op dat probleem gewezen. Iedereen die ik ken heeft altijd problemen met die kutplayer van UG.quote:Op maandag 9 oktober 2006 18:33 schreef Rapaille het volgende:
Het kijken op uitzendinggemist.nl werkt niet
quote:Simpele vragen, hilarische antwoorden, wonderlijke televisie. De KVW Gezondheidsweken. Van kijken alleen al word je beter!.
Suiker is goed voor je. Maar niet te veel. Daarom het waarom. In worst, in soep, in zure haring. In ham, in kaas, in borrelhapjes. Waarom zit overal suiker in? En een vraagje even tussendoor. Hoe maak je suiker van een biet? Dat mogen de verslaggevers van de Keuringsdienst van Waarde niet weten en niet zien. De Nederlandse suikerindustrie verbiedt de televisie toegang tot de bietenvelden en de fabrieken. Maar in het buitenland maken ze ook suiker en schijten ze minder in hun broek van een camera en een prangende vraag: wie heeft de suiker in de erwtensoep gedaan? Tenslotte: vruchtensuiker en bruine suiker zijn beter dan de witte van bieten. O ja? Kijk en weer hebt u een zekerheid minder.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |