abonnement Unibet Coolblue
pi_43059758
Hoewel JIJ degene bent die tevreden moet zijn natuurlijk..

Ik heb mijn dagboek geupdate, voor degene die benieuwd zijn naar verdere ervaringen. Ik zit nu in week 4 op 60 mg per dag..

http://roaccutane-dagboek.blogspot.com/
pi_43066310
Weet iemand iets van goede oogdruppels oid?? Ik had altijd al last van zere droge vermoeide branderige ontstoken ogen, maar nu ik aan de roa zit is het soms echt niet te harden. Ik moet nu bijv. constant mn ogen knipperen; als ik een halve minuut mn ogen open probeer te houden beginnen ze te tranen. Vooral als ik in de wind loop, in een stoffige ruimte of in een ruimte met airco sta is het niet om uit te houden. Dit is ook zo als ik superveel slaap (ik kan zo elke dag 12uur slapen sinds ik roa slik), maar wordt vaak beter naarmate de dag vordert..
pi_43086360
Nee helaas, geen roaccutane gekregen maar dit had ik ergens wel verwacht.. Maar ja ik heb nu eryacne gekregen. Dit heb ik al een keer van de huisarts gekregen en het hielp helemaal niks. Het had toen wel een andere naam namelijk Eryderm maar ik heb even gezocht op internet en het is hetzelfde als eryacne. Ze heeft me ook differin gel gegeven. Dit is redelijk nieuw. Kent iemand dit?? Werkt t?? Ik heb wel gelezen dat de acne eerst erger kan worden en daar zit ik niet echt op te wachten. Ik hoop dat het werkt!
  maandag 30 oktober 2006 @ 23:41:04 #54
141914 anneloeke
nice but naughty
pi_43088378
Hier is mijn voor en na!
Ik heb hier echt wel al mijn moed voor moeten verzamelen.
Ik wou er ook een foto van "tijdens" tussen zetten, maar die zijn toevallig allemaal al gewist

voor = 1 januari 2006
na =15 oktober 2006
  dinsdag 31 oktober 2006 @ 08:47:56 #55
105393 IkWilbert
-Tukker 4 life-
pi_43093214
wow, dat er goed uit!
* I intend to live forever, so far so good! *
pi_43139264
ik heb een off week! maar een update op http://roaccutane-dagboek.blogspot.com

anneloeke: Wauw!
pi_43198961
Lowietje >> Oogdruppels: Ga even naar de apotheek voor Duratears. Misschien moet je hier wel even een receptje voor halen bij de derma/huisarts, dat weet ik niet. Hielp bij mij wel goed.

Pomdi >> Die Differin heb ik gebruikt voordat ik aan de roa begon en het hielp bij mij niets. Een vriend van me heeft dat ook gebruikt en na een poosje snel de prullebak in gemikt. Leek niet erg effectief dus.
pi_43198985
Oh, en Octopussy en Anneloeke:

Looks good!!! Echt een mooie verbetering bij jullie allebei!
  vrijdag 3 november 2006 @ 11:39:29 #59
141914 anneloeke
nice but naughty
pi_43200097
wel... bedankt voor de positieve reacties...

Ik ben nu zes weken gestopt.. het begint er nu pas echt beter uit te zien...
Je ziet de rode vlekjes nog wel als je van dichtbij kijkt, maar ze zijn niet meer opvallend.

Wat ik wel merk is dat mijn velletje zo glad aanvoelt... ik betrap er mezelf op dat ik steeds opnieuw aan mijn wangen zit te voelen.. die voelen als een baby velletje.. MIJN wangen, die sedert mijn kindertijd (jaja, lang geleden) nooit echt glad meer zijn geweest!!!
OK.. Ik veronderstel dat ik er dan wel gek uitzie, zo mezelf zitten strelen.. , maar ja...
pi_43201765
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 23:41 schreef anneloeke het volgende:
Hier is mijn voor en na!
Ik heb hier echt wel al mijn moed voor moeten verzamelen.
Ik wou er ook een foto van "tijdens" tussen zetten, maar die zijn toevallig allemaal al gewist

[afbeelding] voor = 1 januari 2006
[afbeelding] na =15 oktober 2006
Super!! Ziet er mooi uit. Maar is die 1e foto 'ervoor' Dan vond ik dat ook nog geeneens zo heel slecht hoor!? Ik ken mensen die zo'n huid hebben en er helemaal niets aan doen Mijn huid is nu (1.5 jaar na mijn ROA kuur) denk ik ook beetje te vergelijken met jouw 1e...

Ik zal denk ik ooit nog eens beginnen aan een 2e... enige probleem is het uitgaan met alcohol wat dan niet meer kan Maar dat moet ik er dan maar voor over hebben 6 maanden
Haleloeja
  vrijdag 3 november 2006 @ 14:28:09 #61
141914 anneloeke
nice but naughty
pi_43204953
@ gelderland: je moet maar eens goed kijken naar de "voor" foto...
Het gaat hem niet over het aantal opengeprutste plekjes, maar heel mijn gezicht zat onder de kleine witte puntjes. ( "whiteheads" genaamd)
Dit blijkt ook een vorm van acne te zijn, zelfs nog hardnekkiger dan de gekende en meer opvallende vorm.
Mijn gezicht zag er uit als een velletje schuurpapier of rijstpapier, als je begrijpt wat ik bedoel...

Ik zou voor een tweede kuur gaan.. je weet zelf ook wel dat je nog kan drinken, al is het iets beperkter, en volgens mij is een tweede kuur ook minder intens en korter dan een eerste...

In elk geval.. als je er toch terug aan begint...heel veel succes!

Ikzelf ga mij nu op mijn volgende project gooien.. een 2e tattoo!!!
Ik weet nog steeds niet hoelang je na de ROA moet wachten, maar denk dat het over enkele weken toch moet kunnen..
pi_43267633
Dagboek is weer geupdate!

http://roaccutane-dagboek.blogspot.com
pi_43274039
quote:
Op vrijdag 27 oktober 2006 21:25 schreef lowietje30 het volgende:
Ik douche iedere dag voordat ik ga slapen, smeer voor het slapen gaan en 's ochtends een klein beetje Weleda Amandel Hydraterende Crème van drogisterij de Tuinen op mijn gezicht!
Misschien dat het ook komt omdat ik nu meer van die creme kan gebruiken (voorheen kreeg ik dan meteen weer overal extra puistjes etc.), maar ik ben iig tevreden!
Lowietje30, bedankt voor de tip.

Ik heb er nu bijna 2 weken op zitten.
Negatief:
- Lippen zijn er slecht aan toe, ik heb diverse Blistex spullen gekocht, zijn er andere dingen die beter werken? Ik heb gister Med Plus van Blistex gehaald, dat lijkt wel beter te werken dan Relief Cream maar zou ik niet op werk kunnen gebruiken: te glossy voor een man
- Ik heb een week lang enorme jeuk gehad op m'n hoofd, daar waar het haar groeit zeg maar. Heel veel schilfers (los van de schilfers op voorhoofd en rondom neus) , het lijkt wel alsof alles bovenop vervelt ... hopelijk is dat binnenkort over.

Positief:
- Het gaat inderdaad een beetje op een babyhuidje lijken, mooi glad, zeker na het scheren. In 2 weken 3 nieuwe puistjes, dat is voor mijn doen erg weinig.

Tot dusver best tevreden, wat de acne betreft.
pi_43279829
Ook even een update van mijn kant

Bij mij gaat alles top!! Gave huid maar helaas wel met de nodige vlekken, maar geen pukkels meer! Maar zoals de anderen het hier beschrijven over schilferen enzo heb ik dus nooit last van gehad.

Mijn huid glimt nog wel, maar meer op een gezonde manier zeg maar. Niet meer zo'n vette glans dat wanneer je er met je vinger overheen ging dat je gewoon de talg op je vinger had zitten en precies zien kon waar je met vinger langs was geweest. Slik het nu 4 maanden, nog 2 te gaan!! De tijd gaat snel.

Voor de mensen die nu klaar zijn, hoe gaat het met jullie huid? Is het nu ook weer veel vetter of niet? Daar ben ik dus bang voor, want wil eigenlijk straks helemaal niets meer gebruiken. Dus geen gewas meer met cleanser en gesmeer etc. Dus dat mijn huid dan weer meer talg gaat aanmaken vanwege die cleansers etc. Hoe gaat dit bij jullie?
pi_43289116
het is nu anderhalve maand geleden dat ik gestopt ben en het ziet er nog steeds prima uit Af en toe voel ik weleens een klein bobbeltje onder m'n huid maar deze zijn meestal na 1 dag weer weg.
M'n huid is nog steeds glad en ik betrap mezelf er ook af en toe op dat ik met m'n handen over m'n wangen zit te wrijven. Hopelijk is een 2e kuur niet nodig in de toekomst!
pi_43355347
quote:
Op vrijdag 3 november 2006 10:58 schreef A_J_ het volgende:
Lowietje >> Oogdruppels: Ga even naar de apotheek voor Duratears. Misschien moet je hier wel even een receptje voor halen bij de derma/huisarts, dat weet ik niet. Hielp bij mij wel goed.

Pomdi >> Die Differin heb ik gebruikt voordat ik aan de roa begon en het hielp bij mij niets. Een vriend van me heeft dat ook gebruikt en na een poosje snel de prullebak in gemikt. Leek niet erg effectief dus.
thnx, ik wacht er nog heel even mee want op het moment gaat het weer redelijk goed, maar ik hou het zeker in mn achterhoofd!! Had wel al wat homeopatische oogdruppels geprobeerd maar zonder resultaat.

@kloontje_: Ik gebruik op het moment Carmex voor mijn lippen, kan je bij de Etos halen en werkt naar mijn idee ff beter dan blistex (het trekt ook echt ín je lippen). Verder kan je als het er erg aan toe is 's nachts bijvoorbeeld een dikke laag van het blauwe potje van blistex op smeren.
Ik smeer denk ongeveer om het uur Carmex op mn lippen en dan gaat het perfect; echter, ik was afgelopen week mn potje vergeten mee te nemen en dan gaat het dus meteen fout..
En voor de schilfers op je hoofd kan je bijv. Head&Shoulders gebruiken (en dan gewoon zorgen dat je de zeep niet in je gezicht krijgt want dat droogt je gezicht dan weer uit).

Bij mijzelf gaat het nog steeds de goede kant op; ik heb nog wel hier en daar een puistje en rode plekjes, maar ik heb er vertrouwen in dat dit steeds minder wordt! Zit alleen een beetje met mn ogen dus, mn oogleden zijn ook echt ontstoken en zie er altijd moe uit..
pi_43407417
mijn derma vindt het echt wonderbaarlijk hoe mijn lippen stand houden onder al het Roa geweld. Ziet ze niet vaak dat het er zo goed uitziet.
Ik gebruik Purol (stick, niet het potje). Dus zeker een aanrader!
pi_43413464
Hey ik herinner me ineens dat ik het potje purol nog heb liggen.. misschien wel fijn voor snachts zo'n dikke laag
pi_43430098
Mensen ik heb mijn dagboek (zie link hieronder) weer geupdate. Behalve de ervaringen van begin week 5 staat er ook een reactie op de comments.. Dus.. voor degene die even willen bijlezen, be my guest!
pi_43470391
Even een update.

Op 08/10 was ik klaar met mijn kuur Roa, 24 weken 60 mg. naar binnen gewerkt. Nu, 5 weken later, ziet mijn huid er nog steeds perfect uit. Ik had niet durven hopen dat het resultaat zo goed zou zijn. Geen enkel puistje erbij gehad, huid voelt heerlijk aan. Ik merk dat mijn huid structureel is verandererd; ook wat gevoeliger met scheren bijvoorbeeld. Ik ben supertevreden met het resultaat tot nu toe. Hopen dat dit ook blijvend is.

Succes en keep going all!!
pi_43471595
Goed nieuws AJ!

Ik moet nog een maandje en dan heb ik 140 mg/pk weggewerkt. De laatste maand gaat het echt super goed en ik heb volledig vertrouwen in een goede afloop! Nu ook maar hopen dat het zo blijft!
pi_43475181
Fijn man, deze succesverhalen, dat geeft goede hoop!
pi_43476994
quote:
Op maandag 30 oktober 2006 23:41 schreef anneloeke het volgende:
Hier is mijn voor en na!
Ik heb hier echt wel al mijn moed voor moeten verzamelen.
Ik wou er ook een foto van "tijdens" tussen zetten, maar die zijn toevallig allemaal al gewist

[afbeelding] voor = 1 januari 2006
[afbeelding] na =15 oktober 2006
Nu ik!

Herfstvakantie 2003:



Tegenwoordig.



Hele vooruitgang.
pi_43479659
TVP'tje

Ben blij dat ik niet de enige ben met de meest verrotte lippen van Nederland *start Tros-tune*... Als het zo doorgaat kan Labello wat mij betreft echt naar de beurs
pi_43493755
quote:
Op zondag 12 november 2006 14:46 schreef Doagere het volgende:

[..]

Nu ik!

Herfstvakantie 2003:

[afbeelding]

Tegenwoordig.

[afbeelding]

Hele vooruitgang.
Oh, heb je hem/haar weer.....
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')