abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_42285471
Welkom!
Nogmaals welkom. Blijkbaar heb je de weg naar binnen gevonden en wil je nu actief deelnemen aan Band of FOK!kers. Natuurlijk waarderen we dat maar om de overzichtelijkheid te bevorderen hebben we hiervoor enkele regels voor de forum indeling opgesteld.

Forum indeling
Van een eigen topic naar een eigen subforum, een enorme stap vooruit. Toch biedt dit nog niet alle mogelijkheden die handig zouden zijn in deze situatie. Wanneer er vijf verschillendes games zijn, elk met eigen topics dan wordt het al snel een onoverzichtelijk zooitje. Om dit tegen te gaan hebben we besloten om met prefixes te gaan werken. Dit is een drie of vierletterig voorzetsel voorzien van [ ]

Prefixes
Hieronder volgt een lijst van prefixes die zijn toegestaan op dit moment. Hiervan mag niet afgeweken worden, dit om de duidelijkheid te bewaren.



Dat wordt nogal een chaos zo te zien
Het is misschien even wat chaotisch, dat weten we maar we zijn bezig om hiervoor een betere oplossing voor te bedenken. Voorlopig moet je het hier even mee doen en zeg nou zelf, zo’n drama is het toch ook weer niet? Daarnaast kan je natuurlijk ook de voor jou boeiende topics in je bookmarks plaatsen, hiervoor klik je op dit icoontje: . Op die manier staan de clan berichten ook niet tussen je normale Fok! berichten. Mogelijkheden genoeg dus!

He! Het subforum is reeds ingedeeld
Klopt, ik heb geprobeerd om het forum naar eigen inzicht in te delen. Uiteraard staat het een ieder vrij hiervan af te wijken. Houd alleen wel rekening met de prefix zoals eerder genoemd en ga even na of er niet al topics met dezelfde inhoud bestaan. Nieuwe topics zijn dus toegestaan maar gebruik ze met mate.

[ Bericht 10% gewijzigd door FJD op 01-10-2006 23:17:13 ]
Eerste beste voetbalkenner binnen BoF!
[b]Winnaar van de Band of FOK!kers Michael Rasmussen Award[/b]
Alpe d'Huez (1:16), Col du Telegraphe (0:56) & Col du Galibier (1:20)
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')