quote:
![]()
Ik vond het eerlijk gezegd niet erg lekker vanavond, wat Bluezz had klaargemaakt, en ik hou het bij mijn eigen favoriete gevulde paddestoelenrecept dat iedereen lekker vond:
Met pesto gevulde champignons:
Voor 4 porties
14 champignons van gelijke grootte
4 lente-uitjes, fijngehakt
1 el ongezouten boter
8 zongedroogde tomaten in olie, uitgelekt en fijngehakt
3 el parmezaanse kaas, geraspt
4 el pesto
Snijd de steeltjes van de champignons en snijd ze samen met 2 champignonhoedjes fijn. Bak dit mengsel met de lente-uitjes zacht in de boter. Neem de pan van het vuur en voeg tomaat, broodkruim en naar smaak peper en zout toe. Doe de helft van de geraspte kaas erbij en meng deze vulling goed. Bestrijk de binnenkant van de champignonhoedjes met pesto en vul elk hoedje voorzichtig met de vulling.
Zet de hoedjes op een vetvrije bakplaat en bestrooi ze met de rest van de geraspte kaas. Ca 10 minuten in de oven op 200 °C.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer