kikoooooo | maandag 11 september 2006 @ 18:13 |
Frustrerend ![]() ![]() In mn vriendin haar studentenflatding hebben ze allleen electrische kookplaatjes, gas is verboden. De tyfus joh. Ben al 10 minuten bezig om gehakt gaar te krijgen, ik hoor niet eens bakgeluiden!!! ![]() | |
kikoooooo | maandag 11 september 2006 @ 18:17 |
![]() ik kan gewoon nogmaals boodschappen doen volgens mij zonder dat gehakt door te roeren, verbranden doet t toch niet | |
Loonatic | maandag 11 september 2006 @ 18:19 |
jezus ja dat heb ik ook in me appartementje! duurt echt verschrikkelijk lang, je moet gewoon ding aanzetten en dan boodschappen gaan doen en dan pas koken! Oja, en het afkoelen duurt ook vreselijk lang dus brandt je handen niet! | |
Maikuuul | maandag 11 september 2006 @ 18:19 |
Staat de stofzuiger wel aan / hebje wel eens gechecked of het licht het doet ? | |
Tommeke | maandag 11 september 2006 @ 19:12 |
Heb ik ook in m'n studentenhuis, VET irritant! ook als je em ff wat zachter moet zetten enzo, lukt altijd vet moeilijk (het doseren dan). Mijn huisbaas heeft hier in Groningen meerdere huizen, met allemaal dit systeem ![]() | |
Topmaat | maandag 11 september 2006 @ 19:15 |
Ga om friet! | |
speedfreakssj | maandag 11 september 2006 @ 19:20 |
waarom is gas nu weer verboden? mensen die electrisch koken zijn wereldvreemd en dom. | |
McGilles | maandag 11 september 2006 @ 19:31 |
TIP: Zet voortaan eerst alleen de pan voor zo'n 10 minuten op die plaat, daarna pas het gehakt erin! ![]() ps: Ik heb wel eens proberen een biefstuk te bakken op elektrische plaatje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | |
kikoooooo | maandag 11 september 2006 @ 19:36 |
quote:Ja, ik zit dus ook in groningen ![]() ![]() | |
junkiexp | maandag 11 september 2006 @ 19:46 |
Ik het ook toen ik nog op kamers woonde,was ook echt een teringzooi,al dat ingebrande vet en andere zooi op die platen ![]() | |
BOKA | maandag 11 september 2006 @ 19:48 |
Mijn vriendin heeft dat ook in Nijmegen. Ik heb juist het idee dat die elektrische platen veel gevaarlijker zijn, je ziet namelijk niet gelijk of ie aanstaat. Zo heb ik al een paar keer iets op een hete plaat gezet wat er niet op hoorde. ![]() | |
DennisMoore | maandag 11 september 2006 @ 19:50 |
Hmm, ja, ik heb eens pannenkoeken gekookt op die dingen. Ik snap het niet, het wordt toch gewoon heet genoeg? ![]() | |
BOKA | maandag 11 september 2006 @ 20:06 |
Het duurt alleen een uur voordat het heet is en als je hem kouder wilt zetten moet je ook weer een uur wachten. Voor pannenkoeken bakken boeit dat niet, maar zodra je iets moeilijkere dingen wilt maken wordt dat wel een probleem. | |
Groenteman | maandag 11 september 2006 @ 20:15 |
Ik heb ook een electrische kookplaat, gewoon een kwestie van de goede pannen kopen.. | |
Robbiej | maandag 11 september 2006 @ 20:19 |
ach man stel jullie je toch niet zo aan.. mischien een tip hoor maar zet je pan eens 4 minuten op de plaat op z'n heetst voordat je er boter etc in doet. duurt gewoon iets langer maar dan issie goed heet ook. | |
junkiexp | maandag 11 september 2006 @ 20:20 |
Maar je hebt electrisch en electrisch. | |
switchboy | maandag 11 september 2006 @ 20:21 |
Neem een campinggaz gasfornhuisje op je balkon | |
McGilles | maandag 11 september 2006 @ 20:23 |
quote:Ooit een kok op elektrisch zien koken:?! Nee... dus elektrisch is kut! Je kan gewoon niet snel regelen dat ie warm/koud word, wat zwaar irritant is! Gas is gewoon het best, ook al heb ik dat niet thuis (keramisch) | |
Christiaan | maandag 11 september 2006 @ 20:24 |
Dat duurt zó lang. | |
Robbiej | maandag 11 september 2006 @ 20:28 |
quote:Ik weet niet wat voor een verotte platen jij gewend bent. maar dat kan hier wel degelijk.. voorbeeld: water kookt op stand 9. je wilt dat het net niet kookt. dan zet je hem op 7.5 en zodra je hem op 7.5 zet. kookt ie al niet meer. Ik ben het overigens wel met de stelling eens dat gaspitten beter zijn dan electrische platen. maar de argumenten van de personen die aangeven dat je op de electrische platen niet goed eten kan klaarmaken zijn zeer ongegrond. | |
Tommeke | maandag 11 september 2006 @ 20:41 |
quote:Waar wonen die mensen? Zuiderdiep of Tuinstraat? Weet dat m'n huisbaas daar huizen heeft, woon zelf in de Tuinstraat ![]() | |
Matel | maandag 11 september 2006 @ 21:23 |
Ik kook ook al jaren op electrisch in mijn studenten-duplexbovenwoning. Gaat perfect, net zo goed als gas wat mij betreft. Ok, je moet even rekening houden dat de plaat niet meteen kouder wordt als je een lagere stand kiest, maar voor de rest is het goed te doen. | |
kikoooooo | maandag 11 september 2006 @ 23:49 |
quote:Zuiderdiep en die maat van me woont achter het casino, poelestraat volgens mij heet t | |
Tuvai.net | maandag 11 september 2006 @ 23:58 |
Is inderdaad kut, gewoon ouderwetsch gas, of inductie, is veel beter en gaat veel sneller. Wokken en zo werkt in ieder geval voor geen kut met een elektrisch kookstel. | |
Tommeke | dinsdag 12 september 2006 @ 00:14 |
quote:Vriend van mij woont daar ook, sinds dit studiejaar wonen daar mensen volgens mij... Die huisbaas heeft alles best mooi (op lekkages en kookplaten na). Hij zal die dingen daar ook wel hebben omdat dat goedkoper is dan gasleidingen aanleggen! | |
Escape2Dawn | dinsdag 12 september 2006 @ 00:15 |
Hahaha... ik moest er ook ontzettend aan wennen ![]() Maar het kookt echt kudt... ![]() | |
kikoooooo | dinsdag 12 september 2006 @ 00:19 |
quote:Joah, mijn vriendin woont recht boven de kroeg op de 1e verdieping. Hier geen last van lekkage, klein beetje op de gang (want de hoofdleiding was gesprongen vanochtend geloof ik ![]() Krijg je als je die kutzooi laat aanleggen door polen en turken ![]() | |
The_Terminator | dinsdag 12 september 2006 @ 00:23 |
quote:Hmm, ik moest er wel aan wennen toen we van gas overgingen op keramisch, maar kut kan ik het eigenlijk niet noemen. Nu ik er eenmaal aan gewend ben kook ik er net zo goed op als op gas, en dat die platen lang warm blijven zoals sommigen hier beweren merk ik ook niet veel van overigens, zodra ik de knop een stand lager zet is dat erg snel merkbaar. | |
Dr.Death | dinsdag 12 september 2006 @ 00:23 |
Electrisch koken is kut. ![]() Als je een beetje echt gerecht wil bereiden, moet je kunnen zien hoe het er voor staat en moet dan het vuur lager, dan moet het dan ook lager gaan..niet een half uur later ![]() | |
Tommeke | dinsdag 12 september 2006 @ 10:04 |
quote:Ja dat bedoel ik ![]() ![]() ![]() | |
kikoooooo | dinsdag 12 september 2006 @ 17:01 |
Verder is alles prima, alleen de tv stoort (alleen de publieken zijn zonder ruis) | |
Spacehamster | dinsdag 12 september 2006 @ 17:34 |
Als ik ooit weer es op electrisch zou moeten koken omdat er geen gas is..... Dan kook ik gewoon niet. | |
Tommeke | woensdag 13 september 2006 @ 01:57 |
quote:klopt ja! had ik ook last van toen ik er net woonde, maar de heer Vos zou er iets aan laten doen ![]() | |
Agiath | woensdag 13 september 2006 @ 08:38 |
Gas? Wordt daar nog op gekookt dan? Leven jullie nog in de jaren 70 ofzo ![]() | |
Metal_Mart | woensdag 13 september 2006 @ 08:51 |
quote:Vet man. ![]() | |
buddie | woensdag 13 september 2006 @ 09:04 |
quote:Inderdaad, mensen die ik ken in de horeca (dus geen low class patatbakkers maar mensen die echte gerechten op tafel proberen te zetten) vervloeken elektrische platen. Gas is nog steeds het snelste, en inderdaad wokken en dergelijke gaat bagger op elektrisch. quote:Je hebt verschillende elektrische platen, maar ik denk dat de TS de echte oude stalen kookplaat bedoeld, en niet keramisch. Keramisch vind ik persoonlijk nog steeds niet geweldig, maar is inderdaad wel snel opgewarmd en afgekoeld. [ Bericht 0% gewijzigd door buddie op 13-09-2006 09:25:35 (typo) ] | |
angel008 | woensdag 13 september 2006 @ 10:39 |
wij hebben inductie ![]() water kookt daarmee sneller als met gas/elec koken ![]() en is heel doseerbaar + koelt snel a | |
Tommeke | woensdag 13 september 2006 @ 10:57 |
quote:ga buiten spelen ![]() | |
Brun0 | woensdag 13 september 2006 @ 11:00 |
kerel electrisch sucks! Vuur rules, maak een kampvuurtje ofzo! | |
Erosjuhhh | woensdag 13 september 2006 @ 11:06 |
quote:mischien gebruiken ze gas omdat t tegen meer bestand is? zo'n electrische plaat kun je geen zware pannen op neerkwakken, die gas dingen wel ![]() en gas is makkelijker natuurlijk ![]() | |
Tommeke | woensdag 13 september 2006 @ 11:19 |
quote:Plus dat als je een goeie inductieplaat koopt, dat dat wel wat duurder is dan een gaspitje ![]() Gas kookt gewoon veel beter! |