abonnement Unibet Coolblue
pi_41953883
edit

[ Bericht 98% gewijzigd door Nappeklapperapper op 19-09-2006 16:28:04 (Extreem erge plagiaat) ]
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
  dinsdag 19 september 2006 @ 16:19:10 #77
125913 Devolution
Beep beep Richie
pi_41954358
quote:
Op zondag 10 september 2006 13:13 schreef Devolution het volgende:

[..]

Een Nederlander, Belg en Duitser zijn ter dood veroordeeld. Ze zullen gedood worden door een vuurpeleton. Als eerste is de Nederlander aan de beurt. Net als de Nederlander beschoten zou worden bedenkt ie een plan en roept "Achter jullie, een overstroming!". Iedereen kijkt om, en de Nederlander gaat er vandoor.

Vervolgens is de Duitser aan de beurt. Hij denkt van, wat die Nederlander kan, kan ik ook! Dus die figuren willen gaan schieten en de Duitser roept 'Aardbeving!'. Iedereen rent uit paniek weg en de Duitser gaat er vandoor.

Dan is de Belg aan de beurt. Hij heeft de Nederlander en Duitser bezig gezien. Dus het peleton legt aan, en die Belg denkt van, nú moet ik het doen. Dus die belg roept "Vuur!".....
quote:
Op dinsdag 19 september 2006 16:04 schreef Nappeklapperapper het volgende:
Een Belg, een Engelsman en een Duitser zijn veroordeeld tot het vuurpeleton. De Duitser staat op het punt om afgeschoten te worden, tot hij zegt: "Tornado!" De soldaten kijken angstig om en de Duitser weet te ontsnappen. De Engelsman is aan de beurt en net voordat ook hij wordt afgeknald roept 'ie keihard: "Orkaan!", waarna deze ook weet te ontsnappen. De Belg denkt bij zichzelf "Nu moet ik ook maar snel wat verzinnen, dan kan ik ook vluchten". De Belg staat voor het vuurpeloton en roept zo hard als hij kan: "Vuur!"
naäper
"You know what Hell really is? It's not lakes of burning oil or chains of ice. It's being removed from God's sight."
pi_41954527
Heh? Niet gezien, mja haal hem dan maar weg Hoorde hem vandaag van een vrind en stierf bijna
OEH!!AAAAHH UNIVERSAAJAJAJAJAHHEEOEEUEUE
pi_41954849
quote:
Op zondag 10 september 2006 04:49 schreef Neenetje het volgende:
[...]
God loopt over aarde, en ziet Adam heel verdrietig in een hoekje zitten. "Wat is er?" vraagt God. Adam antwoodt dat hij zich zo eenzam voelt. God heeft een oplossing. “Ik zal een vrouw voor je maken. Ze zal alles voor je doen; zal voor je koken, ze zal voor je opruimen, schoonmaken. En als je eenmaal kleren hebt uitgevonden, zal ze die voor je wassen. Ze zal je liefde en passie geven zoveel als je maar wilt en nooit last hebben van hoofdpijn. Ze zal jouw kinderen voor je dragen. Zij zal midden in de nacht opstaan om ze te verzorgen, zodat jij kunt blijven liggen.” “Wat zou zo’n vrouw kosten?” vroeg Adam. “Een arm en een been”, antwoordt God. Dan verzucht Adam: “Wat kan ik voor een rib krijgen?”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')