Limburger_noord | woensdag 16 augustus 2006 @ 06:17 |
Ik zoek een goede manier om friet (die dus al een keer gebakken is) weer op te warmen zonder dat het van die slappe troep wordt Wij hebben in ons bedrijfsrestaurant de mogelijkheid om maaltijden mee naar huis te nemen Lekker makkelijk ,waneer je door omstandigheden geen tijdzin hebt om te koken ![]() Ze zitten altijd in de makkelijke (piepschuim ?) bakjes ,dus bij thuiskomst fff in de magnetron ! ![]() Helaas zit er af en toe friet bij en die eindigt altijd in van die slappe staafjes ![]() Dus mijn vraag :weet iemand hier een oplossing voor (geen opmerkingen als :' gewoon geen friet nemen ,he ' ![]() | |
skiczukie | woensdag 16 augustus 2006 @ 06:35 |
Friet frituren kost vijf minuten tijd. ![]() | |
popolon | woensdag 16 augustus 2006 @ 06:36 |
Volgens mij wordt het altijd slappe bende mits je het opnieuw in de frituurder gooit. ![]() | |
maartena | woensdag 16 augustus 2006 @ 06:40 |
Ik heb een toasteroven. Ik heb daar wel eens friet op een bordje ingemikt nadat ik het bij een restaurant had meegenomen. En dat werkte eigenlijk best prima ![]() | |
popolon | woensdag 16 augustus 2006 @ 06:43 |
quote:Ik heb ook zo'n apparaat maar vond het toch erg tegenvallen. Friet is een geval apart imo. | |
Sheriam | woensdag 16 augustus 2006 @ 07:15 |
Het beste gaat 't nog in de oven, maar echt goed is 't resultaat niet. Koekepan gaat soms ook wel een beetje. Maar eigenlijk is friet (en gebakken aardappel schijfjes enzo) iets wat zich niet of nauwelijks laat opwarmen. Ik zou zelf inderdaad voor een maaltijd zonder friet kiezen, of de rest vd maaltijd opwarmen & een bakje verse friet bij de snack halen. | |
Limburger_noord | woensdag 16 augustus 2006 @ 09:09 |
quote:Alleen hiervoor een frietpan kopen lijkt me wat overdreven ![]() | |
Limburger_noord | woensdag 16 augustus 2006 @ 09:10 |
quote:Prima idee... Had ik ook bedacht maar hoopte dat er een andere oplossing was ![]() | |
Tha_Butcha | woensdag 16 augustus 2006 @ 10:24 |
heel simpel: niet. minst verottte resultaatt krijg je met met de oven, of nog een keer frituren (kort, mits die krengen al niet te hard of te donker zijn) | |
warteltje | woensdag 16 augustus 2006 @ 10:58 |
lekker even in de wok opwarmen met het vuur flink hoog. Het is dan wel geen verse friet maar het is wel goed te doen. | |
Tyler..Durden | woensdag 16 augustus 2006 @ 11:00 |
Oven. | |
Limburger_noord | woensdag 16 augustus 2006 @ 11:15 |
quote:Friet uit een bedrijfsrestaurant is meestal niet ' vers' (meerdere malen opbakken ![]() | |
fietsmiep | woensdag 16 augustus 2006 @ 20:59 |
Volgens mij wordt het er niet lekkerder op; ik zou friet niet opwarmen. |