abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_40916610
dan ga ik voor overig
Was geschreven,
Jorrit
pi_40921129
Hoe krijg je het perfecte ei waarbij de dooier nog heel is, beetje smeuig etc? Altijd als ik het ei lang op een laag vuurtje laat worden de randjes zo droog enzo

De perfecte omelet kan ik nu wel, maar een gewoon ei perfect krijgen blijft moeilijk, onze chinees krijgt em altijd zo lekker
  donderdag 17 augustus 2006 @ 23:22:16 #78
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_40921155
quote:
Op donderdag 17 augustus 2006 23:21 schreef Agrafes het volgende:
Hoe krijg je het perfecte ei waarbij de dooier nog heel is, beetje smeuig etc? Altijd als ik het ei lang op een laag vuurtje laat worden de randjes zo droog enzo

De perfecte omelet kan ik nu wel, maar een gewoon ei perfect krijgen blijft moeilijk, onze chinees krijgt em altijd zo lekker
Probeer een ei eens te pocheren.
pi_40921178
het geel steekt flink uit dus dat heel laten kan bakkend niet echt. Dan zou je hem van 2 kanten moeten braden ofzo...
Was geschreven,
Jorrit
pi_40921349
Die van de Chinees zijn altijd wat spiegelend en zo ontzettend lekker, moet ik toch maar eens langs gaan en vragen hoe die het doet

Hoe pocheer je een eitje
  donderdag 17 augustus 2006 @ 23:32:25 #81
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_40921511
quote:
Op donderdag 17 augustus 2006 23:27 schreef Agrafes het volgende:
Die van de Chinees zijn altijd wat spiegelend en zo ontzettend lekker, moet ik toch maar eens langs gaan en vragen hoe die het doet

Hoe pocheer je een eitje
quote:
Werkwijze om eieren te pocheren:

Kook water in een brede maar ondiepe kookpan. Voeg 2 eetlepels azijn per liter water bij. Breek elk ei in een kopje. Draai het ei even rond in het kopje en laat het voorzichtig in het water glijden. Let op dat het water niet overkookt. Keer het ei voorzichtig om met een schuimspaan en laat het in het water tot het eiwit gestold is. Neem het ei uit het water met de schuimspaan en laat uitdruppen. Strooi er fijn zout op.
Zo ziet het eruit:
Je slurpt ze zo naar binnen.
pi_40943397
oww ik dacht dat we het over BAKKEN hadden.
Mijn fout..
Was geschreven,
Jorrit
  vrijdag 18 augustus 2006 @ 18:49:37 #83
78707 TheSilentEnigma
Heldin, bazin, godin.
pi_40943595
quote:
Op vrijdag 18 augustus 2006 18:40 schreef Aitan het volgende:
oww ik dacht dat we het over BAKKEN hadden.
Mijn fout..
Jawel, maar mijn tip voor Agrafes' probleem is dus het pocheren van een ei. Superlekker en geen zwarte randjes!
pi_41054098
In hoeverre klopt het nou dat eieren goed zijn voor de potentie?
pi_41054160
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 10:03 schreef thabit het volgende:
In hoeverre klopt het nou dat eieren goed zijn voor de potentie?
In eieren zit verzadigd vet, dat bevorderend is (indirect) voor een verhoging van het testosteron. Maar dat geldt net zo goed voor bijvoorbeeld melk.
pi_41054730
quote:
Op donderdag 17 augustus 2006 23:21 schreef Agrafes het volgende:
Hoe krijg je het perfecte ei waarbij de dooier nog heel is, beetje smeuig etc? Altijd als ik het ei lang op een laag vuurtje laat worden de randjes zo droog enzo

De perfecte omelet kan ik nu wel, maar een gewoon ei perfect krijgen blijft moeilijk, onze chinees krijgt em altijd zo lekker
Deksel over je pannetje leggen
  dinsdag 22 augustus 2006 @ 18:30:16 #87
139476 Make-Yourself
...relative altruism...
pi_41068328
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 10:03 schreef thabit het volgende:
In hoeverre klopt het nou dat eieren goed zijn voor de potentie?
...en werkt 't?
Causaliteit....dat is 't.
pi_41068862
quote:
Op donderdag 17 augustus 2006 17:20 schreef Aitan het volgende:
Ik werk in een eier inpak etc. fabriek dus wist ut al
1 = vrije uitloop
2= scharrel
3 weet ik niet en boeit me ook niet
4 is er niet eens toch?
werk je in Barneveld?
pi_41069801
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 18:51 schreef Evertjan het volgende:

[..]

werk je in Barneveld?
Nee, jij?
Was geschreven,
Jorrit
pi_41073398
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 18:30 schreef Make-Yourself het volgende:

[..]

...en werkt 't?
Als je een paar eieren en een redelijke hoeveelheid melk dagelijks naar binnen werkt zal je cholesterol en dus testosteron zeker stijgen. Is niets mis mee overigens (voor het geval dat er anti-cholesterol-posts komen).
pi_41077189
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 19:24 schreef Aitan het volgende:

[..]

Nee, jij?
ik dacht altijd dat alle eieren uit barneveld kwamen lol
pi_41078009
quote:
Op donderdag 17 augustus 2006 14:44 schreef LedZep het volgende:
"London, June 22 – A new study has confirmed that consumption of one egg daily protects from heart disease, cancer <knop>
http://internationalreporter.com/news/read.php?id=1750
Ik vind eieren eng...

Dan maar minder lang leven...
pi_41084850
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 23:14 schreef the_disheaver het volgende:

[..]

Ik vind eieren eng...

Dan maar minder lang leven...
Dan eet je ze toch rauw
  woensdag 23 augustus 2006 @ 09:13:17 #94
139476 Make-Yourself
...relative altruism...
pi_41085278
quote:
Op dinsdag 22 augustus 2006 21:00 schreef LedZep het volgende:

[..]

Als je een paar eieren en een redelijke hoeveelheid melk dagelijks naar binnen werkt zal je cholesterol en dus testosteron zeker stijgen. Is niets mis mee overigens (voor het geval dat er anti-cholesterol-posts komen).
.. 't was meer een persoonlijke vraag naar de gequote toe... ...en of ie dat dan nodig had?!
Causaliteit....dat is 't.
pi_70127533
Ik heb me rotgezocht, maar kan nergens iets vinden waar je de eirecode kan invullen en zo de betreffende stal kan lokaliseren.
dus als iemand dit weet, gaarne
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
pi_70139925
quote:
Op donderdag 18 juni 2009 12:46 schreef longinus het volgende:
Ik heb me rotgezocht, maar kan nergens iets vinden waar je de eirecode kan invullen en zo de betreffende stal kan lokaliseren.
dus als iemand dit weet, gaarne
Nou kijk:
quote:
Meer informatie over eieren en de eiercode is onder andere op de volgende websites te vinden:
www.ei-info.nl
www.eicode.nl
www.kipenei.nl
www.blijmeteenei.nl
Het ei volgens Wikipedi
There is no love sincerer than the love of food.
pi_70142702
quote:
Ieder pluimveebedrijf in Europa heeft zijn eigen code. Nederlandse legkippenbedrijven hebben een code die bestaat uit 5 cijfers. Eventueel kunnen hier nog 1 of 2 cijfers aan zijn toegevoegd, om precies aan te geven om welke stal het gaat. Controlerende instanties kunnen er zonodig snel en effectief gebruik van maken. Dat geeft een veilig gevoel!
De code is dus niet bedoelt voor consumenten.
Op zondag 8 maart 2009 21:38 schreef Danny het volgende:
fuck de policy. posten die hap!
pi_70145677
@ TS: en als er nu geen nummer op staat, komen er dan eendekuikens uit?
Op donderdag 21 juli 2011 23:08 schreef Loveless85 het volgende:
Dan heb je safe = condoom
Double dutch = condoom en pil
quadruple Cat = pil, MAP, condoom, castratie, prikpil, spiraaltje, zaaddodende pasta en voor het jodelen de bergen uit
pi_70146863
Ik snap niet waarom ze de houdbaarheidsdatum niet op die eieren stempelen, dat zou het leven een stuk makkelijker maken.
Spoilers!
pi_70146979
quote:
Op donderdag 18 juni 2009 19:37 schreef Jegorex het volgende:

[..]

De code is dus niet bedoelt voor consumenten.
en dat is best jammer, zou immers best goed zijn als er openheid was.
Dit bericht is goedgekeurd door de NSA en de NVD en andere opsporingsdiensten.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')