FOK!forum / Klaagbaak / Knorr Aromat Verslaving
KlootMajoordinsdag 8 augustus 2006 @ 15:58
Ik begin die shit nu ook al op mijn boteram met pindakaas te flikkeren

Eerst nog gewoon op de aardappelen, de frietjes, de groente...

Nu smaakt dus alles naar aardappelen, of naar groente

Als ik het over iets heel smerigs zou strooien,zou ik het nog lekker vinden

Ik verbruik zeker 1 potje per 2 weken, Hoe slecht is Aromat wel niet voor de gezondheid bij hoge dosering?
Corksterrdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:02
Je bent binnen 4 maanden dood in dit tempo volgens Dr. Phil.
du_kedinsdag 8 augustus 2006 @ 16:03
Aromat . ook lekker over de frikandel .
Dr_Flashdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:03
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:02 schreef Corksterr het volgende:
Je bent binnen 4 maanden dood in dit tempo volgens Dr. Phil.
ROYAAL binnen 4 maanden, ook
KlootMajoordinsdag 8 augustus 2006 @ 16:05
Probleem is dus dat ik het echt overal bij gebruik
Ik heb het zelfs bij me als ik uit eten ga, naar de snackbar ga, naar de chinees ga, naar kennissen ga, naar het werk ga,..

Ik eet het overal bij

Ik lust het alleen niet bij mijn brinta ontbijt
du_kedinsdag 8 augustus 2006 @ 16:07
Oh als je het rustig opbouwt gaat het door de Brinta vast ook prima smaken.


Opzich is het denk ik niet heel schadelijk maar het bevat erg veel zout en veel zout eten is niet echt goed voor je.
Snoesje_Rulesdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:08
Wat is dat, ik heb hier nog nooit van gehoord?
David Lettermandinsdag 8 augustus 2006 @ 16:09
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:07 schreef du_ke het volgende:
Oh als je het rustig opbouwt gaat het door de Brinta vast ook prima smaken.


Opzich is het denk ik niet heel schadelijk maar het bevat erg veel zout en veel zout eten is niet echt goed voor je.
ach...je moet toch ergens aan dood gaan...?
Echo99dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:09
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:03 schreef du_ke het volgende:
Aromat . ook lekker over de frikandel .
Psycho
just medinsdag 8 augustus 2006 @ 16:09
Over komkommers
Pranfeuridinsdag 8 augustus 2006 @ 16:10
Aromat neem ik wel eens bij ei en bij soep.
keilekker!
Dr_Flashdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:10
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:09 schreef just me het volgende:
Over komkommers
Gaat dan niet irriteren dan?
just medinsdag 8 augustus 2006 @ 16:11
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:10 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Gaat dan niet irriteren dan?
niet over bijdehandjes strooien hè
Echo99dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:12
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:10 schreef Dr_Flash het volgende:

[..]

Gaat dan niet irriteren dan?
Ik moest nadenken
snellejelledinsdag 8 augustus 2006 @ 16:13
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:08 schreef Snoesje_Rules het volgende:
Wat is dat, ik heb hier nog nooit van gehoord?
ik ook niet
Dr_Flashdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:13
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:11 schreef just me het volgende:

[..]

niet over bijdehandjes strooien hè
ah okee, oefening baart kunst begrijp ik
sungaMsunitraMdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:14
Natriumglutamaat
Scandalousdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:19
aromat ik flikker het ook overal overheen, oooooh.
KlootMajoordinsdag 8 augustus 2006 @ 16:21
Het is HEERLIJK, maarverpest wel alles wat een smaakje heeft, alles proeft hetzelfde
sh4dowdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:24
Heerlijk spul, ik gebruik het ook echt te vaak. Er zit veel zout in.. da's niet echt goed voor je .
Deetchdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:27
Zo krijg je wel heel erg veel zout en smaakversterker binnen. Het lijkt mij niet gezond. Tevens lijkt het eten me zo wel erg saai worden als alles naar aromat smaakt.
El_Rolandodinsdag 8 augustus 2006 @ 16:28
Over een gebakken eitje.
TheYoung1dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:52
je bedoelt die gele poeder??? ik pleur dat goedje ookoveral overheen, gewoon heerlijk, vooral op een ei met gesmolten kaas
en de gewone maggi dan?vroeger dacht ik altijd dat dat was om de soep mee afte koelen , nu verbruik ik een flesje per week!!
en voor dadelijk, alvast sjmakuluksj
Echo99dinsdag 8 augustus 2006 @ 16:53
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:52 schreef TheYoung1 het volgende:
en de gewone maggi dan?vroeger dacht ik altijd dat dat was om de soep mee afte koelen ,
Scandalousdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:54
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:52 schreef TheYoung1 het volgende:

en de gewone maggi dan?vroeger dacht ik altijd dat dat was om de soep mee afte koelen
wat lief
TheSorrowdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:55
Over de komkommer! Of in je soep
TheThirdMarkdinsdag 8 augustus 2006 @ 16:56
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 16:21 schreef KlootMajoor het volgende:
Het is HEERLIJK, maarverpest wel alles wat een smaakje heeft, alles proeft hetzelfde
PeZudinsdag 8 augustus 2006 @ 16:57
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 15:58 schreef KlootMajoor het volgende:
Ik begin die shit nu ook al op mijn boteram met pindakaas te flikkeren

Eerst nog gewoon op de aardappelen, de frietjes, de groente...

Nu smaakt dus alles naar aardappelen, of naar groente

Als ik het over iets heel smerigs zou strooien,zou ik het nog lekker vinden

Ik verbruik zeker 1 potje per 2 weken, Hoe slecht is Aromat wel niet voor de gezondheid bij hoge dosering?
welcome to the club

ik gebruik het eigelijk nooit alleen maar op een broodje PK
Moragh_DaughterofSunedinsdag 8 augustus 2006 @ 17:16
Daar gaat je bloeddruk Omhoog, wel te verstaan!
NumbDreamerwoensdag 9 augustus 2006 @ 19:06
Aromat Heerlijk op de patat
P8woensdag 9 augustus 2006 @ 19:07
gruwelijk lekker spul. Ik eet het meestal op komkommer
ThaKillerwoensdag 9 augustus 2006 @ 20:10
quote:
Op dinsdag 8 augustus 2006 17:16 schreef Moragh_DaughterofSune het volgende:
Daar gaat je bloeddruk Omhoog, wel te verstaan!
na verloop vantijd gaat t dan wel weer heel snel naar beneden hoor
Muckwoensdag 9 augustus 2006 @ 20:14
mijn ex flikkerde dat ook overal op
gat-ver-damme! wat is dat spul smerig
op zijn kaas, op alles wat hij kookte, op alles wat ik kookte ( ) bah!