FOK!forum / Onzin voor je leven! / Sebaggertje O+
NanKingdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:08
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:02 schreef Sebasser het volgende:

[..]

Hoelaat meld je je morgen met een naamtopic over/voor mij dan ?
Namens Printscreen .

Have fun, Joost .
#ANONIEMdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:09
Odysseuzzzdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:09
kusje?
Sebasserdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:09
Ja, tyfus

Morgen toch, en tijd enzo

Kusje aan de mod die hem sluit
Sebasserdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:09
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:09 schreef Odysseuzzz het volgende:
kusje?
Altijd, he NK ?
DeeCruisedinsdag 1 augustus 2006 @ 04:10
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:09 schreef Sebasser het volgende:
Ja, tyfus

Morgen toch, en tijd enzo

Kusje aan de mod die hem sluit


Mooie droge reactie
#ANONIEMdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:10
neejoh geen enkele mod heeft toch iets van jou gesloten ;-)
PrintScreendinsdag 1 augustus 2006 @ 04:10
Ben je nu blij?
NanKingdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:10
Nu moet je wel even het sommige snoepjes verhaal posten hier.
DeeCruisedinsdag 1 augustus 2006 @ 04:11
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:10 schreef SeaOfLove het volgende:
neejoh geen enkele mod heeft toch iets van jou gesloten ;-)
Sebasserdinsdag 1 augustus 2006 @ 04:13
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:10 schreef SeaOfLove het volgende:
neejoh geen enkele mod heeft toch iets van jou gesloten ;-)
Dacht je dat, 50 % van mijn topics zijn dicht dacht ik.

En ik heb niet zo veel topic's, dus zo raar is dat opzich niet.


Edit:
quote:
Op dinsdag 1 augustus 2006 04:10 schreef NanKing het volgende:
Nu moet je wel even het sommige snoepjes verhaal posten hier.
Sommige soorten snoep bestaan uit gelatine (gemalen runder/varkensbotten), karmijn (gemalen schildluizen), of schellak (gemalen boomluizen). In rood/rozegekleurd snoep als spekkies zit karmijn, schellak zit op glimmende snoepjes als M&M's en gelatine zit bv in winegums.
jogydinsdag 1 augustus 2006 @ 07:21
Doe maar niet, laat de gesprekken maar lekker centraal in de slowchat blijven.