Tilburg, Bredaquote:Op maandag 31 juli 2006 12:07 schreef Ozziecar het volgende:
Sorry. Regio Brabant, omgeving Waalwijk / Oosterhout / Werkendam (evt. Gorinchem).
Maar wel een moskeequote:
En café de Meester (voorheen het vervolg)quote:
Ewwwwww!!! Wie heeft jullie verteld dat je vlees moet invriezen voor carpaccio? Vries hem/haar dan meteen ff in graag!quote:Op maandag 31 juli 2006 12:03 schreef Erosjuhhh het volgende:
gewoon t vlees invriezen en snijden maar en evt. kruiden.
Ik bedoel aanvriezen; niet invriezen; de structuur van ossehaas is zodanig dat je het niet aangevroren, niet zo dun kunt snijden.quote:Op maandag 31 juli 2006 13:13 schreef Croga het volgende:
[..]
Ewwwwww!!! Wie heeft jullie verteld dat je vlees moet invriezen voor carpaccio? Vries hem/haar dan meteen ff in graag!
Als je vlees bevroren snijdt verniel je de hele cel structuur. Dat betekend dat alle smaak uit de carpaccio verdwijnt en je gewoon een lapje bleh over houdt. Carpaccio snijd je van vers vlees en dan ook alleen van vers vlees!
ga jij t ff lekker snijden als t niet bevroren is (zoals doeka zegt; aangevroren)quote:Op maandag 31 juli 2006 13:13 schreef Croga het volgende:
[..]
Ewwwwww!!! Wie heeft jullie verteld dat je vlees moet invriezen voor carpaccio? Vries hem/haar dan meteen ff in graag!
Als je vlees bevroren snijdt verniel je de hele cel structuur. Dat betekend dat alle smaak uit de carpaccio verdwijnt en je gewoon een lapje bleh over houdt. Carpaccio snijd je van vers vlees en dan ook alleen van vers vlees!
maar wel aangevroren, anders krijg je er nooit mooie dunne plakjes van gesnedenquote:Op maandag 31 juli 2006 13:13 schreef Croga het volgende:
[..]
Ewwwwww!!! Wie heeft jullie verteld dat je vlees moet invriezen voor carpaccio? Vries hem/haar dan meteen ff in graag!
Als je vlees bevroren snijdt verniel je de hele cel structuur. Dat betekend dat alle smaak uit de carpaccio verdwijnt en je gewoon een lapje bleh over houdt. Carpaccio snijd je van vers vlees en dan ook alleen van vers vlees!
* Martijn_77 meldt zichquote:Op maandag 31 juli 2006 17:37 schreef Chielus het volgende:
Wacht maar even op Martijn77, die komt ook uit waalwijk en zal daar ook wel een goede slager kennen...
Van Roessel is idd een eerg goede alleen die is met de bouwvak dichtquote:Op maandag 31 juli 2006 18:36 schreef Pearly het volgende:
Ik kom oorspronkelijk ook uit W'wijk. En zeg dus : Luister naar |Ozziecar... VAN ROESSEL zeg ik U
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |