abonnement Unibet Coolblue
  Voormalig Sport Koningin zondag 30 juli 2006 @ 21:02:01 #1
35237 Nuongirl
pi_40332801

Het complete regelement vind je hier.
Wat is FOK! WaterWars 2006 ?

In de basis is FOK! WaterWars 2006 een groot en nationaal opgezet watergevecht. Om het extra spannend te maken zijn er wat extra elementen toegevoegd waardoor je het gevoel krijgt dat je een echte hitman bent. Het doel is om het aan jou opgegeven target te killen. Een kill wordt gemaakt door iemand nat te maken met een waterpistool, waterballon of een ander object waarmee je iemand gericht kan nat maken. Na elke succesvolle kill krijg je een nieuw target aangewezen en begint de jacht weer opnieuw. Je target zal in het begin zoveel mogelijk in de buurt van je woonadres worden gezocht maar naar mate je verder komt in het spel zal je, je bekende omgeving moeten verlaten en het land moeten doorkruizen om de kill te kunnen maken.


== FOK!WaterWars regels ==


Deelnemers
De deelnemers van FOK! WaterWars 2006 (FWW’06) voeren in hun eentje opdrachten uit.
Deelnemers hoeven zich niet per se te registreren op FOK! Wel is er op FOK!forum een speciaal subforum ingericht voor FOK! Waterwars. Hiervoor is een wel FOK! account nodig. Een FOK! account kun je alleen aanmaken met een e-mail adres van je provider.
Deelnemers moeten zich aanmelden met hun echte naam. Ook moeten deelnemers van FWW’06 hun woon adres, werk adres en werktijden bekend maken aan en moet er een foto van de deelnemer gestuurd worden naar de organisator.
De deelnemers gaan er mee akkoord dat de data die door hun verstrekt is aan de organisator mag worden door gegeven aan hun Hitman (HM).
Van de organisator en deelnemers wordt verwacht dat alle persoons gerelateerde data die zij verstrekt krijgen geheim wordt gehouden en niet wordt gedeeld met derden.
FOK!crew mag wèl meedoen aan FWW'06, maar kan geen aanspraak maken op de prijzen.
Deelnemers die maximaal 10 kilometer over de grens wonen, maar werken/studeren in Nederland kunnen toch meedoen. Vermeld dan bij het aanmelden enkel het adres van je school/werk en bij welke Nederlandse plaats je het dichtsbij woont.

Data
Deelnemers dienen zich via FOK! in te schrijven. Inschrijven is mogelijk tot zondag 6 augustus 0:01u.
Vanaf dinsdag 08-08-2006 8.00u worden de deelnemers voorzien van opdrachten. Ivm de verwachte drukte kan het gebeuren dat niet iedereen op het zelfde moment zijn target aangeleverd krijgt. De organisator zal alles in het werk stellen om iedereen zo snel mogelijk te voorzien van een opdracht.
De competitie sluit op 01-09-2006 om 23:59.
Indien er voor het sluiten van de competitie nog maar 1 deelnemer levend is wordt de competitie gesloten.


Opdrachten
De deelnemers krijgen van de organisator een Target (TG). Dit target dient te worden aangevallen en te worden uitgeschakeld.
Een TG mag zich verdedigen om te ontsnappen aan een aanval van een HM.: Wanneer een TG zijn HM raakt (killed), het TG een uur lang niet gekilled kan worden door zijn HM. Wanneer beiden tegelijk elkaar raken, dan is het TG af, zijn HM mag namelijk nadat hij geraakt is welliswaar een uur niet killen, maar de kil die hij/zij al gemaakt heeft telt wèl gewoon mee.
Een HM mag alleen het aan hem toebedeelde TG aanvallen.
Het is deelnemers van FWW’06 niet toegestaan mensen aan te vallen die geen deelnemer zijn van FWW’06.


Wapens
Alleen wapens die gebruikmaken van water als ammunitie mogen worden gebruikt tijdens FWW’06.
Alleen objecten die volgens de Nederlandse wet in het openbaar gebruikt mogen worden komen in aanmerking als wapen voor FWW’06.
Voorbeelden van wapens die zijn toegestaan bij FWW’06 zijn:
* Waterpistolen (welke niet lijken op echte vuurwapens)
* Waterballonnen
* Natte washandjes
Bij twijfel of een wapen wel of niet is toegestaan binnen FWW’06 dient de deelnemer contact op te nemen met de organisator.
Een wapen dat gebruikt wordt bij FWW’06 moet een gedoseerde hoeveelheid water kunnen voortbrengen. De hoeveelheid water die wordt gebruikt om een kill te maken mag er niet voor zorgen dat bijvoorbeeld mobiele telefoons -of andere objecten die gedragen worden door de onder schot genomen persoon- worden beschadigd. Ook moet het voor de persoon mogelijk zijn om na een kleine opfris pauze zijn dagelijkse werkzaamheden weer voort te kunnen zetten. Natuurlijk is het niet de bedoeling dat je niet deelnemende personen of objecten beschadigt.


Killen
Een kill dient gemaakt te worden door de TG of de HM nat te maken.
Wanneer de deelnemer een gerichte hoeveelheid water op zich krijgt wordt dit gezien als een kill.
Een kill wordt niet geaccepteerd wanneer er onbedoeld een kleine hoeveelheid water op een deelnemer van FWW’06 komt.
De eerste kill dient gemaakt te worden binnen 11 dagen na ontvangst van de eerste opdracht.
Wanneer de eerste kill niet binnen 11 dagen is gemaakt krijgt de Deelnemer de status "Zelfmoord" en is hij of zij uitgeschakeld voor FWW'06.
Na de eerste kill dient elke opdracht binnen 8 dagen te worden volbracht.
Wanneer een deelnemer er niet in slaagt om binnen 8 dagen een kill te maken krijgen zij na 8 dagen een nieuwe opdracht.
Wanneer een deelnemer 2 keer een opdracht niet heeft kunnen voltooien krijgen zij de status "Zelfmoord" en zijn zij uitgeschakeld voor FWW'06.
Alleen een deelnemer van FWW’06 kan een kill maken bij een deelnemer van FWW’06.
Wanneer er twijfel is over een kill, dienen beide partijen de situatie te schetsen bij de organisator. Deze maakt een besluit of de kill wordt toegekend of niet, dit besluit is bindend.
Als een HM een TG uitschakelt, dan geeft de TG zijn wachtwoord aan de HM. In dit geval kan er nooit onduidelijkheid zijn of de kill echt is gemaakt, TG heeft immers zijn wachtwoord gegeven aan de HM waaruit duidelijk blijkt dat deze inderdaad gekilled is door de HM..
Na een kill dient binnen 24 uur de organisator op te hoogte worden gesteld van de kill. Wanneer deze kill is gecontroleerd wordt een nieuwe TG toegekend aan de HM. Het TG is af.


Aansprakelijkheid
Deelnemers van FWW’06 zijn zelf verantwoordelijk voor de acties die zij uitvoeren voor FWW’06.
De organisator van FWW’06 is op geen enkele wijzen aansprakelijk te stellen voor de acties uitgevoerd door deelnemers van FWW’06.
Alle deelnemers van FWW’06 dienen zich in de eerste plaats te handelen en zich te gedragen naar de regels zoals deze zijn opgesteld in de Nederlandse wet.
FOK! kan op geen enkele wijzen verantwoordelijk worden gehouden voor de gedragingen van deelnemers of organisatoren van de FWW'06
Bij deelname aan FOK! WaterWars gaan de deelnemers akkoord met het reglement.
Bij onduidelijkheid, of in gevallen waarin het reglement geen uitsluitsel geeft, bepaald de organisatie, die beslissing is bindend.

Zie voor het gehele reglement de FOK!Wiki.

Moderator van dit subforum en tevens beheerder van http://waterwars.fok.nl/ is petre86. Voor vragen/opmerkingen en suggeties kan je mailen naar petre86@fok.nl of naar het algemene mailadres waterwars@fok.nl

Voor pers en media is een speciale perspagina beschikbaar.

[ Bericht 13% gewijzigd door Nuongirl op 25-08-2006 09:51:04 ]
Geluk is niet afhankelijk van dingen buiten ons,
maar van de manier waarop wij die zien. (Tolstoj)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')