1-of-6Billion | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:51 |
'k Kreeg van een collega een dik pak marsepein. ![]() Puik spul, maar nogal kneedbaar. Het neigt een beetje naar spijs. ![]() Maar goed, om het nou zo op te snoepen, da's jammer. Iemand goeie tips? ![]() | |
123hopsaflops | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:52 |
uh, kan ik de helft overkopen? | |
123hopsaflops | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:52 |
amy dicke heeft wel eens beelden gemaakt van Marsepein ![]() | |
Repeat | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:53 |
quote:wtf gek is daar mis mee, daar is het toch voor ![]() | |
M.e.g.a.t.r.o.n. | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:57 |
quote:Of anders ik ! | |
rival | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:00 |
geef het aan mij! | |
PsyCha | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:01 |
chipolata maken ![]() | |
M.e.g.a.t.r.o.n. | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:06 |
Mijn broertje heeft ooit eens als sinterklaassuprise een levensgroot standbeeld van zichzelf gemaakt van druivensuiker gekregen [ Bericht 70% gewijzigd door Martijn_77 op 22-07-2006 16:24:29 (Opgeschoond net als de rest van het topic) ] | |
GreatWhiteSilence | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:07 |
Weggooien. Marsepijn is slecht voor de tanden en voor de lijn... ![]() | |
Tomek | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:12 |
doe er sateprikkers in misschien lijkt het dan op een egel | |
Tourniquet | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:13 |
quote:Marsepein, geen Marasquin ![]() | |
LostFormat | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:16 |
Wegflikkeren. Smerig uberzoete spul. | |
Isegrim | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:16 |
Ik zou 't wel weten. ![]() Buikpijn dus. ![]() | |
Martijn_77 | zaterdag 22 juli 2006 @ 16:25 |
Topic opgeschoond. TS ben wel benieuwd hoe die collega aan die marsepein gekomen is zo midden in de zomer | |
1-of-6Billion | zaterdag 22 juli 2006 @ 16:44 |
quote:Connecties bij Zeelandia ![]() | |
1-of-6Billion | zaterdag 22 juli 2006 @ 16:46 |
Wel typisch dat we hier toch ook niet verder komen dan "Verkopen" of "Toch opeten" Jammer ![]() Zijn er geen leuke gerechten/recepten waar marsepein in gebruikt wordt? ![]() | |
Evil-Cherry | zaterdag 22 juli 2006 @ 16:55 |
quote:Haha, geweldig! En er is niets lekkerders dan warme marsepein, vers van de pers ![]() Ja wat moet je ermee? Een cake bekleden, toetjes bouwen, opvreten die zooi? | |
Martijn_77 | zaterdag 22 juli 2006 @ 16:58 |
quote:Dat is het beter werk ![]() quote:Dan zou je even in de oudere topics van rond sinterklaas moeten kijken | |
piepster | zaterdag 22 juli 2006 @ 17:03 |
Laatst zag ik een site waarop omslachtig werd uitgelegd hoe je mooie taarten kan maken. Daarvoor werden de taarten meestal bekleed met marsepein. Je zou een dinosausrus kunnen maken, of een roosjestaart. Bij de groothandel en kookwinkels kan je levensmiddelenkleurstof kopen, dan wordt het ook lekker fleurig. De url weet ik natuurlijk niet meer. | |
1-of-6Billion | zaterdag 22 juli 2006 @ 17:04 |
quote:Of in de nieuwere topics van rond sinterklaas. ![]() De pepernoten/chocoladeletters liggen immers over 4 weken weer in de winkel ![]() | |
DancingPhoebe | zaterdag 22 juli 2006 @ 17:11 |
Invriezen? Ik weet niet of dat mogelijk is, maar dan kun je op je gemak bedenken wat je er mee gaat doen ipv dat je het tegen heug en meug toch allemaal gaat zitten opsnoepen... | |
TheThirdMark | zaterdag 22 juli 2006 @ 17:16 |
quote: ![]() | |
Maneki.Neko | zondag 23 juli 2006 @ 00:53 |
quote:http://deleukstetaarten.citywebz.com/index.php of zoiets ![]() | |
zhe-devilll | zondag 23 juli 2006 @ 00:54 |
quote:nodig mij uit ![]() | |
piepster | zondag 23 juli 2006 @ 12:03 |
quote:Ja, die was het. Met die barbie taart! | |
timpie82 | zondag 23 juli 2006 @ 12:20 |
Cassata maken! Je hebt 2 soorten Cassata in de Italiaanse keuken: de ijstaart met geconfijt fruit en de taart met (groene) marsepein bekleed. Nog niet gegeten, maar kijk er eigenlijk wel naar uit zodra ik in Italië ben. | |
Muck | zondag 23 juli 2006 @ 23:10 |
quote:my god wat een leuke site ![]() |