popolon | zaterdag 22 juli 2006 @ 09:23 |
Wie, ja waarom en waar?![]() Die dingen zijn echt goddelijk, hoe heter hoe beter. ![]() | |
Stansfield | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:22 |
Maar zeker weer niet in nederland verkrijgbaar. | |
LostFormat | zaterdag 22 juli 2006 @ 13:25 |
quote:Ik heb hier inderdaad nog nooit buffels zien vliegen. | |
hippo-clippo | zaterdag 22 juli 2006 @ 14:42 |
buffalo wings van Hooters ![]() ![]() | |
Ashram | zaterdag 22 juli 2006 @ 15:15 |
Gehad toen ik in de US zat.... Roodgekleurde vingers die maar niet schoon te schribben zijn. Maar wel lekker! | |
popolon | donderdag 30 november 2006 @ 22:31 |
Zijn ze al in Nederland te koop? Nou goed, vanavond weer, m'n favoriete snack.. Even wat nieuwe sauzen proberen. ![]() | |
Tinkepink | vrijdag 1 december 2006 @ 10:07 |
Oh, die maak ik altijd zelf. Kippenvleugeltjes marineren in de tabasco (paar uurtjes). Dan door de bloem halen. Nog een beetje tabasco, nog een keer bloem en dan maar frituren. Erg lekker met een zelfgemaakte blauwe kaas saus. | |
popolon | zaterdag 28 april 2007 @ 00:09 |
We gaan er vanavond weer een paar duizend calorieėn doorheen jagen. Best. Food. Ever. De keuzes van de sauzen: Smilin’ Sweet BBQ™ - Traditional BBQ sauce: Satisfyingly sweet. Teriyaki™- Terrifically tasty teriyaki sauce. Mild™ - Classic wing sauce: High flavor, low heat. Parmesan Garlic™ - Roasted garlic and Parmesan sauce with Italian herbs. Sizzlin’ Medium™ - Classic wing sauce: Comfortably hot. Honey BBQ™ - A sweet, sassy sauce: Savor the flavor. Spicy Garlic™ - A tasty, spicy, garlicky good sauce. ![]() Asian Zing™ - Sweet meets heat: A chili pepper, soy and ginger sauce. Caribbean Jerk™ - Red peppers you love, island spices you crave: An exotic, delicious sauce. ![]() Screamin’ Hot BBQ™ - Rich BBQ sauce with a touch of heat. Hot™ - Classic wing sauce: Delicious flavor, exhilarating heat. Mango Habanero™ - Feel the burn, savor the sweet: Two sensations, one sauce. ![]() Wild™ - Classic wing sauce: Big flavor, blisterin’ heat. ![]() Blazin’® - Keep away from eyes, pets, children: The hottest sauce we got. | |
popolon | zaterdag 28 april 2007 @ 00:30 |
quote:Als ik ze zelf maak gooi ze meestal in de oven ipv te frituren met een klein beetje van onderstaande saus erover. Daarna opdienen met mijn speciale dipsaus: Franks hot sauce (zoiets zal ook wel in NL te krijgen zijn) Geplette rode pepers. Gemalen jalapeno's. Beetje ranch om de pijn te verzachten. Gemalen ui. Gemalen knoflook. Ja ik hou van heet, heel erg heet zelfs. ![]() | |
sanni | dinsdag 1 mei 2007 @ 03:48 |
quote:Helemaal met je eens. Gisteravond laat nog zitten smikkelen van die zooi ![]() met een biertje etc. erbij. | |
popolon | dinsdag 1 mei 2007 @ 05:16 |
Ik vind de gepaneerde vaak toch wat minder, niet teveel van die meuk er op want dat kan het wat erg klef maken als ze niet goed zijn klaargemaakt.. Liefst goed in gillend hete saus en gaan. En boneless chicken is uit den boze natuurlijk. ![]() | |
Wooldoor | dinsdag 1 mei 2007 @ 17:48 |
Dingen zien er erg lekker uit alleen vind ik gefrituurd ook altijd een stuk lekkerder dan uit de oven, vaak omdat het velletje lekker krokant is en het meeste vet ook weg is ![]() | |
popolon | woensdag 2 mei 2007 @ 21:25 |
Uit de frituur is zeker niet verkeerd maar wat een caloriebommen heb je dan. ![]() | |
Lestat | donderdag 3 mei 2007 @ 17:38 |
Buffels hebben toch heel geen vleugels? | |
popolon | donderdag 3 mei 2007 @ 18:34 |
Deze wel.![]() ![]() | |
K-mail | donderdag 3 mei 2007 @ 19:09 |
in mn Rudolph van Veen kookboek staan 2 varianten op wings die hij in Amerika heeft gegeten. Beide eerst de wings gebakken in de oven, daarna gepaneerd, en dan gefrituurd... Ze lijken me best lekker, en heet ![]() De ene; Kipvleugeltjes Voodoo style: 1200g vleugels 4el kruiden (bbq of kip, met zout) 200g bloem 3dl karnemelk 1 kleine ui 1 teentje knoflook 2 rode chilipepers 2 el tomatenpuree 1el basterdzuiker 1,5dl kippenbouillon 1tl maizena tabasco naar smaak Kipvleugeltjes doormidden snijden op gewricht. En licht bestrooien met kruiden. Leg ze op ene bakplaat en bak ze ong 30min op 180gr (160gr HL) Laat ze daarna afkoelen Meng de rest van de kruiden door de bloem. wentel de del vleugeltje door de bloem, vervolgend door de karnemelk, en nogmaals door de bloem. Frituur ze in olie van 180gr tot ze goudbruin en knapperig zijn. Fruit de ui knoflook en chilipepers in wat olie. Voeg de tomatenpuree toe, en bak even mee. Roer de suiker en bouillon erdoor, en bind de saus met (wsat aangelengde) maizena. Breng op smaak met tabasco. Schud de kippenvleugeltjes door de saus zodat ze glanzend worden en engzins kleverig. Serveer met witte/wilde trijst en geroosterde pompoen. Lijkt jullie deze wat? | |
Pikkebaas | donderdag 3 mei 2007 @ 21:13 |
Wat je ook kan doen: Inwrijven met: 2 Zout 2 Suiker 2 Paprikapoeder 1 Knoflookpoede 1 Uipoeder 2 Cayennepeper 1 Mosterdpoeder Goed inwrijven dit mengsel, nachtje laten staan. Dan op de BBQ of in de oven, en voor ze klaar zijn afstrijken met een mengsel van Ahornstroop en gesmolten zoute boter. Niet te hard strijken dan wrijf je de kruiden eraf. Inspuiten is beter. BBQ niet te heet dan verbrand de suiker als je 't niet nat houd. Krijg je heerlijke pittige zoete vleugeltjes van !! |