nooit gedaan, geweldig idee!quote:Op dinsdag 18 juli 2006 10:13 schreef Coolfool het volgende:
[..]
Lekker nog wat wittewijnazijn er door!
quote:Op woensdag 19 juli 2006 10:54 schreef Barb het volgende:
Wraps
Peper
Creme fraiche
Gerookte zalm
Sla
Wrap ff in de magnetron opwarmen
Wrap insmeren met creme fraiche
Peper erop
Wrap beleggen met plakken gerookte zalm
Wrap bedekken met sla
Wrap oprollen
Wrap opeten
Is ook heerlijk.quote:Op woensdag 19 juli 2006 10:56 schreef Puckzzz het volgende:
![]()
![]()
zal ook lekker zijn met andere soorten gerookte vis? ik denk aan paling ofzo?
sla door een pastasalade, daar zou ik nou nooit aan gedacht hebben.quote:Op woensdag 19 juli 2006 11:00 schreef Gripper het volgende:
Een lekkere pasta salade voor 2:
twee handjes pasta (300 gram ofzo) , maakt niet uit welke, zolang het maar geen gevulde pasta is
Zakje rucola
3 tomaten
pakje mozarella
2 blikjes tonijn
zwarte olijven
pijnboompitjes
en je favoriete dressing.
Terwijl de pasta kookt even snel de mozarella marineren met peper en zout en lekkere olijfolie.
Intussen de tomaat in partjes snijden, en met wat olijfjes, de tonijn en de rucola in een slakom. Beetje extra vergine olijfolie overheen. De pasta laten uitlekken, afspoelen met koud water, en bij de sla mikken. Goed doorhusselen met je handen, jamie Oliver style.
Als laatste de pijnboompitjes (die je even kort hebt gebakken of gegrilld) eroverheen, en een dressing. Gewone slasaus is lekker, ik heb nu hele lekkere tomaat-dragon gevonden.
Lekker licht voor een zomeravond, en gezond.
Ik ga dit recept vanavond maken denk ikquote:Op dinsdag 18 juli 2006 09:55 schreef Remco_h het volgende:
Vietnamese noedels met rosbief
Per persoon :
150 g peultjes
2 bosuitjes
100 g mie
150 g rosbief à la minute
2 eetlepels chilisaus
30 g cashewnoten
In pan water aan de kook brengen. Intussen peultjes schoonmaken. Bosuitjes schoonmaken en in ringen snijden. Mie en peultjes in kokend water in ca. 5 minuten beetgaar koken. Intussen in koekenpan olie verhitten en rosbief op hoog vuur ca. 2 minuten bakken, halverwege keren. Mie en peultjes afgieten en met chilisaus en bosuitjes in grote kom door elkaar scheppen. Plakjes rosbief op mie leggen. Garneren met cashewnoten.
Ik heb net die wrap met zalm en creme fraiche geprobeerd als lunch en ik geef het een tien,quote:Op woensdag 19 juli 2006 11:19 schreef Hagelkaas het volgende:
Misschien leuk om elkaars recepten te maken en dan met een cijfer te beoordelen?![]()
Dat is ook goed als hapje bij borrel. ik maak het overigens met roomkaas., pijnboompitjes en verse bieslook. Ook erg lekker!quote:Op woensdag 19 juli 2006 12:23 schreef Barb het volgende:
[..]
Ik heb net die wrap met zalm en creme fraiche geprobeerd als lunch en ik geef het een tien,.
Ziet er goed uitquote:Op maandag 24 juli 2006 20:44 schreef Tourniquet het volgende:
In het kader van "in 10 minuten klaar" en ook geen zin in voorbereidingen en veel vuile vaat:
[afbeelding]
[afbeelding]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |