Nijna | maandag 3 juli 2006 @ 19:43 |
Van mijn ouders heb ik een grillplaatje gekregen, zo'n gietijzeren ding wat gewoon op het fornuis gaat. Nu heb ik al wel wat dingen geprobeerd, maar een visje erop lukt niet zo goed. Het blijft vastplakken of het dondert uit elkaar... Heb ik niet stevig genoege vis erop, is er iets wat ik aan mn "techniek" kan bijschaven... iemand tips/trucs.ideeën? Kipfilet gaat bijvoorbeeld wel aardig goed, maar dat is volgens mij qua structuur steviger dan vis (dus valt minder snel uit elkaar...) | |
vosss | maandag 3 juli 2006 @ 19:44 |
die vis in de folie wekt niet? | |
whispers | maandag 3 juli 2006 @ 19:45 |
Ode aan de grillpan | |
Nijna | maandag 3 juli 2006 @ 19:47 |
Whispers, bedankt voor de link! * Nijna gaat lezen ![]() | |
whispers | maandag 3 juli 2006 @ 19:50 |
quote:Graag gedaan. En om op je vraag te antwoorden: bepaalde vissoorten zijn niet zo geschikt om te grillen. Met vaste vissen lukt het wel, maar bijvoorbeeld kabeljauw zal onvermijdelijk uit elkaar vallen. Een stukje zwaardvis daarentegen lukt uitstekend, net als vele schaaldieren en zeevruchten. Niet alles is dus even geschikt om te grillen... | |
Nijna | maandag 3 juli 2006 @ 19:52 |
Ik blijf gewoon proberen, dank je ![]() | |
yahtzeehooligan | maandag 3 juli 2006 @ 20:04 |
Gewoon naar Iain luisteren bij Rex Hunt, komt op het einde. | |
Martijn_77 | maandag 3 juli 2006 @ 22:00 |
Graag verder in Ode aan de grillpan wat grillplaat of pgrill pan dat is het zelfde |