abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_41873142
Nou ja, zolang je El Hamdioui nog hebt, hoef je je niet bijster veel zorgen te maken nog. Den Ouden voegt ook weinig toe.

Zullen volgend weekend wel wat veranderingen zijn.
pi_41873656
El Hamdaoui gaat doen wat Dembele vorig seizoen deed; ons er eigenhandig inhouden.
pi_41874872
quote:
Op zaterdag 16 september 2006 22:41 schreef BliksemSchigt het volgende:
Nou ja, zolang je El Hamdioui nog hebt, hoef je je niet bijster veel zorgen te maken nog. Den Ouden voegt ook weinig toe.

Zullen volgend weekend wel wat veranderingen zijn.
Den Ouden moet je ook zien voor de ervaring en mogelijk voor in de nacompetitie... Meer niet.
This message is intended for the addressee shown. It contains information that is confidential and protected from disclosure. The contents of this message do not necessarily represent the views or policies of myself.
pi_41879549
Belachelijk weer. Ik dacht dat er goed ingekocht was en dat we in de middenmoot konden eindigen na het slechte seizoen van vorig jaar. Maar het is weer net zo'n triest zooitje bijelkaar. Waarom moeten er achterin toch elke keer van die amateuristische blunders gemaakt worden. En haal verdomme is een fatsoenlijke keeper.
pi_41915831
Ik was zaterdag ook aanwezig bij de wedstrijd Excelsior - Willem II, maar een vriend van me en ik voorspelde tijdens het zien van de warming-up al dat Willem II zou verliezen. Wat een ongeorganiseerde bende was de warming-up van Willem II. Iedereen deed maar wat gedurende de eerste 15 minuten van de warming-up, leek helemaal nergens op.

De enige positieve uitzondering was El-Hamdioui tijdens deze wedstrijd, al liep hij in de eerste helft letterlijk achter zijn man aan. Dus die had aanvallend veel vrijheid, aanvallend was het een stuk beter en de 2de helft speelde hij gewoon erg goed.

Waar ik ook niks van begreep was dat Geert den Ouden rechtsbuiten stond, volgens mij is het gewoon een echte centrumspits.

Maar ja verwacht dat Willem II een heel zwaar seizoen gaat krijgen, aan de supporters van Willem II lag het zeker niet afgelopen vrijdag, al was het daa rna de 2-0 ook over, begrijpelijk.
volgende wedstrijden:
pi_41969042
El Hamdioui geblesseerd eraf en Baelum een hele domme rode kaart..

Dat wordt vrijdag heel lastig.
pi_41969179
Want Nac is kei goed.
pi_41969202
Beetje het duel der zwakkelingen.
pi_41990177
El Hamdioui 9 maanden gone
pi_41990313
Das niet echt grappig.
pi_41990454
Wel zielig, 2 weken had mooi geweest 9 maanden is kut
Chris van Nijnatten: "Het gevoel dat NAC iets onmetelijks was, iets Bredaas en iets ongelooflijk moois en warms, zelfs zo mooi en warm dat je er letterlijk voor ten strijde wilde trekken"
pi_41990728
9 maanden is inderdaad erg klote, voor welke speler dan ook.
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_42019760
Kansen om er voor Willem II in te blijven halveren ook bijna dan eigenlijk.
pi_42022058
Willem 2 degradeert nu dankzij de beker.
pi_42022553
Hoe doet Edwin Hermans het nu bij jullie?
Ik bevestig het vooroordeel dat vrouwen geen kaart kunnen lezen.
*spiekt*
pi_42851196
Enorm harde kick

Het voetbal van Willem II waait over naar dit topic. Beide inspiratieloos en zonder posts .
This message is intended for the addressee shown. It contains information that is confidential and protected from disclosure. The contents of this message do not necessarily represent the views or policies of myself.
  zaterdag 21 oktober 2006 @ 00:49:12 #142
14509 reem
Correspondent in Buenos Aires
pi_42853786
Is dit niet juist resultaatvoetbal
[b]@RemiLehmann[/b]
pi_42891511
quote:
Op zaterdag 21 oktober 2006 00:49 schreef reem het volgende:
Is dit niet juist resultaatvoetbal
Ja zo kun je het ook noemen
This message is intended for the addressee shown. It contains information that is confidential and protected from disclosure. The contents of this message do not necessarily represent the views or policies of myself.
pi_42914978
Ik heb 2 kaarten gewonnen voor Willem II - AZ, maar ik kan zelf niet. Wie ze wil mag ze hebben.
Er staat wel in de begeleidende brief dat ze op naam staan, maar daar geloof ik eigenlijk niks van, want op de kaartjes zelf staat niks bijzonders. Er staat alleen vak O en geen rij- of stoelnummers (weet niet of dat normaal is bij Willem II?).
pi_42925058
Nou zeg, zelfs niemand die er gratis naartoe wil?
pi_42928254
quote:
Op woensdag 25 oktober 2006 16:10 schreef Helly het volgende:
Nou zeg, zelfs niemand die er gratis naartoe wil?
De mensen die hier kijken en posten komen of uit Breda en willen niet of uit Tilburg en hebben een seizoenskaart Je kunt het beter in een algemeen VBL topic vragen Vast wel een liefhebber
This message is intended for the addressee shown. It contains information that is confidential and protected from disclosure. The contents of this message do not necessarily represent the views or policies of myself.
pi_42928923
Wanneer is die match Helly?
pi_42928986
Morgen al, dus is nu al te laat om op te sturen. Jammer, maar idd existenz, vriend van mij die Willem 2 fan is had ook al kaarten.
pi_42930897
Waar woon je dan?
pi_42948903
quote:
Nieuwendaal blij met speelminuten
donderdag, 26 oktober 2006

Steef Nieuwendaal krijgt bij Willem II meer speelminuten dan hij zelf verwacht had. Sterker nog: de veertigvoudig jeugdinternational overwoog vijf maanden geleden nog om terug te keren naar de amateurs. Steef Nieuwendaal speelde twee jaar geleden in het Villa Park in Birmingham nog in een wereldelftal voor spelers onder achttien jaar. In de zomer over­woog de 20-jarige middenvel­der van Willem II op zoek te gaan naar een club in de hoofd­klasse van de amateurs. Zijn si­tuatie leek uitzichtloos. Maar het nieuwe technische duo van Willem II besloot hem nog een laatste kans te geven. „Elke speelminuut voelt nu als een be­loning”, zegt Nieuwendaal. „Ik heb al in zes wedstrijden mee­gedaan en kreeg tegen Vitesse een basisplaats.

We praten nu over het aanpassen van mijn contract aan de maatstaven van een speler uit de A-selectie. In maart wordt beslist of ik een nieuwe aanbieding krijg. Dat had ik een paar maanden gele­den niet durven denken.” Nieuwendaal is er inmiddels wel achter dat het spelen van meer dan veertig jeugdinter­lands geen enkele garantie biedt. Voor de bondscoaches van Oranje onder 17, onder 18 en onder 19 was hij een vaste keuze. Bij die teams fungeerde hij zelfs als aanvoerder. Een paar weken geleden nam bonds­coach Hans Schrijvers de Bude­laar op in de Olympische selec­tie. In de wedstrijd tegen Jong Oranje was hij een van de uit­blinkers. „Een week in een ho­tel en het kweken van koolhy­dratenboom heb ik kennelijk nodig. Dan lukt het wel”, zegt de speler, die in het Oranjeshirt nooit faalde. Als hij bij de nationale selecties de lijn doortrekt, maakt hij aan het einde van het seizoen kans op deelname aan het EK met Jong Oranje in eigen land. In Oranje ging het tot op heden voortvarend met Nieuwendaal.

Zijn ontwikkeling op clubni­veau stagneerde echter. Bij Wil­lem II bleef hij hangen in de be­lofteselectie. „Dat was wel frus­trerend. Want Agustien, een groot talent, kreeg veel sneller een kans. Ik besefte dat ik op een hoger niveau moest gaan trainen en spelen. Dat ik het vo­rig seizoen in de winterstop voor een half jaar naar MVV ver­huisde, is de redding voor mijn carrière geweest.” In Maas­tricht stopte Nieuwendaal met zijn rechtenstudie en gooide al­les op het voetbal. Toch werd hij er geen basisspeler. Hij kwam maar zeven keer in actie voor MVV. Belangrijker is dat hij er trainer Andries Jonker leerde kennen. Die pleitte er­voor dat Nieuwendaal - al op jonge leeftijd op voorspraak van Toine van Mierlo door Wil­lem II bij SV Budel weggeplukt ­ een nieuwe kans zou krijgen. „Dat is een eerlijke man. Hij vertelt wat hij van je verwacht en wat hij op het veld van je wil zien. Als jonge speler moet je ook geluk hebben met wie je treft. Dennis van Wijk houdt als hoofdtrainer van discipline en honderd procent inzet. Bij hem kun je op de trainingen een plaats in het elftal verdie­nen. Dat komt mij goed uit.”

Overeenkomsten
De ontwikkeling van Nieuwend­aal vertoont veel overeenkom­sten met die van Marcel Meeu­wis. Allebei kregen ze maar spo­radisch een kans in het eerste elftal. „Clubs zouden verplicht moeten worden een aantal jeugdspelers door te laten stro­men”, zegt hij. „Er loopt in Ne­derland genoeg talent rond.Maar je moet er meteen staan, want clubs willen resultaat pak­ken. Daardoor gaat veel talent verloren.”
Nieuwendaal debuteerde twee jaar geleden in een uitwedstrijd tegen Roda JC. „We verloren met 4-0. Bij terugkeer in Til­burg werden opgewacht door boze supporters. Dan weet je meteen dat het ergens om gaat.

Nieuwendaal begon ook - net als Meeuwis - in de spits, maar is nu middenvelder. „Ik ben op mijn best als ik veel ruimte voor me heb”, zegt Nieuwen­daal. „Ik moet het hebben van mijn duelkracht, strijd en loop­vermogen. Ik val wat minder op. Ik ben geen speler die het verschil zal maken, maar kan wel anderen beter laten voetbal­len.” Het is waarschijnlijk de re­den dat trainers, die hem niet zo goed kennen, hem te snel af­schrijven. Zwamborn had geen bezwaar tegen een vertrek van Nieuwendaal. In Zeist, waar ze hem al zo lang kennen, lopen de bondcoaches met hem weg.

Vanavond bij de thuiswedstrijd tegen AZ zal het erom hangen of Nieuwendaal mag spelen. Hij komt meestal in de ploeg als er om extra verdedigende arbeid wordt gevraagd. „Ik ben inmid­dels wel gewend dat ik pas op de dag van de wedstrijd zeker­heid krijg. Meedoen tegen AZ zou fantastisch zijn. Het is een van de topclubs. Door de neder­laag tegen PSV staat er best druk op. Wij hebben laten zien dat we thuis aardig kunnen voetballen.”
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')