abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 22 juni 2006 @ 21:30:08 #1
105263 Litso
Interlectueel.
pi_39126771
Hoi!

Vanaf vandaag geldt er een aantal nieuwe regels omtrent de slowchatreeksen en centrale topics in School & Studie.
Omdat er al een behoorlijke tijd 6 (zes!) slowchatreeksen lopen, waarvan een aantal al meer dan vier maanden doet over een topic, en andere reeksen meer om gezelligheid draaien dan om de opleiding die in de TT staat, hebben we besloten hier eens iets anders mee te doen.

SES Slowchat
Als eerste hebben we besloten een algemene School & Studie slowchat te openen. [SC #1] Omdat SOGgen veel leuker is dan leren
Zoals daar ook in de OP staat is dat topic bedoeld om gezellig te kletsen over vanalles en nog wat. Hiermee willen we de gezelligheid wat meer bij elkaar houden en hopen we ook dat mensen uit verschillende kliekjes eens met elkaar gaan kletsen.
Ook hopen we hiermee te bereiken dat de centrale topics wat meer ontopic blijven, waarmee we bij het volgende punt aankomen:

Centrale topics
De huidige slowchatreeksen zijn allemaal gericht op een bepaalde studie of instituut, waar zowel vragen kunnen worden gesteld over de betreffende opleiding en ervaringen kunnen worden uitgewisseld als geslowchat kan worden door mensen die op die opleiding zitten.

Al deze reeksen gaan we omzetten naar 'gewone' centrale topics zonder het slowchatlabel [SC]. Hiermee willen we aangeven dat er in die topics gewoon gekletst mag worden over zaken aangaande de betreffende opleiding, en waar mensen er vragen over kunnen stellen en beantwoorden. Een beetje kletsen is daar dan ook geen probleem, zolang het ontopic blijft. Slowchatten mag in de SES SC gebeuren.

Ook willen we de drempel om een nieuw centraal topic te maken wat verlagen. Wordt er wat vaker een topic over een bepaalde scholengroep of opleiding geopend, dan maken we daar gewoon een centraal topic van waar iedereen terecht kan voor zijn of haar vragen.
Ook willen we wat sneller losse vragen mergen met de centrale topics wanneer deze op elkaar aansluiten.

--Samenvatting:--
Om de slowchat in SES niet meer verdeeld over 6 reeksen te hebben en om de centrale topics meer ontopic en makkelijker toegankelijk te maken voor iedereen met vragen hebben we één centrale SES Slowchat gemaakt waarin geslowchat mag worden.
De centrale topics blijven centraal, en zijn bedoeld om ontopic over opleidingen en scholen te praten.
"Dat is echt ontzettend zielig" ©
  Moderator dinsdag 14 november 2006 @ 10:37:45 #2
72712 crew  Rene
Dabadee dabadaa
pi_43536039
* Deze kan down under
 | ❤ | Triquester... | ツ Met een accént aigu
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')