kievit19 | woensdag 21 juni 2006 @ 23:06 |
yo ik heb hier binnenkort een "mexicaanse bbq" maar mijn inspiratie is een beeje op :S ik zoek nog wat versierings iedeeën en wat leuke hapjes enzo, mvg kievit btw. alle ideeën zijn welkom | |
matjas | woensdag 21 juni 2006 @ 23:08 |
tequila met worm mag niet ontbreken... | |
Marble | woensdag 21 juni 2006 @ 23:09 |
Een piñata mag natuurlijk niet ontbreken. | |
DonJuanDeMarco | woensdag 21 juni 2006 @ 23:26 |
niet te vergeten, die leuke hoedjes (sombrero) en goedkope hoertjes ![]() | |
Pundit_wannabe | woensdag 21 juni 2006 @ 23:28 |
![]() ![]() | |
kievit19 | woensdag 21 juni 2006 @ 23:28 |
tequila en sombreros zijn al geregeld (deur-regel is: zonder sombrero kom je er niet in ![]() | |
matjas | woensdag 21 juni 2006 @ 23:34 |
quote:en de ponchos dan? | |
Mirjam | woensdag 21 juni 2006 @ 23:39 |
ik neem deze even mee naar CUL ![]() | |
kievit19 | woensdag 21 juni 2006 @ 23:44 |
quote:ik heb gezegd dat een sombrero verplicht is maar je moet zo "mexicaans" mogelijk komen ( en ja ik loop waarschijnlijk de hele avond voor lul in mijn poncho) | |
Tourniquet | donderdag 22 juni 2006 @ 00:02 |
guacamole en tortillas | |
kievit19 | donderdag 22 juni 2006 @ 08:13 |
quote:dat gaat niet zo lekker op de bbq..... maar ik zat sowieso al te denken aan een flinke hoeveelheid chili concarne.... ![]() | |
MouseOver | donderdag 22 juni 2006 @ 08:15 |
Grote stukken vlees voor op de bbq? En naast tequila kun je als variatie ook voor de wat luxere variant gaan, de rijkeluis tequila.. ik kom er alleen niet op hoe het spul ook alweer heet, het smaak wat minder anijs en wat meer houtachtig. | |
Coolfool | donderdag 22 juni 2006 @ 11:06 |
hier vind je een aantal ideeen Tevens tvp want een mexicaanse bbq lijkt mij een goed idee! | |
Mirjam | donderdag 22 juni 2006 @ 11:12 |
quote: quote: ![]() TS, ben je specifiek naar iets op zoek? heb je zelf al ideeën? | |
LotjeSpieg | donderdag 22 juni 2006 @ 12:35 |
quote:Chili Con Carne is toch ook niet echt iets voor op de BBQ?!!? Maiskolf! | |
kievit19 | donderdag 22 juni 2006 @ 12:42 |
![]() ![]() nu zit ik alleen nog een beetje te kijken voor versiering enzo, zat al te denken om iig veel kleuren te gebruiken enzo | |
Mirjam | donderdag 22 juni 2006 @ 12:43 |
maak een leuke pinata ![]() | |
kievit19 | donderdag 22 juni 2006 @ 13:00 |
quote:alleen een pinata is ook zo kaal denk ik ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 22 juni 2006 @ 13:20 |
En een Mexicaanse fuif is natuurlijk niets zonder de wraak van Montezuma! | |
piepster | donderdag 22 juni 2006 @ 13:22 |
Verklaar u nader. Dat klinkt spannend namelijk. | |
kievit19 | donderdag 22 juni 2006 @ 13:29 |
- verkeerd begrepen ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 22 juni 2006 @ 13:29 |
quote:De wraak van Montezuma, ofwel Montezuma´s Revenge is de verschrikkelijke diaree ( en overgeven ) die veel bezoekers uit het noorden oplopen bij een bezoek aan mexico.. | |
kievit19 | donderdag 22 juni 2006 @ 13:37 |
Agenten onthoofd in Mexico dit schijnt ook wel bij te horen ![]() | |
Ereshkigal | donderdag 22 juni 2006 @ 13:40 |
quote:zeg dat was maar een grapje van mij hoor !!! | |
Erosjuhhh | donderdag 22 juni 2006 @ 13:57 |
quote: ![]() ![]() | |
sanger | donderdag 22 juni 2006 @ 14:04 |
quote:Jose Cuervo | |
dWc_RuffRyder | donderdag 22 juni 2006 @ 14:06 |
quote:Ben je nou serieus of wat ![]() | |
piepster | donderdag 22 juni 2006 @ 14:39 |
Godver. Ik dacht dat het een spannend gerecht was. ![]() | |
Pietverdriet | donderdag 22 juni 2006 @ 16:32 |
quote:100% serieus, zo wordt dat genoemd http://tinyurl.com/ep9bm | |
Scandalous | donderdag 22 juni 2006 @ 16:36 |
Maak nacho's en fajitas ![]() | |
Curiosity | vrijdag 23 juni 2006 @ 11:22 |
Hier heb je alvast de saus. Mexicaanse bbq-saus 3 el.uiensoep in droge vorm 2 el.suiker 1 el.mosterd 1/2 tl.peper en zout 3/4 kopje water 1/2 kopje tomatenketchup 1/4 kopje azijn 1 el.citroensap Voor het gemak kun je voor dit recept uiensoep uit een pakje nemen.Meng alle ingrediënten in een pannetje en breng dit aan de kook. Laat de saus gedurende 10 min.zachtjes doorkoken door af en toe te roeren.Voor een extra pikante saus te krijgen doe er nog een 1/2 tl.chilipoeder door heen. Opmerking De saus is lekker bij hamburgers,worstjes,varkens- en runderkarbonades Voor grotere hoeveelheden zelf even de hoeveelheden aanpassen. |