abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_43765622
Deze heet 'Jeroen's befaamde pastasalade':

Men neme:
- een halve zak pasta naar keuze (eigenlijk moeten het vlindertjes zijn, maar ik vind dit recept ook lekker met volkorenmacaroni), al dente gekookt.
- een half bakje cherrytomaatjes gehalveerd
- driekwart zakje/bakje gezouten cashewnootjes
- een blok kleingesneden feta
- driekwart potje zilveruitjes
- driekwart potje augurken aan kleine stukjes
- een rode paprika in stukjes
- oregano en zwarte peper naar smaak
- yogho-sladressing van Calvé

Alles goed door elkaar husselen (leuk: in een saladebak met deksel doen en dan schudden ) en lekker eten! Als het overblijft gewoon in de koelkast zetten, op dag 2 is deze salade ook nog erg lekker..
Mon 'en!
pi_43765973
De mijne maar weer eens:

Penne pasta
scheut olijfolie
paar eetlepels pesto
flintertjes gesneden zongedroogde tomaten in olie
verse tomaten in dunne schijfjes
feta
mozzarella
blikje tonijn (even opfrissen met peper, zout, beetje citroen)
groene en zwarte olijven
pijnboompitjes
rucola

Als het pannen van daken waait
Als het gras naar je voeten graait
Als de wind langs je wangen aait, hier ben ik
pi_50005408
Tomaat
Peterselie (vers)
Rode ui
Tonijn
Feta

Tomaat, en ui in stukjes snijden, feta en tonijn uit laten lekken (niet te droog), peterselie fijn snijden en met farfalle in een kom gooien.
Peper en zout erbij naar smaak en smakelijk(wij eten het zometeen)
Cut brownies in squares
Godfather of sticky food
pi_50027262
Met tonijn of zalm! Er staan hier erg lekkere dingen tussen, die ik zeker eens uit moet proberen!
pi_50044207
Even een ordinaire tvp

Pastasalade, zó lekker. Vooral met zalm
  zondag 3 juni 2007 @ 20:45:59 #106
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_50070627
met brie, spekjes, cherrytomaatjes en komkommer, afmaken met olijfolie, peper en zout. liefst nog met een stokbroodje kruidenkaas/ boter
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  zondag 3 juni 2007 @ 20:50:33 #107
3011 E.T.
hormonaal stuiterballetje
pi_50070776
Even een vette TVP met het oog op de zomer BBQ
I can only please one person per day. Today is not your day. Tomorrow isn't looking too good either.
  zondag 3 juni 2007 @ 20:53:35 #108
57571 -Mellow-
Hobo on the loose
pi_50070865
quote:
Op dinsdag 21 november 2006 22:39 schreef shmoopy het volgende:
De mijne maar weer eens:

Penne pasta
scheut olijfolie
paar eetlepels pesto
flintertjes gesneden zongedroogde tomaten in olie
verse tomaten in dunne schijfjes
feta
mozzarella
blikje tonijn (even opfrissen met peper, zout, beetje citroen)
groene en zwarte olijven
pijnboompitjes
rucola

dat klinkt ook wel erg geslaagd
'If the doors of perception were cleansed everything would appear to man as it is, infinite.'
  donderdag 7 juni 2007 @ 03:19:37 #109
64479 Omnifacer
Alles geven!11
pi_50189090
tvp
  donderdag 7 juni 2007 @ 03:21:20 #110
65837 cerror
ik kom af en toe
pi_50189097
Geef me 3 mc kroketten en een lading Japanse mix van de aldi.
Je krijgt gegarandeerd een pastasalade van me weer
Hoi, ik ben een lamzak met een passie voor flessen wasverzachter.
Neuk mijn oor en noem me Harry Mulisch
pi_50193641
Mijn recept voor een lekkere en snelle pasta salade:

- Pasta (fussili, penne of andere stevige pasta)
- Rode Paprika
- Rode Ui
- Prei
- Courgette
- Knoflook
- Kipfilet

Voor de dressing:
1 deel Mayonaise
1 deel Creme Fraiche
Citroensap
Bieslook
Zout / Peper
Poedersuiker

Kook de pasta el dente, afspoelen met koud water.
Halveer de paprika's, verwijder de zaadleisten en gril de paprika's onder de hete gril tot deze helemaal zwart zijn. Doe de gegrilde paprika's in een pan met deksel of plastic zak, laat ze 5 minuten rusten. Verwijder de schil en snijd de gepelde paprika in stukjes.

Pel de rode ui en snij deze in partjes.
Was de prei en snij deze in ringen, verhit wat olie in de pan en bak de prei uit tot deze net niet glazig is (evt met wat tijm). Snij de courgette in blokjes van een halve centimeter en bak deze heel kort in wat olijf olie voeg de geperste knoflook toe. Laat alles afkoelen.

Hak de bieslook heel fijn, meng deze met de mayo en creme fraiche. Maak op smaak met zout, peper en was poedersuiker.

Maak de kipfilet schoon en halveer deze, bestrooi met zout en vers gemalen peper.
Gril de kipfilets in een gril pan of boven een houtskool gril. Snij de kipfilet in reepjes.

Meng alles door elkaar en laat de gemengde salade nog 15 minuten rusten.

Eet smakelijk :p
Geniet maar ........... met mate (zelf in te vullen :))
pi_50195288
Vorige week nog een veelste goed gevulde salade gemaakt. Dit zat er in:

- 3kleuren fusili
- artisjokhartjes
- babymais
- 1 kleine witlof (achteraf te bitter)
- halve komkommer
- gele paprika
- blikje tonijn
- 2 bosuitjes
- rode peper
- knoflook
- kwak mayo

Best lekker trouwens
pi_50244273
Voor vanavond deze gemaakt:

Per persoon:
135 gr. kipfilet
50 gr. ongekookte pasta
1 zoete appel
100 gr. erwtjes
25 gr. bosuitjes
mayonaise
kerriepoeder
kippebouillonblokje
magere yoghurt
citroensap

Eerst de kipfilet koken in het bouilionblokje(+ water ), ondertussen de bosuitjes in ringetjes snijden en de appels in blokjes. Over de appels wat citroensap sprenkelen tegen verkleuren. Laat de erwtjes uitlekken. Snijd de gekookte kip in blokjes/stukjes. Giet de pasta af en spoel deze met koud water. Doe er de mayonaise, lepel magere yoghurt en flink wat kerriepoeder doorheen...bon apetit!
pi_50244495
Drie kleuren fusili
Mijn moeders magische saus van zure room, pesto, veel kruiden en heel veel knoflook.
Blokjes tomaat
Rode ui
Blokjes mozzarella
Basilicum
Beetje peper en zout!
Robert Smith should really cover Coldplays 'Clocks'
And when he'd sing 'Am I part of the cure, or part of the disease?'
We'd all be like: "I know this one!"
pi_50245268
quote:
Op vrijdag 8 juni 2007 17:16 schreef gekkehoedenmaker het volgende:
Drie kleuren fusili
Mijn moeders magische saus van zure room, pesto, veel kruiden en heel veel knoflook.
Blokjes tomaat
Rode ui
Blokjes mozzarella
Basilicum
Beetje peper en zout!
afstand houden svp
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')