googoodoll | dinsdag 23 mei 2006 @ 18:03 |
Ben net bezig met het maken van burrito's maar kom er achter dat ik geen ovenschaal heb waarmee ik het hele handeltje kan afbakken ![]() Wat kan ik nog meer gebruiken ipv zo'n schaal? | |
skiczukie | dinsdag 23 mei 2006 @ 18:05 |
Bakpapier? | |
googoodoll | dinsdag 23 mei 2006 @ 18:07 |
quote:dacht ik uiteraard ook al aan, maar op de verpakking staat duidelijk dat ik de schaal moet invetten , en dat gaat natuurlijk niet met bakpapier. of is dat anti aanbak laagje puur daarvoor? | |
JaFFe | dinsdag 23 mei 2006 @ 18:24 |
Je kan een volledig metalen of emaille pan gebruiken, zorg er in ieder geval voor dat er geen plastic aan zit anders gaat het zo stinken in huis. | |
Lienekien | dinsdag 23 mei 2006 @ 18:35 |
quote:Bakpapier is prima, daar zal het niet aan vastbakken. Let er wel even op dat bakpapier tot een maximumtemperatuur verhit kan worden. | |
whoops | dinsdag 23 mei 2006 @ 19:03 |
Mijn burrito's vallen uit elkaar als ik ze niet in een ovenschaal doe... ![]() Daarnaast doe ik er een laag kaas overheen, dat zie ik ook nog niet echt lekker gaan met bakpapier... ![]() Misschien een bord wat bestand is? Geen idee eigenlijk... Anders een ovenschaal van de eventuele buur lenen? ![]() | |
googoodoll | dinsdag 23 mei 2006 @ 22:23 |
het is gelukt, met bakpapier, en iets minder kaas dan normaal. we hebben de burrito's heel goed dichtgeplakt met de saus die je erbij hoorde te maken, dus ze vielen niet uit elkaar! | |
Martijn_77 | donderdag 25 mei 2006 @ 17:43 |
Je had ook een glazen schaal of zo kunnen nemen. | |
skiczukie | donderdag 25 mei 2006 @ 17:48 |
quote:Oftewel, een ovenschaal die ze niet heeft. ![]() | |
Martijn_77 | donderdag 25 mei 2006 @ 19:03 |
quote:Je kunt daar voor ook een een andere galzen schaal gebruiken. hoeft niet perse een speciale ovenschaal te zijn |