abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_41142497
Nou van mijn libido had ik geen last. (al moet ik nu niet aan seks denken, maar dat komt omdat ik nog steeds wat last van mijn maag heb. En ik ben "half" single op het moment, maar dat is weer een heel ander verhaal, dus heb niet zoveel seks op t moment )

Ik ben laatst ineens binnen een week een paar kilo aangekomen! dacht er eigenlijk niet zo bij na, dat dat ook van de ring zou kunnen komen. Ik kon niet zo makkelijk naar de wc, dus dacht dat het daar aan lag. Maar vond het eigenlijk wel raar hoor, dat ik zo snel een paar kilo aangekomen was, want ik at niet meer dan anders.

Ik heb ook van mijn 15e tot mijn 24e de microgynon geslikt. Ben er toen mee gestopt, omdat ik bezig was met homeopathie. Wist niet wat me overkwam, ik was altijd zo'n nuchtere meid, maar ben sinds ik met microgynon ben gestopt ineens veel emotioneler geworden. De microgynon vlakte dus mijn gevoelens af. Dus die wil ik niet meer slikken.

Ik ben iets van 5 jaar pilloos geweest, dus ik weet hoe het is zonder hormonen. veel beter . Maar als je niet zwanger wilt worden, moet je wel wat he.

Zie er aan de ene kant ook wel wat tegenop om nu weer meer hormonen in mijn lichaam te krijgen, hoor. maar ja ik zal wel zien hoe het gaat. Maar zoals nu is ook niks. Ik ben gisteren zelfs thuis gebleven van mijn werk. Het gaat nu gelukkig weer wat beter (heb gistermorgen de nuvaring eruit gehaald.)

Zal jullie wel even op de hoogte houden, of ik me nu echt beter ga voelen.

Groetjes
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')