| Borkydude | zaterdag 13 mei 2006 @ 12:27 |
| Net zo ff bapao'tje maken. Je weet wel, zo'n ding dat je in verpakking erin moet doen en dan opzet door warme lucht in verpakking. Het is zo'n deegbal met vlees erin. Op die verpakking staat zo 40 seconden, 700 watt. Mijn magnetron kan alleen 30 of 45 seconden, en 560 of 800 watt, dus ik besluit hem op 560 te doen 45 seconden. Dat ding begint te flippen joh, begint helemaal rond te tollen in die magnetron na een seconde of 30-35. Ik zo snel die magnetron uitgezet, maar wat was er nou gebeurd als ie was ontploft in de magnetron? En hoe kon dit gebeuren als ie ver onder het aanbevolen watt stond? | |
| Tomek | zaterdag 13 mei 2006 @ 12:52 |
| Kan prima hoor, ik laat het zakje altijd ontploffen. Je moet ze er altijd wat langer indoen anders zijn ze niet warm | |
| Borkydude | zaterdag 13 mei 2006 @ 12:59 |
quote:Wat gebeurt er dan? Hoor je knal? Schade aan de magnetron? | |
| Biancavia | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:00 |
| Je moet wel eerst een gaatje in de verpakking prikken. | |
| master_X | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:02 |
quote:ontploffen man dat is de style alleen ik eet ze niet meer zijn echt niet lekker meer | |
| Borkydude | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:02 |
quote:Serieus? Doe ik nooit. | |
| B_BOY | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:02 |
| dan knalt de verpakking open. verder niets. | |
| ParanoidEv | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:02 |
quote:Moet niet bij alle merken Ik doe het meestal 2x 30 seconden, tussenin draai ik hem om. Vroeger toen had ik namelijk nog wel eens ijklonten | |
| izzypizzy | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:03 |
| een flippende papao | |
| Sjonnjoop | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:05 |
| Idee is dat een bapao gestoomd is, met een gaatje in het zakje is dat effect weg en krijg je dus een (gedeeltelijk) uitgedroogde bal | |
| Hyperdude | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:05 |
quote:Precies, ik snap niet wat je met die dingen moet. Enige voordeel is dat ze in de magnetron kunnen. Verder smaakt het naar niets. Ik eet liever 2 boterhammen met Mora saté na het zuupen on-topic: volgens mij hoef je geen gaatjes te prikken bij bapao. | |
| Paran0id | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:07 |
| die van mij gaat altijd gewoon 1 minuut in de magnetron @ 835W smaakt heerlijk | |
| master_X | zaterdag 13 mei 2006 @ 13:08 |
quote:mora sate man ook lekker en die zoete ballen van mora ook lekker | |
| haagse_elfje | zaterdag 13 mei 2006 @ 15:55 |
| zolang die nog maar goed te eten is, is er er toch niets aan de hand | |
| tartaarsaus | zaterdag 13 mei 2006 @ 15:59 |
| als ie "ontploft" hoor je gewoon *hugh* en dan is de verpakking bij een van de 2 aanhechtingen opengegaan, zoals het hoort. volgens mij zijn ze nu in de bonus bij AH 2 + 1 gratis | |
| Curiosity | zaterdag 13 mei 2006 @ 16:00 |
| Ik doe altijd 1,5 minuut op 750 watt, gaat perfect. | |
| 61neorej | zaterdag 13 mei 2006 @ 16:01 |
quote:Niet bij die broodjes. bij mij gaat het ook wel is flippen en rondtollen, maar nog nooit ontploft. | |
| MLF | zaterdag 13 mei 2006 @ 16:45 |
quote:dat hoort zo | |
| Alicey | zaterdag 13 mei 2006 @ 18:07 |
| Je hoort dan een plof als de verpakking springt. Het is het signaal dat het broodje eetbaar is. Verder gastschopje GC >>> CUL | |
| P-azz | zaterdag 13 mei 2006 @ 18:09 |
| bapao. in magnetron. aanzetten. boem. en genieten mmmm | |
| RobertoCarlos | zaterdag 13 mei 2006 @ 18:12 |
| Hier: op 1 minuut 20 op 700 W, is dan wel met BP in de verpakking. Je hebt nl. ook van die Bapaos die je zonder verpakking in de mag legt, die doe ik maar op 1 min. 10 anders hou je geen vocht meer over. Verbrand je wel bijna je poten als je m eruit haalt, maar goed ff heen en weer gooien op de handjes en pats op het bordje! | |
| Martijn_77 | zondag 14 mei 2006 @ 00:30 |
| Ik laat ze ook altijd op warmen tot het zakje knal zegt hier is dan meestal rond de 1 minuut 30 Kan verder weinig fout gaan. | |
| 123hopsaflops | zondag 14 mei 2006 @ 00:41 |
quote:jij bent duidelijk géén student | |
| #ANONIEM | zondag 14 mei 2006 @ 00:45 |
quote:Je moet er wel flink sambal of van die rooie loempiasaus oppleuren anders smaken die supermarkt Bapoa's nergens naar. | |
| RobertoCarlos | zondag 14 mei 2006 @ 10:17 |
quote:Doe ik trouwens idd ook, pff ga toch niet zelf een zakkie lopen openmaken | |
| schaakkipje | zondag 14 mei 2006 @ 11:33 |
| er gaat niets boven eigengemaakte bapao die voor de magnetron zijn vies! | |
| Richard_Zutphen | zondag 14 mei 2006 @ 11:44 |
quote:Hehe, ik heb er ook teveel gehad... | |
| P-azz | zondag 14 mei 2006 @ 15:37 |
quote:yess chilisausss! | |
| Sjoepa | maandag 15 mei 2006 @ 01:50 |
quote:Nee hoeft ook niet, gewoon lekker laten knallen dan is die wel OK. Je kan natuurlijk ook een stoompan gebruiken.. dan wel zonder verpakking natuurlijk :-) | |
| MissWhizzy | dinsdag 16 mei 2006 @ 09:56 |
| Ik haal die dingen altijd uit het zakje, leg ze op een bordje en dan in de magnetron. Dan tollen ze ook niet rond en zit je ook niet met het probleem dat ze te heet zijn om uit de verpakking te halen. | |
| MissWhizzy | dinsdag 16 mei 2006 @ 09:57 |
quote:Bij de Lidl | |
| Mojave | dinsdag 16 mei 2006 @ 09:58 |
| ja, 1.30 min 700w bij een bevroren bapao. | |
| Martijn_77 | dinsdag 16 mei 2006 @ 10:15 |
quote:Ja maar dan worden ze veel te droog het zakje zit er juist om om hem te laten stomen. Kijk ook maar eens op de verpakking | |
| MissWhizzy | dinsdag 16 mei 2006 @ 10:19 |
quote:Heb daar nooit problemen mee, ligt er misschien aan het merk en of je bevroren of verse bapaos hebt. Ik heb altijd de verse, die hoeven maar 40 seconden in de magnetron en worden niet droog. | |
| countblah | dinsdag 16 mei 2006 @ 10:49 |
| Ben ermee gestopt op het moment dat ik een halve nagel ontdekte in een bapao Nooit meer gegeten | |
| MissWhizzy | dinsdag 16 mei 2006 @ 10:53 |
quote:Gatver, ik heb eens eten bij de Chinees gehaald, zat er een stuk fijngekauwde kauwgom in m`n babi pang gang | |
| Catch22- | vrijdag 19 mei 2006 @ 04:03 |
| ik doe altijd op 700 watt zonder gaatjes dat ding blaast ze eigen op (stomen) en zo gauw de verpakking begint open te scheuren (sis geluid) dan issie klaar. per stuk gaat beter dan met 2 tegelijk | |
| RobertoCarlos | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:33 |
| Hoe snijden jullie je Bapao eigenlijk? Ik maak er altijd taartpunten van, maar meestal valt het vlees er dan direct uit....... Nog tips? | |
| Blues | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:49 |
| Snijden? Ik eet hem altijd heel op, zoals een broodje zeg maar | |
| RobertoCarlos | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:52 |
| Nou na de microwaffel ken ik mijn BP echt niet vasthouden, zo heet is ie dan. | |
| Vikingsmeisje | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:52 |
| Vrienden van mij stoppen ze in de oven. In plaats van een weke bol is het dus een bol met een bruin krokant laagje.. Lijkt mij niets! | |
| ivosnivo | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:55 |
quote:Maak er een lollie van, prik je vork erin en happen maar | |
| Hyperdude | vrijdag 19 mei 2006 @ 08:57 |
quote:Hou je dan wel rekening met de kosten van extra WC-rollen na het nuttigen van grote hoeveelheden bapao? | |
| No-Zem | vrijdag 19 mei 2006 @ 09:00 |
quote:Lijkt mij ook niks, ze moeten gestoomt worden. | |
| kabouter.muts | vrijdag 19 mei 2006 @ 13:27 |
| 45 seconden op 800 watt lekker kipsatebapao met zoete chiliesaus | |
| Mikkie | zondag 28 mei 2006 @ 00:36 |
| - Prive gegevens op verzoek van de poster weggehaald. - [ Bericht 92% gewijzigd door Sander op 19-05-2011 10:54:46 ] | |
| RobertoCarlos | zondag 28 mei 2006 @ 11:11 |
quote:Koelt ie te snel af |